Şimdi Ara

enpara kidega hakkını kullanmayanlar var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    Bu can yayınlarının mini kitap serisini almak istiyorum ancak maddi durumum seti olduğu fiyattan almaya müsait değil. kitap okumayı çok seviyorum ancak malum parasal sıkıntılar herkesin malumu.

    benim ricam enparanın kidega alışverişlerinde 15 tl iade kampanyasını kullanmayan arkadaşlardan. alacağım kitapları hesap bilgimi vererek sizler siparişi geçebilirsiniz. bende örneğin 35 tl tutan siparişin 20 tl sini sizin hesabınıza aktaracağım. parayı siz siparişi geçmeden veya geçtiğiniz anda nasıl isterseniz direk enpara üzerinden yollayacağım.

    ayrıca kitap önerilerinizede açığım okunacak güzel kitaplar da arıyorum. kendime güzel bir kitaplık kurmayı planlıyorum

    yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.

    şunu da belirtmek isterim amacım dilencilik değil sadece kitap okumak isterken maddi olarak kendimi sıkmamaya çalışıyorum. bu kampanya güzel bir fırsat benim için.







  • güncel
  • Enpara hesabım var,kampanyayı kullanmadım fakat dediğiniz kampanyaya katılmak için 4-5 şart var o şartları yapmadığım için yardımcı olamam fakat ücretsiz bir şekilde Enpara banka kartı çıkarabilirsiniz,kampanya yıl sonuna kadar devam ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikelovs

    Enpara hesabım var,kampanyayı kullanmadım fakat dediğiniz kampanyaya katılmak için 4-5 şart var o şartları yapmadığım için yardımcı olamam fakat ücretsiz bir şekilde Enpara banka kartı çıkarabilirsiniz,kampanya yıl sonuna kadar devam ediyor.
    Oncelikle tesekkur ederim.



    Enpara kartim var ancak tek sefer yararlandigim icin kampanya bitmeden olabildigince cok kitap almak istiyorum. O neden ile boyle bir istekte bulundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla verirdim ama 10 dk sonra ikinci el bölümüne satılık kitaplar adlı bir konu açıldığını görüp ''enayi'' durumuna düşmek istemiyorum.


    Açıkçası iyilik yaptım ama mükafatını hiç görmedim.



    Bol şans.
  • Sizi anlayabiliyorum ve tesekkur ediyorum. Simdilik tek amacim kendime kucuk bi kitaplik yaratmak. Ilerleyen donemlerde odamin bir duvarini tamamen kitaplarla doldurmayi dusunuyorum. Kitaplar gercekten huzur veriyor :) kokulari bile yeterli oluyor bazen.



    Bu sekilde 15 20 liraya aldigi kitabi gercek fiyatindan satmasi biraz zor gibi en fazla 5 lira kar edebilir sanirim. Insanlar tuhaf gercekten :)



    Dedigim gibi tek amacim kendime bir kitaplik yaratmak. Herhangi bir cikarim yapmak derdinde degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım kimse paylaşmaktan yana değil. :) neyse konu silinsin öyle ise napalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.