Şimdi Ara

Emeği geçen herkesin aynı pozisyona düşmesi dileğiyle...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka hiçbir isteğim yok.

    Emeği geçen herkesin aynı pozisyona düşmesi dileğiyle...



  • bu ne olm



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 10 Ocak 2019; 14:56:58 >
  • Fenerbahçe, Volkan Demirel’in gündem olan fotoğrafı hakkında; ‘Hava koşullarının beklenmedik şekilde gelişmesi ve açıklamanın çok kısa olması nedeniyle, hızlı bir şekilde içerde mümkün olan en rahat yerin’ ayarlandığını ve bu yüzden öyle bir görüntünün ortaya çıktığını açıkladı.



  • Bu ne la 3. Lig takımı gibi 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi niye yukarıda böyle yazdım ki acaba aklımdan geçti bugün yine. düşündüm tekrar ve bu yazıyı yazma gereği duydum.

    birine karşı haksız bir şekilde ithamda bulunduğunuzda veya kabahat işlediğinizde kabahatin işlendiği andaki tüm kişilerde dahil, mekan ve kabahatin içeriğini verdiği zararı göz önünde bulundurmak lazım. özür dileme noktasına gelindiğinde bu şartları kaale almanız gerekir. örneğin tv' de çıktınız canlı yayında birisine hakaret ettiğinz vs vs.. bunun özürü yine tv' ye çıkıp canlı yayında özür dilemekten geçer. yani tv' de çık kabahat işle, sonra git mesela radyoda canlı yayında özür dile veya basına yazılı demeç ver ve özür dile aynı şeyler değildir. zarar konusuna gelince bu nokta ise tartışılabilir buluyorum. fb' de herşey yanlış olduğu gibi bu basın açıklaması da yanlış olmuştur. nitekim bu basın açıklamasından sonra fb af ilan etmiştir. herkes basın toplantısının şeklini konuştıu hala da konuşuyor. hiç adil olmadı vesselam. konu zarar ise tarihin en büyük zararını kim verdi fb' ye gördük. tarih en kötü başkanı ve yönetimi zaten yazmıştı ve perçinlemeye de devam ediyor. futbolu bilmeyen bir yönetim başarıyı yakalayamaz. harunu şimdi ne yapacaklar acaba al sana bir zarar daha.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.