Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayardan Aldigim Laptopun Bandrolu Acilmisti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 Martta Gittigidiyorda Ebrar bilgisayardan 3950 TLye Dell 7577 (i7 7700hq - 8gb ram - 1050ti modeli) aldim. Ertesi gun geldi ancak kutudaki guvenlik bandrolu burusuktu. Kendilerine konu hakkinda mesaj attim, teshir veya acik urun bulunmadigini soylediler. Refrubished yada direkt iade olmasindan suphelendigimi soyledigimde de boyle urunlerinin olmadigini soylediler. Ben satin aldiktan 1 2 gun sonrada zaten piyasanin 100 TL altindaki fiyatina 200 TL daha indirim geldi. Sanirim aylardirda satiliyor bu urun. Ellerindeki tum bilgisayarlarin gercekten sifir olma ihtimali var mi? Sizce ne yapmaliyim, cayma hakkimi kullanmali miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Ben de takip ediyorum sürekli. Ebrar'da çok sorun yaşanıyor. Geç göndermeler, farklı özellikler, para iadesinde bekletmeler... Fiyatı uygun tutuyorlar ama çok sorun oluyor. Hatta bu sorunlar yüzünden technopat'ta ebrar ile ilgili konular açmak yasaklanmış..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Urunu yeni inceleme firsatim oldu actigimda ekranda parmak izi tarzi bir iz vardi fakat sanki bezle falan yapilmis gibi neyse actim bilgisayari icinde isletim sistemi yoktu, Linux falan demiyorum direkt bostu yani F12 ye bastim falan orda da bir sey gorunmuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri verin hocam. Hiç zamanınızı kaybetmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade aldilar sorunsuz biçimde. Bilgisayari satin almamla parami geri almam araya haftasonunun da girmesiyle toplam 6 gün sürdü. Allahtan müşteri hizmetleri iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen sene bu zamanlarda Dell 7566 almıştım gelen kolide Penta Bilgisayar mı Penta Bilişim mi ne öyle bir firmaya yollandığına dair kargo etiketi vardı. Kuşkulandım direk sordum müşteri hizmetlerine firmalar arası stok sıkıntısı olduğunda transfer yapılabiliyor falan dediler. Bilmiyorum artık ne kadar doğru üründe de gözüme çarpan bir sorun göremeyince ses etmedim. Bu arada Penta, Dell'in distirbütörlerinden biri galiba ondan dolayı da ses etmedim pek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Mart 2018; 3:26:23 >
  • Geçmiş olsun hocam atlatmanıza sevindim sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.