Şimdi Ara

En İyi İnternet Sağlayıcısı [öneri istiyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TURKCELL SUPERONLINE'dan nefret ettim. 24 ay taahhüt vermiştim ve verdiğim para karşılığında hiçbir hizmet alamadım. Yaşadığım sorunlar şu şekilde:

    - İnternet sık sık kesiliyor.
    - Almanya -Türkiye Whatsapp görüntülü arama görüşmelerinde konuşulamayacak şekilde internet kötü ve kesintili. (Adil Kullanım Kotası dolmamışken)
    - Müşteri hizmetlerini aradığımda uzaktan müdahale edip sorunu çözdüklerini dile getiriyorlar ve bunun karşılığında değişen hiçbirşey olmuyor. İnternet yine berbat!

    25 Mbps - 24 ay taahhüt - 75 GB AKN'li Turkcell SuperOnline internetini kullanıyorum. Taahhütümün bitmesine çok az kaldı ve başka bir internet servis sağlayıcısına geçmek istiyorum. Hangi internet servis sağlayıcısından memnunsunuz? Kaliteli hizmet veren iss tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Bulunduğum yerde desteklenen altyapı hızları:
    -Turknet 35 Mbps
    -Turk Telekom 63 Mbps
    -SuperOnline 100 Mbps
    -Kablonet yok







  • Millenicom Süperonline Fiber Altyapısından hizmet verebiliyor ona bakabilirsin
  • Bölgeye göre değişebilir , çevrenizdekilere sorup memnun olup olmadıklarına bakın.
  • Türkiyede hiçbiri iyi değil
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz?
  • Netgalaksiden aldım 35mbit aknsiz 60 tl altyapın destekliyorsa 75mbit 75tl kaçırma derim kotalı tarife istersen 200 gb kotalılarda var biraz daha uyguna
  • xxPUSULA X kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım Türk Telekom alt yapısını kullanıyormuş ve fiyatlar uygun, küçük bir firmaya benziyor. Öneriniz için teşekkür ederim
  • sermer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle millenicom önermem dostum.
    Konumu incele sadece fotolara bak anlarsın.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136664211
    Adamlar müşteri temsilcileri adeta bir robot hiç bir şekilde hizmet vermiyor onu geçtim bir arıza yaşadığınız zaman ne arayan olur ne soran. Size milleni önerenler aynı şekilde kendi kodunuda gönderip bedava 1 ay internetin peşinde olanlardır büyük ihtimal. Bence uzak dur hiç milleniye bulaşma.
  • İnceledim, gerçekten superonlinedan farkı yokmuş. Anlamadığım 1 tane düzgün bir internet servis sağlayıcı yok. İşin diğer bir kötü tarafı ise mağdur olduğunda yapabileceğin hiçbir şey olmuyor, Sırf ses kayıtları ve arıza kayıtları kendilerine tehlike oluşturuyor diye birinin müşteri kaydını silen bir iss duymuştum. Twitterdan şikayetini insanlara aktarıyorsun hemen altına "lütfen bize dmden yazın yardımcı olalım" diyorlar utanmadan. Hangisini seçsem bilemedim sanırım ugandada yaşıyor olsaydım internete bağlanmak daha kolay olabilirdi.
  • sermer kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısın ben milleni mağduriyetim sonucu tüketici hakem heyetine gittim dedim görüşme kayıtlarını dinleyelim çünkü kayıtlarda kendi müşteri temsilcileri hatanın milleniden kaynaklandığını kabul etmişti. Neyse tüketici hakem heyetinin bana verdiği cevap eğer onlar haksızsa zaten ses kaydını silerler ayrıca ses kayıtlarını almak için 7 hakimin onay vermesi gerekiyor demişti bana işe bakar mısınız ne kadar komik.
  • Gerçekten komik.

    Türkiye'de tüketici hakkı yok, denetim yok, internet yok....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.