Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: reel_2 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.204
Cevap
508
Favori
1.809.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Enpara.com Kredi Kartı aidatsız bir kredi kartıdır.

    Harcamalarınızı faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirin!

    Anlaşmalı üye iş yerlerinden anında taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca, her ay 3 harcamanızı toplamda 6.000 TL’ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden sonradan taksitlendirilebilirsiniz.

    İnternet alışverişlerinizde güvenle kullanın!

    Enpara.com Kredi Kartı’nızı internette dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Eğer kontrolü seviyorsanız, kartınızı dilediğiniz zaman internet alışverişlerine açıp kapatabilir, internet alışverişleriniz için aylık sabit bir limit tanımlayabilir veya Enpara.com Kredi Kartı’nıza bağlı olarak çalışan ayrı bir sanal kredi kartı oluşturabilirsiniz. Kontrol sizde, nasıl isterseniz!

    Nakit avans kullanın, taksit taksit geri ödeyin!

    Acil nakit ihtiyaçlarınızda kredi kartınız üzerinden limitleriniz dahilinde nakit avans kullanabilir, dilerseniz 12 aya varan taksit seçenekleriyle geri ödeyebilirsiniz.https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kartlar/enparacom-kredi-karti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYNR -- 6 Eylül 2023; 6:2:20 >



  • O bu değil de Enpara müşteri hizmetleri kadar kalitelisi neden yok? Az önce aradım ve diğer kartlarımın limitlerini 4000 lira düşürdüğümü söyledim. Çok pozitif bir sesle bunu bilmediğini söyledi, bir süre yok dedi yeniden başvuru için.
    5 dakika sonra aradı tekrar özürler dileyerek üstleriyle görüştüğünü 1 hafta gibi bir süre sonra ancak sistemlere yansıdığını söyledi.

    Müşteri hizmetleri konusunda Enpara ile konuşmamış insanlar için tavsiye. Arayın resmen terapi gibi. Kesinlikle Turkcell, Telekom, Vodafone, Garanti, Akbank, Teb, Ziraat, Vakıf, Kuveyt, İş vs vs yanına yaklaşamaz. Zaten Akbank ve Garanti'de akıllı danışmanı geçmek için uğraşıyoruz anca.

    Lan kartı vermese bile iyi ki Enpara ile çalışıyorum. Bir de daha önce Logitech ile konuşmuştum onlar da çok kaliteli iletişime sahip.

    Viral gibi yazdım ama çok hoş karşınızda bir öküz yerine tamamen pozitif ve yapıcı bir ses duymak.
    Konuyla belki alakasız ama burada yeni kredi kartı başvurusu yapacak arkadaşlara bilgi olsun diye bu bilgiyi paylaşayım dedim.

    96 yılından beri kredi kartı kullanıyorum 300 TL limitle başlamıştım kullanmaya 2003 yılında ikinci kartımı aldım 6 bin limitle o yıldan beri iki kartımı da aktif olarak kullanıyorum. Limitler 22 bin oldu ve o şekilde sabitlendi.

    Aylık 3.500 TL civarı kart ödemem var 96 yılından beri bir kere dahi asgari tutar ödemedim hep borcun tamamını gününden önce ödedim. Findeks puanım 1700 küsürdü enparaya başvurdum 15 bin limit verdi. Toplam 59 bin oldu limitler. Taksitli borcum yok, ev, araç, ihtiyaç kredi kullanımım yok, kmh hesabı kullanımım yok.

    Dun meraktan findeks sorgulayayım dedim puan 1600 küsüre dusmus.

    Findeks denen kuruma giriş yaptıktan yaklaşık yarım saat sonra spam sms tabir edeceğiniz ne olduğu belirsiz iznim onayım dışında

    krediver.co başlıklı
    “Yeni mobil krediyle bakit ihtiyaçlarınızı karsilayin ->http://m.krediver.co”

    içerikli mesajla karşılaştım. Görünen o ki bu findeks denen kurum onay aldığı bankalar ve resmi kurumlar ve bizim iznimizle verdiğimiz kurumlar dışındaki firmalarla bilgilerimizi paylaşıyor buda beni rahatsız etti.

    Linç yiyeceğim ama cevap vereyim yine de...


    3.000 TL taksitlendirme kampanyasının bankaya maliyeti çok yüksek, eğer siz 3.000 TL hakkınızı dibine kadar kullanırsanız o ay o kredi kartı sadece o işlemden 135 TL eksi yazıyor. Eğer Enpara kredi kartını sadece bu amaçla kullanıyorsanız (ki burada bir çok insan aynı anda birden fazla kredi kartı kullanıyor), külliyen zararına bir iş yapılıyor. Bu arada hangi banka her ay cebinize 3.000 TL ve 6 taksitle bedava kredi koyuyor? Ziraat dışında var mı? Üstelik Enpara kredi kartında aidat da yok. Yine de bu kampanyanın limiti artacak, bir sistemsel geliştirme gerekiyor, muhtemelen en geç Mart ayında hem taksitlendirme hakkı hem de toplam limit artacak, çünkü Enpara kredi kartını tek kart veya ana kartı olarak kullanan insanlar için ortada bir haksızlık var, bir enflasyon düzenlemesi gerekiyor. Ama fırsatçılar için farklı önlemler gelebilir ileride.


