Şimdi Ara

Ekko hakkında ipucları verebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekko rehber ipucları verebilirseniz çok sevinirim? Mesela çok mana tüketiyor. Mana yüzügü cıkıyorum zaten ründe.. Kombo olarak? Ve başka oneriler ? Teşekkürler.



  • Mid den daha çok jung ekko oynuyorum.

    Benim için olmazsa olmaz saldırı hızı ayakkabıları. Gerisi bildiğin build. Rünün 2. kısmındada saldırı hızı artma kısmını tercih ediyorum. Zaten birincilde elektrikle giriyorum.
  • Buyur kardeşim seni mi kıracağım





    Ekko hakkında ipucları verebilirmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben roketkemersiz oynuyorum. Başlangıç itemi musibet, 2. basede doran yüzüğü fena olmuyor. İlk item ludene gidiyorum. Hem mana problemine biraz çözüm oluyor hemde ekkoyu oynama amacım zaten ani hasar verip çıkabilmek olduğu için işimi görüyor. Sonrasında lich, zhonya garanti çıkıyorum. Diğer itemler değişiklik gösterebiliyor. Ayakkabı olarak kesinlikle büyü nüfuzu çizmesi. İlk 3 itemde güzel bir BSA elde ediyoruz. Sürekli ulti atabiliyoruz ve denemek için daha fazla şansımız oluyor. Rün olarak genelde elektrik ver giriyorum. Risk almak ve eğlenmek istersem kara hasat giriyorum. 2. sayfa için büyücülük/ ulti hareket hızı ve hareket hızını seçiyorum genelde. Hareket hızı her türlü iş yapıyor. Ben ekko çıktığından beri bu şekilde oynuyorum. Şu an için tek eksiği bence oyun başı eskisi kadar güçlü olmaması. Orta oyundan sonra arap atı gibi açılıyor ama.




  • Qla lane it barzo gibi adama göstere göstere alan açma suikastçi misali takıl. Alanı at yere değmesine az zaman kala yardır üstüne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopyan adamların içindeyken kopyana W atıp sonra R atabilirsin güzel bi mekanik.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.