Şimdi Ara

En güçlü şampiyon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedViper

    Darius içinde gezdirmiş jaxın

    https://youtu.be/UWhkDQ28Nos
    Sade düz vuruşlarda darius keser



    Fakat şöyle bir şey varki bu videodaki jax oyuncusundan sonra cidden jaxtan soğuduğumu söyliyebilirim o kadar çok hata saydımki...



    Dari de birkaç hata yaptı ama inan bana jaxınki kadar kötü değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Kör oldum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

    Maalesef hikayeye göre bile ceks alıyor knk

    Alıntıları Göster
    Aurelion sol evreni kontrol edebilme kabiliyetine sahip, jax ise sadece silah ustası. Saçmalamayalım lütfen :)
  • Öncelikle bu konunun belli sınırlar içerisinde tutulması lazım. Yoksa tartışma hiç başlamadan biter. Stack biriktirebilen şampiyonlar potansiyel olarak sonsuz güce sahiptir. Bu da onları yenilmez yapar. Örneğin nasus sadece 1 q su ile sonsuz hasar atabilir. Ya da veigdar sadece w si ile en baba tankları bile tekleyebilir. Çünkü güçlerinin bir sınırı yoktur. Oyunda en fazla kaç stack yapabilen nasus gördünüz? 1000... Potansiyel olarak 1.000.000 stack de kasabilir bu hero.

    Bu konuyu bir kenara bıraktığımızda oyunda en güçlü şampiyonlar bence şu şekilde:

    Veigar
    Yasuo
    Diana
    Fizz
    Darius
    Tryndamere
    Jax

    Bazılarınız sorabilir, neden zed gibi, rengar gibi tekleyen şampiyonlar yok? Cevap basit. Rengar ile bir adc yi tekleyebilmen, bir tank tarafından kesilmeyeceğinin garantisini vermez. Örnek olarak Darius off tank bir şampiyondur. Ancak 1k üstünde gerçek hasar vurabilir. Off tank kasmasına rağmen öfke durumunda 500 AD ye ulaşabilir. Belki bir adc yi rengar kadar hızlı kesemez ancak rengar karşısında zorlanmayacağı bir gerçek. Buradaki şampiyonları seçmemin asıl sebebi, hasarlarını rakip fark etmeksizin her daim istikrarlı bir şekilde uygulayabilmeleri. Özellikle Diana burada aklımı çelen isim. Off tank bir şampiyonu bile tekleyebilecek güce sahip çünkü. Eğer güçlü bir şampiyon arıyorsanız, o şampiyon bu listede. Seçiminizi buradan yapın. Ancak konu 1 vs 1 ise, o zaman veigar'ı, Fizz'i, Tryndamere'yi, ve Yasuo'yu elememiz gerekecek. Çünkü bu şampiyonlar 1 vs 1 de en güçlü değiller. Yasuo belki kalabilirdi, ancak jax gibi bir şampiyon karşısında ne şansı olabilir?

    Elimizde kalan isimler, Jax, Darius, Diana. Benim için bu üç isim çok özel çünkü her daim köpek gibi vuruyorlar. Kolay ölmüyorlar ve gerçekten affetmiyorlar. Darius' un bu listede olmasının sebebi potansiyelinin bilinmemesi. Aslında Darius bu listede olmayı sonuna kadar hak ediyor. Bir APC'nin, ya da ADC'nin Darius'u keseceğini düşünüyor olabilirsiniz. Hatta oyununuzda da birçok defa kesmişsinizdir. Ancak burada 1 vs 1 durumunda bahsediyoruz. Bir apc misiniz? Potansiyel 300 büyü direnci, 5 kanama, 4k dan fazla can ve 1k gerçek hasarla karşı karşıyasınız. Ne kadar dayanabilirsiniz?

    Uzun süre önce bu forumda Darius hakkında şiddetli tartışmalara tutulduk ve ben oyun içerisinde Darius'un Jax'ı kesmede kullanabileceği genel bir build söyledim. 1 vs 1 buildi değildi ancak yenemeyeceği anlamına da gelmiyordu. Daha q atmasını bile bilmeyen bir velet jaxla vs atıp Darius çöp 1 vs 1 de jaxı alamıyor işte diye ağlamıştı. Hiçbir skili doğru zamanda kullanamamış ve tüm vs yi çöp edip haklı olduğunu sanmıştı. Hatta karşısındaki adam Darius'u ben kullanıyor olsaydım ben kazanırdım demesine rağmen durumu kabullenmemekte ısrar etmişti. Bugün, tekrardan o konunun şerefine oyumu Darius'tan yana kullanıyor. Ve eğer o beceriksiz bunu okuyorsa, onu tekrardan tartışmaya beklediğimi bilmesini istiyorum. Zaman fark etmez, burada olacağım.




  • Oyun içinden bahsediyorduk. Hikayeye bakarsak da jax "ligdeki" herkesi yeniyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eutropius Irmengard

    Oyun içinden bahsediyorduk. Hikayeye bakarsak da jax "ligdeki" herkesi yeniyor
    Hikayede jax herkesi yeniyor kısmı çok çok öncedendi. Hem hikaye bitti ve hiç olmamış gibi şampiyonlar eklenmeye başlandı hem de eklenen şampiyonlar hakkında verilen bilgilere göre herhangi bir varlıktan çok daha üstünlerdi. Ve bu arada, Jax yenilmezdi, bu yüzden eline silah almaması kararlaştırıldı. Sihirdar vadisinde jax silah kullanamaz. Yani hikayeye göre bile yenilmez değil normal şartlarda sihirdar vadisinde.