    Yanlış bilinen bir şeyi daha söyleyeyim. Herkes Enpara'yı kampanyalarıyla müşteri kazanıyor zannediyor. Uzaktan yakından alakası yok, sonradan taksitlendirme kampanyasını hariç tutarsak cash back kampanyalarından müşterilerin sadece %2.6'sı yararlanıyor. Enpara'nın e-para kuruluşlarıyla da karşılaştırılması mantıksız, Enpara banka, diğerleri hızlı büyüyüp başkalarına çok büyük paralara satılması amaçlanan (en azından bir kaçı böyle) fintechler, o yüzden büyümek için sermaye yakıyorlar. Hiçbir banka sermaye yakamaz, regülatörler ve hissedarlar tepelerine biner.


    Bir de Enpara müşteriye doydu söylemi çok fazla söyleniyor. Hiç alakası yok, Enpara kurulduğundan beri her sene bir önceki seneden daha fazla müşteri kazandı, üstelik pandemiye rağmen, 2022'de de rekor kırılacak. Hiçbir kurum müşteriye doymaz, ama öncelikli olarak hedeflediği müşteri segmentini değiştirebilir. Enpara da onu yapıyor, rüşvetle değil, sağladığı finansal faydaları öne çıkararak müşteri kazanıyor. Rüşvetle gelenin rüşvetle gittiğini Enpara seneler önce gördü zaten, o oyunu bıraktı.


    Enpara kredi kartının faizi en yüksek kredi kartı olduğu söylemi doğru değil, kredi kartı faiz oranlarını devlet belirliyor ve tüm bankalar aynı faiz oranını kullanıyor.


    Yazmışken bir bilgi daha vereyim, 15 gün içinde aşağıdaki geliştirmeler hayata geçecek:


    1) Sanal Encard

    2) Android telefonlar için mobil temassız ödeme


    Sanal kredi kartında istenen anlık ve günlük limit belirleyebilme işi de sanırım Şubat/Mart gibi hayata geçmiş olur.


    Ayrıca çok yakında Enpara Şirketim kredi kartı da geliyor, orada da sonradan taksitlendirme olacak.

  • Max kaç taksit oluyo acaba
  • Card finanstaki kampanyaları yapabilir misiniz ? şöyle 6-9-12 taksit gerçekten de çok cazip oluyor
  • basvurdum kafam rahat.



    Enpara bombalari patlatacak
  • Mekanın sahibi geldi, başvurun .
  • Kaç taksit yapıyor acaba ücretsiz olarak
  • Diger kredi karti limitlerimin toplami fazla oldugu icin olumsuz donus yaptilar :/
  • Acaba sanal kart tanımlanabiliyor mu? Bilgisi olan haber ederse sevinirim.
    Edit; Müşteri hizmetlerinden bu kredi kartında sanal kart olmadığını ve şimdilik böyle bir çalışma bulunmadığını; banka kartında olduğu gibi internet şubesinden kendimiz limit belirleyerek alışveriş yapabileceğimizi öğrendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 14 Aralık 2017; 13:40:27 >
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    3 Taksit olur galiba
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Fiziki kartın varsa sanal açılabiliyor.
    Edit: Başka konu ile karıştırmışım. O dönem sanal kart yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYNR -- 3 Kasım 2021; 22:29:40 >
  • Mesela ben altın sitesinden altın aldım 2,3 ve 4 taksit seçenekleri çıktı, söyledikleri gibi ekstra bir ücret yansımadı.
  • Ödeme esnasında ise o sitenin yaptığı taksittir
  • O zaman tırt akbank habire 3 taksit kampanyası yapıyor zaten nakit avans kullanacaz mecbur
  • Bugün başvurdum. Qnb Finansbanka ait fix kartım ile aynı limiti tanımladılar. Limiti iki kart için ortak kullanacakmışım.
  • Kredi kartı çıktı mı ki
  • Yapıştırrrrrrr...

    Enpara değil Enbaba olmuş.
  • Başvurdum hemen onaylandı.12.250 tl limit vermişler yuh.neyse azaltırım gelince.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal4802

    Başvurdum hemen onaylandı.12.250 tl limit vermişler yuh.neyse azaltırım gelince.

    Mevcut ta krediniz kart varmıydı?

    Puanı dusuk olanlar dusuk limitle 500-1000tl gibi verseler
  • Başvuru başladı mı kredi kartı için?
  • GÜzel olmuş dershane taksidi için haybeye taksit parası ödüyordum yada komisyon .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.