Şimdi Ara

(Edit) MEDIAMARKT hakem heyeti kararını tanımıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
29.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ağlamayana meme yok maalesef bu ülkede, illa gündeme gelecek yapılan haksızlık o zaman düzeltiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal ülkede olsa şöyle olur demeyeceğim yaşadığımız ülke normal değil
  • Edite cevap.: bizler bu yüzden variz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşçilerinin hakkını da ödemiyorlar. O yüzden istediği kadar ucuza satsın media markttan alışveriş yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temyiz süresinde işlem yapmayıp sonradan THH kararına itiraz için bize dava açılınca buna ne yapabiliriz arkadaşlar? 0 TL'lik ürün içeren sepetle sipariş geçmiştim, hiçbir haber vermeden geri iptal etmişlerdi. Başka bir siteye sinirlenip onları da THH'ye vermiştim, 3 ay önce karar lehime çıktı. Sonra ben ürünü istemedim firmadan, vicdanen uğraşmadım ama onlar karşı dava açmış ürün 0 TL, THH kararına itiraz ediyoruz diye. Avukat, hakim, katip, tarih falan belli.

    Konuşup davayı geri çektirebilir miyim masrafsız, ben THH lehime sonuçlanmasına rağmen istemedim ürünü karşı taraftan. Hiçbir iletişimimiz olmadı.
  • Tüketi Hakem Heyeti karar verdikten sonra şirketler ile uğraşmayın kararı tebliğ aldığınız gibi icra takibini başlatın. Bu konuda yardımca ihtiyacı olanlara destek verebilirim.
  • dissqet D kullanıcısına yanıt
    Senin verecegin linkin içine edeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hala media markt tan alışveriş yapıyor musunuz ?
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tekrardan. Hani olmaz ama bir ümit yazayım dedim 20bin'i geçti konunun görülmesi. Çok şaşkınım, ne kadar büyük bir forum olduğumuzu ve bu birlik ile daha çok şeyler yapabileceğimizi anladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de benzer bir sorun yaşıyorum, N11 den aldığım ve sorunlu çıkan laptop'ı satıcı iade kabul etmedi ve direkt teknik servise yönlendirdi, onlar sizinle iletişime geçer dedi sadece. N11 de sadece satıcıyla görüşeceğiz demekle yetiniyor.

    Edevlet üzerinden sürecin erkan görüntüleriyle beraber tüketici hakem heyetine başvurdum. Bu yeterli mi yoksa şahsen hakem heyetine başvurmam gerekiyor mu?

    Edit: Tüketici Hakem Heyetine gidip sordum, şahsen başvuruya gerek yokmuş, edevlet başvurusu yeterli oluyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 12 Ekim 2018; 9:20:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hatalı ürünü geri almadıkları için bir mağazayı tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim. Arada bir telefon açıp durumu öğreniyordum. İşi tam 3 ay civarı uzattılar. Durum icra noktasına geldiğinde paramı paşa paşa geri iade ettiler. Beş kuruş olsa da hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • bilgisayar aldık geçenlerde , bana yeniden paketlenmiş arızalı cihazı itelemeye çalıştılar eve geldim 5 saniyede bir ekranın yarısı gidiyor titriyor vs , insan gibi laf anlatmaya çalıştım , önceki gün aldığım cihazı iade etmek için garantiye yollayıp değişim ya da iade raporu almamız gerek diye konuşup durdular (ki adım gibi eminim ki o ürünün bozuk olduğunu bilerek bana sattılar tiplerinden bile anlayabiliyorum konuşurken) , ardından açık açık iade almazsanız işe gelirken de eve dönerken de dikkat edin kendinize dedim içeriye gidip kendi arasında konuştular sonra da iade aldılar paşa paşa. adamların amacı tamamen sindirebilecek kandırabilecek insan bulup sömürmek başka hiçbir şey değil , yasal hakkım var iade almak zorundalar bunu kullandırtmıyorlar insanı bu tarz şeylere mecbur ediyorlar yahu böyle üçkağıtçılık olur mu
  • Tanımıyorsa koyacaksın icraya Devlet zoruyla alacaksın bu kadar basit..
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xSwindLer

    Sonuç ne oldu hocam ?

    Davayı kaybettim, 30-35 TL falan bildirim ücreti ödedim başka bir şey olmadı. Hakimin çok umrunda değildi zaten belki üzerine düşsem kazanırdım ama uğraşamadım.

    Kendileri bile umursamadı ki davayı. İlk sefer gelmediler diğerinde vekil avukat görevlendirdiler. O konuyu bile bilmiyor.

  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.