Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
3
Favori
48.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ nsbduman tesekkur ederim kardesim sagol :) Su gorselleri izleyipde yorumsuz kalmak imkansiz hakikatten :)

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • Game Informer'a konuşan Bethesda'dan Todd Howard,bütün ekibin daha gerçekçi bir oyun yapmak için çalıştığını, sadece ekrandaki görüntüyle değil, oynanış olarak da daha gerçekçi bir oyun sunmak istediklerini söyledi. Skyrim'in dövüş sisteminin Oblivion temellerine oturmasına rağmen daha kapsamlıve acımasızolacağını söyleyen yetkili, yakın dövüşün hızının farklı olmasını istediklerini ve elimizdeki silahı hissetmemizi sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Howard'a göre dövüş sistemindeki anahtar nokta "bitirici vuruşlar" (öldürme hareketi) olacak.Her bir silahın kendine has bitirici vuruşu olacakmış. Ayrıca savaşlarda bize çok fazla avantaj kazandıran hileli hareketler yapamayacakmışız. Yetkili bu durumu da şöyle açıklıyor. Geriye doğru giderken daha yavaş hareket edeceğiz, düşman size saldırdığında öyle kolaylıkla geriye kaçamayacağız. Tek kelimeyle Muhtesemmmm.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scolls_V_Skyrim_Daha_Gercekci_Olacak-12399.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: GencayA

    Skyrim ne demek?


    hocam cok sakat ya... akla neler geliyor.. isme bak... Bide bunun Game of the year oldugunu dusunsenize

    Elder Scrolls : Skyrim : Gotye edition


    ne bulursa yiyor :D



    Gitçen mağazdan isteyecen böyle skyrim gotye var mı??




    Yalnız konsol bölümünde bu oyuna ilgi az harbiden ki Oblivion VGA'da tüm ödülleri toplamıştı ortalaması 93 olan bir oyun bana göre yılın oyunu için en büyük favorilerden biri yeni grafik motoru da oyunu enfes bir hale sokacak gibi ama RPG öğelerinin biraz daha azalması can sıkıcı..Yine de TES V adı yeter..
  • Oyunun ilk gameplay videosunun şubat ayında yayınlanacağı söyleniyor.Biraz geç ama olsun.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_38

    Oyunun ilk gameplay videosunun şubat ayında yayınlanacağı söyleniyor.Biraz geç ama olsun.....


    Daha varmış ama olsun zaten çıktığında içimizdeki özleme iyi kamçı vuracak
  • Subat ayina kadar SS lerle gorsellerle idare ederiz artik. Genel anlamda bazi endiseler arz etsede, gozum kapali hic bir gameplay vidyosunu gorsellerini izlemeden mutlaka gununde ve saatinde alip 1 yilimi doya doya oynayip buyuk haz duyacagim oyunlarin basinda geliyor. :)
  • Almanya'da çıkan bir dergi, oyunun ilk resmi görsellerini meraklıları için gözler önüne serdi. Kim nederse desin deliler gibi bekliyoruz.

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • Level atlama sistemi endiseler arz etsede gormeden hukum vermek yanlis. Bence Bethesda oyunun daha gercekci olmasi adina RPG ogesinden asla taviz vermiyecek. Zaten bunu resmen soylemis. Bethesda'dan Todd Howard 'a göre dövüş sistemindeki anahtar nokta "bitirici vuruşlar" (öldürme hareketi) olacak. Skyrim'in dövüş sisteminin Oblivion temellerine oturmasına rağmen daha kapsamlıve acımasız olacağını söyleyen yetkili, yakın dövüşün hızının farklı olmasını istediklerini ve elimizdeki silahı hissetmemizi sağlamaya çalıştıklarını vurgulamis ve eklemis Geriye doğru giderken daha yavaş hareket edeceğiz, düşman size saldırdığında öyle kolaylıkla geriye kaçamayacağız. Bu en son beliertilen geriye daha yavas hareket olayi hem gercekci hemde bir RPG oyununun cok hizli olmamasi Action tarafina kacmamasi adina ince bir ayrintidir. Kaldiki Oblivion da geriye dogru giderken ayni ileriye dogru hareket eder gibi giderdik Bu oyun Oblivion dan daha iyi RPG ogelerine sahip olucak. Kimsenin endisesi olmasin.
  • Lutfen arkadaslar su oyun ici gorsele bir bakarmisiniz muhtesem. Resimde yerdeki taslar kaplamalar, karsi taraftan gelen kopek ve karekter modellemeleri cok basarili gorunuyor. Muhtesem bir Kasim ayi bizi bekliyor The Elder Scrolls V: Skyrim ve Uncharted 3

