Şimdi Ara

“Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında GM 9 Pro’ya %25 indirim geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu fiyat bile etmez
  • Satılsa, piyasa da tutulmuş olsa babalarını bile dinlemezler. Bu marka imajı çok kötü.İsim değiştirseler belki bira satarlar ama GENERAL isim benzerliği ile bir şey olmaz. Casper en azından çok daha dürüst.

  • keriz.avi

  • Arkadaşlar size şunu söyleyeyim ülkede elektronik ürün satışı çok düştü ya kapatıp gidecekler ya indirimli sunacaklar indirimli sunmada kar edemezlerse mecbur kapatıp gidecekler

    Yani bu konkotdato artarak devam edecek gibi duruyor

    Nereye doğru sürükleniyoruz bilmiyorum ama önümüzde çok daha kötü günler var gibi duruyor

    İnsan üzülüyor ama elden birşey gelmiyor

    Ne zaman fikir beyan etsek hain oluyoruz terorist oluyoruz bu tür laflar vatansever bir insanın zoruna gidiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    5 sene önce aldığım Sony Xperia Z1 Compact çatır çatır çalışıyor. İphone kıyasla o zaman yarı fiyatına almıştım. İngilizlere fazla kulak asmamak lazım.
  • Burdan GM yetkililerine sesleniyorum. Kopyalar ancak aslını yüceltir. Tasarımınız iPhone çakması, yazılımınız hiçbir katma değeri olmayan saf diye pazarlamaya çalıştığınız tatsız tutsuz yalın bir sistem bırak bu sistemi Google kendisi kullansın. Güncelleme diye vaatlerde bulunan devlerin yayınladıkları güncellemelerin hali ortada. İyi ve insanlara fayda sağlayan yazılım üretmekte yarışın daha erken güncelleme verelim yarışı bundan daha öncelikli olmamalı. Telefonunuzu satın alan birisi kendisini özel hissetmez elindeki cihaz ile övünebileceği pek bir şey yok çünkü. Tüm bunları bir nebze olsun yerli üretime destek olalım diye göz ardı ettik diyelim. Satış politikanızla halkın faydasını gözetmelisiniz madem en öncelikli müşteri hedef kitleniz onlar buna uygun hareket edin. Özgün ve güvenilir olursanız müşteri kazanır ve yazılım gibi bir anda tepe olamayacağınız bir noktayı da zamanla üstüne koyarak aşarsınız. Bakınız Samsung, Huawei, Xiaomi bunların hepsi kendi arayüzü ile başarı kazanmış firmalar çünkü o arayüzün sahipleri kullandıkları yazılımın bir yanını seviyor ona tutuluyorlar. Ancak sizin cihazınız Çinde üretilmiş sıradan ve ucuz bir cihazdan farksız (Redmi Note 5 Android One). Bir farkınız olmalı derim nacizane önerilerim saygılar.





  • SigSauer6 S kullanıcısına yanıt
    İyi de bir tarafta Sony, diğer tarafta (merdiven altı ürün kalitesinde) GM!

    Ki,Sony bile son dönemlerinde bozmuş vaziyette.

    XA, XA ultra, C, M serilerindeki fyaskolar unutulmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 29 Ekim 2018; 1:10:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToisAndro

    Soru : 2899tl ye alanın suçu ne?
    Cevap : Kur malum seviyedeyken telefon almak.

    Konuya gelecek olursak Gm5 plus modelinde verilen güncellemelerde kamera ile ilgili hiç bir gelişme olmadı. Dolayısıyla google camera 6. Sürüme gelirken hdr+, raw, slow motion gibi önemli güncellemeleri aldı. Ancak cihaz google camera 2.7 sürümünde kaldı. Hiç bir özelliği de yok. Aynı şekilde launcher sadece 1 kez güncellendi o da eski pixel launcher. Dialer uygulaması da aynı.

    Eğer bu modelde tüm google uygulamaları tam güncelleme alırsa en azından kamera uygulamasını kendileri geliştirir ve başka uygulamalara gerek bırakmadan kamerasının hakkını verir. Böylece bilmeyenler kamerası güzel diye alır.

    Teknik özellikleri gayet iyi. Anlattıkları gibi kalite üzerinde de gelişme varsa her kesimden alıcı bulur.
    2899 TL'ye bu telefonu alanın tek suçu KERİZ olması.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.
    5 yıl önce aldığım lg e986 G pro da çatır çatır çalışıyor. Lg den beklenmeyecek bir telefondu zaten.
  • General Mobile'a istediğinizi söyleyin de saf android'e tatsız tuzsuz diyen akıl küpünü tebrik ediyorum. Saf android candır. İstersen basit istersen komplike, işlevsel hızlı ve sorunsuz.

  • yabandan gellll kömür gözlümm aslanım sallanda gellll kostak yörü yörü çapraz yörü yörü yemezler GM YÖRÜ YÖRÜ.....
  • 5 yıl önce büyük umutlarla satın alıp beni aylarca rezil eden Discovery'i hatırlayınca.. Altına batırsa almam/almadım/almayacağım. Müşteriye yaşattığın deneyimin sonucu budur işte.

  • Artık nasıl saçma karlar ediyorlarsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orgeneral Mobil :) . Eski jenerasyin AMOLED panel kullan yani elde kalmis toplama parcalari kullanmakla kandiramazsiniz. Kamerasina da baktim on ve arka tam bir les piksellesmeler bariz belli kumlanma da cok cihazi recovery moda alip fabrika ayarlarinda reset attim SIFIR halde tekrardan baktim kamerasina ve videosuna tam bir rezalet. Kamerasi 30 FPS kalmasi hem de her cozunurlukte tuhaf! 1080P de en fazla 30 FPS cekmesi YUH diyorum daha dusuk cozunurlukte de 30 FPS olmasi rezalet. Anlasilan dahili depolama biriminin okuma yazma hizlari yeteri kadar hizli degil ki 60 FPS i kaldiramiyor hemde 1080p de ... Hic olmazsa 1080P de 60 FPS olsaydi ... Doxmark kamera puani ile ovunulmesi anlasilan iyi para vermisler sirf o abartili puan icin ama Dxomark a bakarsaniz incelemesine detaylarda ne kadar vasat oldugunu da gorursunuz. General Mobile puanlama yuksek tut incelemeni objektif kendi bildiign gibi yayinla demis anlasilan :) ...

    Kullandigi kasa malzemesi ozelikle arka kismi cok cabuk catlaklar olusmakta ozellikle kamera bolgesinde sok oldum .





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.