Şimdi Ara

Ekran kartı driverini yüklerken siyah ekranda kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun oynarken bi anda yeşil çizgiler belirmeye basladı ekranda ve o sırada ekran kartı güncelleştirme bildirimi geldi. Ekran kartımı güncelleştirirken bi anda ekran gitti harddisk ışığı söndü bilgisayar kendini kilitledi resmen..

    Bilgisayara format attım driverler yüklü değilken ekran kartından görüntü alabiliyorum ancak ekran kartı driverini yükledikden sonra direk siyah ekranda kalmaya basladı. Bu sorunun çözümü varmıdır acaba ?

    Ekran kartı modelim AMD HD7850 pcs+



  • Farklı sürücülerle deneyin ama ekran kartı hakkın rahmetine kavuşmuş gibi görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defalarca farklı işletim sistemleri ve farklı sürücülerle denedim ama nafile .



    Kafamı karıştıran mevzu şu ki driver yüklemeden görüntü alabilmem . Bu yüzden ekran kartını atmadan önce zorluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bir bilgisayarda yaşamıştım,ekran kartı arızalıydı.Driver yüklenemiyordu kilitleniyordu bilgisayar.Ve aynı zamanda ufak çizgiler vardı ekranda.

    Başka bir benzerini benim rahmetli Msi gtx 560 ti ekran kartımda yaşamıştım.Çizgiler çıkmaya başlamıştı,mevcutta ekran kartı sürücüsü kurulu olduğu için mavi ekran veriyordu bilgisayar.

    Sürücü kurulu olmayan başka bir bilgisayara taktığımda açılıyordu en düşük çözünürlükte,ama bir işime yaramıyordu o halde.Sıcak hava tabancasıyla ekran kartının ramlerini ve biraz gpu ısıtmıştık düzelmişti bir süre ama fazla dayanmadı haliyle.(1 ayı çıkaramamıştı,2. ve 3. denemeler daha az süre dayandı ve emekliye ayrıldı )
  • Benim laptopta da aynı problem oldu yakın zamanda AMD r9 m265x var üzerinde.. Hiçbir şekilde çözemedim umudu kestim. Ekran kartı değişebilen bir model laptop da değil anakarta monte. Driver sorunu olduğunu düşünüyorum ama AMD'nin bu durumu umursayacağını düşünmüyorum. Bu sorunları yaşayan çokça insan var yabancı forumlara da baktım yalnız değiliz.
  • Madalyon31 M kullanıcısına yanıt
    Sorunu amd ye nasıl iletebiliriz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum.amd a10 apu ve ati 7670m ekran kartı mevcut sistemimde.işlemci üzerinde 7660g gpu modülü mevcut.
    bi anda mavi ekran hatası almaya başladım,atikmpag.sys hatası verip res atıyordu windows 8.1 64 bit işletim sistemi.
    zar zor komut istemi ekranıyla bahsi geçen atikmpag.sys dosyasını silip windowsu normal başlatabiliyorum fakat ekran kartı sürücüsü yüklemeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor cihaz.sanırım ekran kartımda problem var.

    şimdilik,bir süre sürücüsüz kullanmayı deneyeceğim.bakalım neler olacak.keşke yazılımsal olarak dahili ve harici ekran kartlarının kullanım seçimini yapabilseydik.belki o zaman sistemlerimiz çöp olmazdı.üzücü.

    uma ve reballing işlemlerinin olduğunu biliyorum.bunlarsız bir çözüm çok daha makul olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.