Şimdi Ara

“Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında GM 9 Pro’ya %25 indirim geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atabey444 kullanıcısına yanıt
    Yırtık donla gezip Afyon kullanmıyorum ama bu telefonun bu para yapmayacağını iyi biliyorum



    Benim gibi bir çok kişi neden olduğunu yazdı.



    Artık bu yüksek kurla kimse ne yeni telefon alır ne de pahalı olanın hayalini kurar. Yani bu markanın fiyatı bu işlemciyle yine yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli kelimesi HABERde sadece bir defa gecmis. Milli de dememisler. Artik %100 yerli ve milli sozleri ile enayi sogusleyemiyorlar. Bu defa da enflasyonla mucadele deyip yolacaklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstiklalFMK

    General Mobile'a istediğinizi söyleyin de saf android'e tatsız tuzsuz diyen akıl küpünü tebrik ediyorum. Saf android candır. İstersen basit istersen komplike, işlevsel hızlı ve sorunsuz.
    o zaman samsung,lg,xiaomi,sony vb markalar neden saf android çıkarmıyorlar. google onlara saf android veriyor, onlar da üzerine kendi görsellerini,özelliklerini ekliyor. yapmasınlar...
  • Vay be ilk başta 2000 TL den çıksaydı kapış giderdi bu telefon. Şimdi 1500 e verseler bile insanlar almayacak öyle bir antipati oluştu

  • valla 1500tl yap kurtarır

  • 2017 yılında aldığım ZTE Axon 7 telefonu kullanıyorum üzerinde snapdragon 820 işlemci ve 4gb ram var QHD Amoled ekran var. 1700 tl ye almıştım.

    2018'de yeni nesil diye çıakrdığın telefona snapdragon için şu an en azından bi snapragon 835 işlemci koyman lazım.

    Alacak olan gitsin nokia 8 alsın snapdragon 835 var telefonda bundan ucuza satılıyor.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/86939-126567/nokia-8_general-mobile-gm-9-pro/

    Nokia 8 - eylül 2017 çıkışlı - şu an bence en fiyat performans telefon.





  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Nokia 8 alın şu an en fiyat performans canavarı cihaz.(2000tl civarı)
    Biraz daha çıkabilirseniz LG V30+ (2500 tl civarı)

  • Nokia 8 canavar gibi tel malzeme kalitesi çok iyi ama gm9 pro malzeme vasat

    Şimdi sen gider eski tip bir telefonu gider 2800₺satarsan elinde kalır.

    Emin olun bunun yüzünden şimdi gm9 alanlar bidaha almaz çevresinede aldırmaz.

    Şahsen ben lumia925 kulllanıyorum microsoft adam olsaydı nebiçim fırsattı win mobil aynı gm gibi cin olmadan adam çarpmaya çalıştılar sonra kendileri çarpıldı



    Gm9 alacağıma xaoi mia2lite alırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlarda iphone x 1k dan ucuz, bu çöp 2.1k. Hani yerli olunca ucuz olması gerekmiyor mu niye ebesinin nikahı kadar. Hiçbiri yerli falan değil milleti yerli lafı ile kandırmaya calısıyorlar tabi 10iqlar hemen inanıp alıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM ALMAYIN aldırmayın bu kadar dandik bir telefon yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Paran varsa ,gerekli izinlerle ve sağlam bağlantılarla Çin den bugün istediğin özellikler de, General değil,Koramiral,Korgeneral Mobile ürettirip ,ya da Çin deki bir üreticinin yerli şirketi olup aracı gibi satarsın.Türkiye de olmıyacak şey yok.

    Öyle ki zamanında ucuz Çin balını, Amerika kendi piyasasında ki yerli bal üreticilerinin işine balta vuruyor diye dandik ,sağlıksız diyip girişini yasaklamıştı.Çinli ler Tayland veya başka bir ülkeydş sanırım, balını O ülkeye götürüp,markasını değiştirip, O ülkeden Amerikaya ihraç ediyor ve kontrol den geçiyorken, siz hangi yerlilik den bahsediyorsunuz.Herşey para ve menfaate bakar.Yerliyim ben ,elin yabancısının cebi dolacağına benim cebim dolsun demek değildir yerli olmak.
    Kaç yıl geçti, Vestel veya GM piyasa da ilerleme adına çıkardığı modeller de zirveye oynayan bir modeli varmı? Ya da neden yok?

    TR de herkes koşulsuz Vestel ya da GM marka telefon kullansa dahi ,bir adım ileri gitmezler ,bizde ki mantık ,en azı en kolayı ile ceplerini doldurmaya bakmak.


    Aliexpress i aç bak, General Mobile ın özelliklerinin çok üstünde ,adı sanı duyulmamış,çin markaların snapdragon 835 li modelleri , 200-250 dolara kapış kapış ,Alibaba dan toptan alırsan daha da ucuz,enflasyonla mücadeleymiş.