    Ve bu arada, aurelion sol'un hikayesini okumanı tavsiye ederim. "Yıldızları işlediği günlere dönme hasretiyle yanıp tutuşan Aurelion Sol, özgürlüğünü yeniden kazanmak için gerekirse gökteki yıldızları bile yeryüzüne indirmekten çekinmez." Jax topu topu bir silah ustası... Güneşi yeryüzüne indirse aurelion sol ne yapabilir? "Aurelion Sol adıyla tanınan varlık, uzay tozlarının birleşip dünyalar ortaya çıkardığı ilk zamanlarda bile kadim bir varlıktı." "Kozmik ejderhalar nadir görülen varlıklardır; bu nedenle de Aurelion Sol emsalleriyle çok az karşılaştı. Gün geçtikçe daha fazla yaşam biçimi ortaya çıkıp kâinatı doldurdukça, Aurelion Sol'un göklerdeki eserlerine hayret ve merakla bakan ilkel gözlerin sayısı arttı."

    Burada kadim bir varlıkan, galaksi oluşturma gücüne sahip bir varlıktan söz ediyoruz. Önce hikayeleri adam gibi okuyun.

    Ve bu arada muhtemelen hikayede savaş tanrısı olarak bahsedilen Aatrox bile Jax'tan daha güçlüdür. Hatta nautilus normalde bina boyutlarındadır. Bir animasyonda jax'ı teklediği bile vardır.

    Ama oyun içi... Evet. Oyun içinde de Jax yenilmez değil. Darius, Nasus gibi herolar onu full build vs de kesebiliyor. İnternette videolar mevcut.




  • Teorik olarak sonsuz hasar ile vs??? oyun içi diyorum sen bana asol'un hikayesini anlatıyorsun. Olay aynen şuna döndü;

    +mercedes çok hızlı
    -geçen bi ferrariye bindim varya ufff

    Alakasız alakasız konuşmuşsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eutropius Irmengard

    Teorik olarak sonsuz hasar ile vs??? oyun içi diyorum sen bana asol'un hikayesini anlatıyorsun. Olay aynen şuna döndü;

    +mercedes çok hızlı
    -geçen bi ferrariye bindim varya ufff

    Alakasız alakasız konuşmuşsun
    Oyun potansiyel olarak sonsuza kadar devam edebilir. Hadi en iyi ihtimalle 60 dk sürsün ki 60 dk lık oyunlar oynadım 2000 den fazla stack kasabilir nasus çok rahat ya da veigar 600 stack ve fazlasını aşırı rahat görür ki oyunda 60.dk da bile güçlenmenizi sağlayan rün mevcut. Eğer olasılıklardan konuşuyorsak 10.000 stack kasabilen nasusu ve veigarı göz ardı edemezsiniz ki eskiden 40k stacklı sion nasus veigar videoları vardı internette. Hatta yeni sezonlarda olanı da var.




    Edit: Hikayeden bahsetme amacım senin de hikayeden örnek vermen. Anlamamana şaşırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 8 Ekim 2018; 17:58:13 >




  • itemsiz weq ile %60 can alabilen , itemi olduğunda R siz rakibini rahat bir şekilde öldürebilen, yardım olmadan karşısında üstünlük kurulamayan tek hero : zed.
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Oyunda zedi ct leyen milyon tane skill varken zed demen çok saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: League of DDY

    Tank itemi almadan jax oynayan oyuncu görmedim ben diamond master challenger eloda. Daha alt ligler de dahi 5 ad itemli jax oynandığını zannetmiyorum. 3lü - Mahvolmuş - Guinso dahi çıksan ninja&merkür + ga + 1 tank itemi daha alabiliyorsun ki guinso ve mahvolmuşu dahi almayanlar var. Zed 1 dünya iyi oynasın sadece ga + ninja tabisi olan jaxı dahi kesemez levelde vs. geri değilse ki dediğim gibi ben hiç 5 ad jax görmedim. 5 ad jax saçmalıktan öte bir şey değil zaten. 2 ad itemi alıp tank kassanda aynı hasarı vuruyor 5 ad itemi alsanda.
    dostum cevap yazdığın arkadaş bronzun bağırsaklarında yaşıyor jaxa asırlık çıkan bile olur onun oyununda.
    Bu adam ciddi ciddi kanasusamış dariusun jaxı alacağını söylüyordu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkin blade

    Oyunda zedi ct leyen milyon tane skill varken zed demen çok saçma
    oyunda Zed'i Counter'layabilen hero yok. Zed karşısında safe kalıp, farm odaklı oynayabileceğin herolar var ama asla üstünlük kurabileceğin bir hero yok. Ne yaparsan yap o kafana WEQ yu yiyip minimum %50 canın gidiyor, zedin itemi olsa da olmasa da ( eşit seviyede )
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Ct listelerin de genel de ct si kayle cıkıyor kayle ctliyor ama bence iyi bir zed i ctlemek zor iş dediginiz gibi kayleye de rework gelicek sanirim belki iyi bir ctleme skili gelebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Aslın da master yi ile ctlenebiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.