Şimdi Ara

EA Sports UFC 3 [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
6
Favori
26.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden hiçbir tekno market, spot vs satış veya haber hiç bir şey yok acaba?
  • Oyun bana çok zor geldi. UFC 2 de 1000 den fazla her modda maç yapmış birisi olarak alışamadım henüz. Özellikle high ve low guard tuşlarını değiştirmişler bu çok kötü olmuş. Clinch ve takedown yapmak çok zorlaşmış. Bu iyi bir şey olmuş bence ama istediğin zaman da oyunu yere ya da clinch'e almak biraz daha kolay olmalıydı. Oyun fizikleri güzel olmuş. Tekme attıktan sonra dövüşünün hemen normal pozisyonuna dönememesi ya da yumruk atmak için aradaki reach mesafesi uygun değilse yumruk atsa da rakipe erişmemesi gibi olumlu gelişmeler var. Knock down yaptığında rakibi, önceki oyunda Sağ analog ile groki pozisyondan normale dönebilirken bu oyunda eğer knockdown olup rakip üzerine binerse direk maç bitiyor. Gerçekçi olmuş bence. Genel anlamda oyun fiziklerini ben beğendim.

    Bunların dışında Gökhan Saki'yi oyunda görmek isterdim ama henüz UFC'ye girdiği için oyunda şu anda olmaması normal. İnşallah update'lerle oyuna gelir.

    Kariyer modu güzel olmuş ama genelde bu tarz oyunlarda seçtiğiniz sikletlerde şampiyon olup emekli olduktan sonra yapacak birşey kalmıyor kariyer modunda. Fakat bunu yapana kadar bile uzun bir zaman harcamak lazım. Hele en zor modda oynarsanız bu çok kolay olmayacaktır. Interaktif uygulamalar biraz daha fazla olabilirde kariyer modunda, röportaj yapma, ya da aktiviteler, open workoutlar vb şeyler eklenebilir.

    Ultimate team ise baştan başa değişmiş. Çok çok zor geldi bana. Güzel olanı artık kendi dövüşçümüz ile oynayabildiğimiz gibi ek olarak paketlerden çıkan dövüşçülerin üzerine kartlar basıp onlarla da dövüşebileceğiz. Token vs falan da gelmiş ama o kısımlar biraz ticari kaygılarla yapılan update'ler. Live event'lerle coins kazanma opsiyonları güzel olmuş.

    Oyuna alıştıkça videolarla destekleyeceğim.

    psn:Lucyunal ya da Kevinunal isterseniz ekleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 1 Şubat 2018; 20:57:4 >




  • Oyunu alayim mi yoksa en erken ne zaman indirime girer fikri olan var mi? Ufc 2 nin çıktıktan sonra indirime girmesi 3 ayi falan bulmus sanırım. Birde martta kurdan dolayi zam gelecek diyorlar indirim beklerken zam olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk gecikmelerden vs. cok etkilenecek bir oyuna benzyior. Online oynarken bu sıkıntı oluyor mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Güzelce açıklamışsınız hocam klavyenize sağlık.

    Kariyer modda o yenilikler gelmemiş mi? Röportaj ıvır zıvır dolu içerik var gibi videolarda yardırmışlardıda

    En azından UFC 2 kadar basit değil dersiniz değil mi kariyere?

    Bi de özel ayarlar var mı? Eğer Fight Night Champion oynadıysanız aşinasınızdır (Gücü, hızı, darbe etkisini, yorgunluğu ayarlayabilecek ince ayar var mı?)
  • oyun spota düstümü?ultimate team de,en azından baslangıcta ayni seviyedeki adamlarla match making yapsalar iyi olur,60-70 overall lık adamın bir anda 80-90 lık adama denk gelmesin
  • Kariyerde sürekli sokak gibi bi yerde dövüşüyordum bi türlü büyük arenalara çıkamamıştım ufc 2 de bu oyundada böyle olmaz inşallah
  • Kardeslikle Almak isteyen yok mu ?
  • Drima kullanıcısına yanıt
    Kariyer basit değil kardeşim. Ben normal ayarlarda oynamama rağmen çok zor geldi. Söylenen yenilikler var yapılmış ama ne kadar güzel olmuş tartışılır. Ben UFC 2 de o kadar maç yaptım ama çok nadir stamina sıkıntım olurdu. UFC 3 te ikinci round ta stamina sıkıntısı yaşıyorum. Tuşlara alışmak çok zor geldi. UFC 2 kadar basit değil kariyer kısaca. Özel ayarlar yok kardeşim ama UFC 2 de olmayan combo lar var. O comboları yapıp vuruş yaparsan daha fazla hasar verebiliyorsun.
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam sizin üsteki yorumu gördükten sonra birkaç video inceledim de pek beklediğim gibi çıkmadı.
    Bana göre büyük bir değişim yok anlaşılan. Ben temiz temiz UFC 2'me devam edeyim o vakit
  • EA SPORTS UFC 3 | Çıkış Fragmanı | PS4




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Şubat 2018; 0:51:33 >
  • İlk oyun içi video benden gelsin. Ultimate teamdeki dövüşçüm Dan Handerson - Middleweight golden fighter.

    Bakınca anlayacaksınız rakibim gibi dövüşürseniz stamina 2 roundun ortasında bitiyor. Rakibe çok yaklaşmazsanız da reach avantajınız yoksa vurduklarınızı isabet ettiremiyorsunuz. Anca Dan Handerson, Mark Hunt, Derrick Lewis, Francis Ngonnou gibi heayv hand perk'u olan dövüşçülerle dövüşürseniz (Min heavy hand 3 olsun)uygun anda rakibe bir hook oturtturabilirseniz videomdaki gibi KO yapabilirsiniz.

    Bu özellikler aslında gerçekçi olmuş güzel olmuş. UFC2 de böyle özellikler yoktu. Multiplayer oynarken oyun nispeten daha kolay ama AI ile bilgisayara karşı oynarken çok zor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 3 Şubat 2018; 12:7:10 >






  • Çok teknik bir dövüşü sizlerle paylaşmak isterim. Martial Mind UFC 2 ile yayınlarını artırarak paylaşımlarda bulunan çok güzel bir youtuber. Bir kaç tane daha var ama ben ağırlıklı olarak Martial Mind'ı takip ederim.

    Stamina konusunda galiba yavaş yavaş yol kat edebileceğim. Bir kaç makale de okudum bu konuyla ilgili olarak. Bahsedilen şu, her zaman yumruk ya da tekme fark etmez saldırırken hep stamina'nız full iken vuruş yaparsanız minimum stamina harcarsınız. Ama arka arkaya stamina'nız yarılardayken vuruşlara devam ederseniz stamina drain oluyor ve çok çabuk bitiyor. Martial'ın dövüşünde de bu şekilde oynuyor dikkat ederseniz.

    Zamanla alışacağız bakalım oyuna.




  • aparkat vs level olarak gözüküyor nasıl açabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Oyuna yavaş yavaş ısınıyorum. Stamina sorununu az çok çözdüm. Mark Hunt efsane olmuş çok beğendim.


  • Karolina güzel olmuş. Divison yükseldikçe rakipler zorlaşacak. O zamana kadar iyice oyuna ısınmak lazım. Ranked fight bu arada.

    Psn: Kevinunal
    Psn: Lucyunal


  • Fighting with The Reem. Alistair güel olmuş. HW'de denemek istediğim bir kaç dövüşçü daha var.

    1-Francis Ngannou
    2-Travis Browne
    3-Alexander Volkov
    4-Andrei Arlovski
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.