    Şu telefonların kayıt olayı neyse de ,gümrük takılma olayı olmasa ,görürdüm ben sizi peh.Vestel vb ve yabancı markaların disturübütörlerin ekmeğine yağ sürmek den başka birşey değil ,telefonların gümrüğe takılma olayı.Ellerin den gelse ,yolcu beraberin de gelen yurt dışı telefonları da kullanıma açmazlar.



    General Mobile ın yerli sermaye ,girişim olması da,zerre yerli malı olduğu anlamına gelmez.



    Yok işte iphone da,diğerleri de Çin de ürettiriyor.

    Geçiniz bu argumanı.

    İphone,Samsung ve diğerleri ama öyle ama böyle ,sermayenin dışında kendinden birşey katıyor.Bakıyorsun sen de O da yok.Android One cihaz çıkarmışsın, Google ile işbirliği yapıp,stok android in diğerlerin den daha fazla güncelleme alması gerekirken,o da yok.



    Gsmarena gibi mobile portallara bakıyorsun,Vestel,General Mobile ın bırak adının geçmesini esamesi bile okunmuyor.Yerli dediğin, kalkınsın kalkınsın da ,yerli dediğin tercih edilebilir olsun diye ,zilyon tane muadili ,özellik olarak daha iyisi varken kendi halkına ucuz verir,en azından samimi olur o zaman.Yurt dışına ihraç edip Ülkeye katma değer sağlar.Bizimkilere bakıyorsun,direkt ithal et,kar marjı,yalandan bir iki elin sayısı sözde ar ge,tasarım elamanı ile işçilik ,pazarlama komisyonu koyup satış yap mantığı.



    Diğerleri ,senin gibi Hasan usta çek ordan bir buçuk yumurtalı,kuşbaşılı sipariş verir gibi telefon markası değiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Ekim 2018; 10:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Vizyonumuzu daha ileride tutmalıyız bence. Korgeneral Phone da neymiş yapmışken Mareşal Phone ya da Orgeneral Phone olmalı

  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Malı fiyatına göre kıyaslamak lazım. GM Pro 9 modeli asıl olarak Zenfone 5 rakibiydi. Zenfone 2000 den giriş yaptı çok tutulunca, kur farkı vb fiyatı 2700 lere kadar geldi.

    GM9 da kendini rakibine göre konumlamalıydı. Hatanın neresinden dönülse kardır. Kaliteyi fiyata göre yorumlamak gerekir. GM9 Pro 2000 TL altına alınmayacak bir telefon da değil.
    Ha ben şahsen Nokia 8 tercih ettim, biraz daha yeni gözükecek diye orta sınıf işlemci istemedim ama bu da tercihdir.

  • kucukti kullanıcısına yanıt
    F/P olarak 1500 TL'de Redmi 5 Plus
    2000 TL'de Nokia 8
    2500 TL - 3000 TL arasında ise V30+, Pocophone F1, Honor Play

    Sadece F/P olarak baktım mesela batarya için Zenfone Max Pro da çok güzel model.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Zamanında Mi Note 3 gibi bir cihaz 1280 TL'ye alınabiliyordu, muadil bir cihaz olduğuna ve GM'nin sabıkalı geçmişine göre 1000 TL eder diyip kaçıyorum.

    Yok yahu 1000 fazla . 300 liraya gideri var . 1000 liraya sd 845 8 ram 256 depolamalı bir telefon bile fazla . ölçülülük de dip . bu kadar düşman olmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede ekonomik kriz olmuş belki yanlışlar yapılmış önlemler alınmamış belki bir ekonomik saldırıydı falan sonuna kadar eleştirebiliriz ama bu durumu eleştirmek neyin nesidir. 700tl indirim az mı. Millilik ve yerlilik üzerinden saçma sapan mesaj yazanlar biraz zicdanlı olun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Overlord7134

    quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Zamanında Mi Note 3 gibi bir cihaz 1280 TL'ye alınabiliyordu, muadil bir cihaz olduğuna ve GM'nin sabıkalı geçmişine göre 1000 TL eder diyip kaçıyorum.

    Yok yahu 1000 fazla . 300 liraya gideri var . 1000 liraya sd 845 8 ram 256 depolamalı bir telefon bile fazla . ölçülülük de dip . bu kadar düşman olmayın

    Alıntıları Göster
    Verilen örnek belli, örnekte ki cihaz belli, fiyatı belli, GM'nin geçmişi belli. Yani konuşulabilecek hiç bir şey yok, her şey gayet net ve şeffaf. Boşa rüzgar yapmayın.




  • Enflasyonla mücadele olayı zaten başlı başına sahtekarlık...

  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına katılıyorum ve hatta diyorum ki aliexpress ten hala telefon alanlar var ve hatta gerektiğinde imei de çakıyor gönderiyor.



    Ben Almanya üzerinden aldırdım abime aldırıp.



    Bu ülkeden bir daha telefon almam, ki garantili alsan bile sattığı telefona bin bir türlü bahaneler uydurma konusunda birbirleriyle yarışıyorlar.



    Bu bahsi geçen markaya alternatif olarak aliexpress te MTK ve snapdragon işlemcili üst modeller oldukça fazla var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.