Şimdi Ara

Enduro'ya yeni başlayanlar için bütçe uygunu bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben enduro sporuna başlamak istiyorum ve tam olarak nasıl bir bisiklet almam gerekiyor hala çözemedim. Kendi bisiklet araştırmalarıma göre "B'twin rockrider 520"yi buldum, sizce nasıldır ve hangi bisikletleri tavsiye edersiniz. Temiz olduğu sürece 2. ve 3. el almaktan kaçınmam. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Bütçe olarak max 2000 TL ayırabilirim.



  • +1
    aynı şekilde ben de öneri bekliyorum
  • Enduroyu için değil ama rockrider 520 için konuşayım. Alet deli gibi. Akıyor bildiğin, 2 hafta önce trabzon acısuya tur vardı, arkadaşta vardı gerek kadro geometrisi olsun çoğu şeyi fiyatına göre iyiydi. Üstüne tercihe göre grup set yükseltmesi yapılabilir. Bide knolly ler vardı ama fiyatı çoook uçuktu. Carraro tarafına bi bak derim tam hatırlamıyorum kodkeini fakat yine orda da iyi alternatifler vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaand12@

    Enduroyu için değil ama rockrider 520 için konuşayım. Alet deli gibi. Akıyor bildiğin, 2 hafta önce trabzon acısuya tur vardı, arkadaşta vardı gerek kadro geometrisi olsun çoğu şeyi fiyatına göre iyiydi. Üstüne tercihe göre grup set yükseltmesi yapılabilir. Bide knolly ler vardı ama fiyatı çoook uçuktu. Carraro tarafına bi bak derim tam hatırlamıyorum kodkeini fakat yine orda da iyi alternatifler vardı.
    Hocam tavsiyelerin için teşekkürler. Aslında bi ara decathlon'a gidip 1. gözden bakmak istiyorum rockride 520'ye. Geçen gün bide temiz olduğuna inandığım 2.el "b'twin rockrider 6.4" buldum.
  • enduro diyosun 520 alacağım diyosun. 520s modelini alman gerekir ve o modellerde arka süspansiyon çok kalitesiz. yeni daha iyisiyle değişmesi gerekir. diger modellere lafım yok onlar daha iyi bisikletler. salcano insomnia modelini incele derim. veya daha büyük bütçe ile rr560 veya 40 alinabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockrider 520s, 6.4 vs. bunlar enduro değil, trail-all mountain bisiklet olarak geçer.Enduro bisiklet ön-arka süspansyona sahip olan bisiklet anlamına gelmez.Bir bisikletin enduro olabilmesi için kadro açılarının, kadro dayanıklılığının, ön-arka süspansiyon mesafelerinin 150-170mm arası olması gerekir.
    Örnek ile açıklamak gerekirse ilk linkteki Canyon Neuron model bisiklet trail sınıfı bir bisiklet, 2.linkteki spectral all mountain, 3.linkteki ise Enduro sınıfı bir bisiklettir.
    https://www.canyon.com/en-tr/mtb/neuron/2019/neuron-al-7-0.html
    https://www.canyon.com/en-tr/mtb/spectral/2019/spectral-cfr-9-0-ltd.html
    https://www.canyon.com/en-tr/mtb/strive/strive-cf-9-0-team.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.