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • The Elder Scrolls V: Skyrim da diyalog esnasinda Obliviondaki gibi yuze fokuslanma olayi olmuyacak, farkli bolgelere bakip hareket halinde olabilecegiz.
  • Final Fantasy Versus XIII bir The Elder Scrolls V: Skyrim iki bu iki oyun bir baska. Daha once sizlerle paylasdigim gorsellerin vidyosu muthis. Lutfen arkadaslar su oyun ici gorsele bir bakarmisiniz muhtesem. Resimde yerdeki taslar kaplamalar, karsi taraftan gelen kopek ve karekter modellemeleri inanilmaz uzerindeki elbiseler ekipmanlar kalkani vs muthis muthis.

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Ocak 2011; 16:25:31 >
  • Bir onceki sayfada paylasdigim internete bir Alman dergisi tarafindan sizdirilan bu gorselleri yeni sayfamiza tasiyip gormenizi arzu ettim

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Ocak 2011; 16:23:11 >
  • SiPAHi_ kardeş SS'ler için teşekkürler.
  • @ evo_4 Ben tesekkur ederim canim kardesim nedemek benim icin bir bir zevk :)
  •  ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

     ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)


    Garip, bir o kadarda ilginç.....
  • Vaay.Yeni gördüm vallahi.Efsane geri dönüyor.Yanlız ismi garip olmuş Skyrim
  • Bu pazarda Bethesda Softworks gibi nadide oyun sirketlerine yapmis oldugu projelerle oyuncu kitlesine her daim guven asilayan buyuk bir sirket daha onceki Oblivion daki basarisinida golgede birakacaktir The Elder Scrolls V: Skyrim eminim. Endiseler level atlama sistemi ve RPG oyun ici dinamiklerinin azalmasindan dolayi endise hakim, bence yersiz Bethesda Softworks resmen acikladi, Oblivion da geri geri gitttigimizde hizli ilerlerdik ayni ileriye hareket eder gibi, adamlar The Elder Scrolls V: Skyrim da dahada gercekci olsun diye geri gitttigimiz de gercekte oldugu gibi yavas ilerliyoruz. Simdi sorarim elestirenlere bukadar kucuk ayrintiya dahi ozen gosteren Bethesda Softworks RPG ogesini azalticak bir zihniyete sahip olabilirmi ? Oyun ciktigi gun hepimiz yasayarak gorecegiz kimsenin endisesi olmasin.
  • Oblivion çıktığında geri geri gidildiğinde yavaş olması gerektiği bilinmiyor muydu? Söylenmedi mi? Patch çıkartıp neden yapmadılar. Zaten Oblivion ile RPG seviyesi düştü. Daha da düşürmesinler bir zahmet.
  • Gorsel anlamda sinirlari bu sefer oldukca zorluyacak ormanin derinliklerinde kaybolup gidecegim yine :) Ormanda bir gece yuruyusu bir bakmissin cevreni haydutlar sarmis seni soyuyorlar sirf RPG ogeleri degil bu tip ince ama oyuna muhtesem tat katan oyun ici atmosferi yukseklere cikartan detaylar bile bu oyunda her zaman ilgimi cekmisdir. RPG ogeleri azalmada gelismis oyun motoruyla gelecek The Elder Scrolls V: Skyrim oyununu 4 gozle bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.