Şimdi Ara

Erdoğan'in BBC'ye verdiği röportaj (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
16.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Videoyu baştan sona izledim. Terslediği yok ve verdiği cevaplar yerinde, doğru. yalan başlık açıp propaganda yapmak yerine videoyu izleyip paylassaydın daha iyi olurdu güzel kardeşim.
  • Dostlar halk bu dilden anlıyor, adam işi çözmüş ki 16 senedir bu ülkeyi yönetiyor. Yoksa yönetemiyormuydu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk desteği %30 %40 da, yapilan anketlerde %40 dediği kısımlarda açıkçası esip gürler diye bekledim ama sadece kadına bakmakla yetindi. İlginç..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl soru şu ;


    bbc muhabiri karşısına hangi güç oturttu cumhur reisi ? ingilterede city of london ile görüşüldü mü ?

    nükleer silah diye bi zırvalık yok kandırmışlar tayyib erdoganı ... ortalığı karıştırmak için uydurulan bir yalan nükleer silah .. hiroşima nagazaki de kullanılan napalm konvansiyonel bombalardı evvelce .
  • İlk başta iyiydi ama ortalara doğru cevapları hiç tatmin edici değildi, konuyu evirip çevirmeye muhabirle dalga geçmeye başladı. Kadın çok güzel sorular sordu üstüne gitti baya. Türkiye de bu soruları sorabilecek kimse yok. Güldüğü kısmı kendini çok ele verdi. Bu seçimden gerçekten korkuyor. Halk uyandı artık her gün benzine mazota 10-15 kuruş zam geliyor bıktı artık millet Sıkıldık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ey bbc sen kimsin ya
  • Aynı buradaki ergenler gibi laaa kadına yakıştırmadım belli ki onlarda sözcü ile yatıp kalkıyorlar, kadın iddialar söylüyor evet söylüyorsun madem ki böyle düşünüyorsun ne diye bu adama bunu soruyorsun komedi laaaa ahahahah adam kime nasıl cevap vereceğini biliyor yaa hahahhaahaha.. Yeminlen yabancılar bile kafayı sıyırmışlar bizim ülkedeki bu güçten.. Kadın bir de adam anlatıyor hala araya girmek saçmalamak için elinden geleni yapıyor madem soruyorsun veriyor işte sana cevabını ne we we skfsökanö deyip duruyorsun ahahahaah..

    Ha ille kendi dedikleri gibi demesini istiyorlar onların derdi bu..

    Laaa adama aylarca dediniz erken seçim diye adam belki bu sebepten erken seçim yapmadı ama siyaset deilini çok iyi kullanıyor muhalafet istedi bende buyurun seçim meydanına dedim diyor ama yok illa sizin istediğiniz cevabı versin diye we we dkjhsgöjgnsdöjf demeye çalışıyor ahahahah üstüne Abdüllatif Şener 'i de iyi kapak yaptı dana ne desin adam yaaa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 15 Mayıs 2018; 2:51:31 >
  • Bunun harbi psikolojisi bozuk herkese atar gider bu nasıl ülke yönetmektir.Mahalle ağzıyla konuşuyor içim kan ağlıyor 16 sene bunun gibi sahte kabadayılar yönetti ülkeyi
  • Forum yönetimi konu şikayet edilmiş olmasına rağmen gereğini yapmıyor. Sanırım foruma 2 kişi fazla girsin de reklam vereyim diye düşünüyor. Artık bu forum eskisi gibi teknik konularda cevap bulmak yerine ergenlerin siyasi kahvesi olmuş. EGM te şikayet zamanı geldi. Hayır adam gibi tartışılsa yine iyi. Her konuda bir hakaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Süper liderimiz İran'ın nükleer silahlanmasını zararsız görüyor . Bu nasıl bir öngürüsüzlüktür , İran'ın nükleer silaha sahip olması bölgede barışı getirir mi ? İran-Türkiye ilişkilerinde nükleer silahı bir koz olarak kullanamaz mı ? Sen neden bir komşunun senden daha güçlü bir askeri güce sahip olmasını desteklersin , İran ile ilişkilerimiz Esad rejimi gibi kötüye gittiğinde İran'a da rest çekebilecek misin ? Daha büyük sorun, bölgedeki istikrarsızlık , İran'ı en büyük tehdit olarak gören İsrail ve Suudi Arabistan bu durumda ne yapacak ? İki devlet de buna tepki olarak bir nükleer silahlanma yarışına girmeyecek mi bu da bölgede soğuk savaş yıllarını hatırlatan bir nükleer silahlanma yarışına sebep olabilir. Orta Doğu gibi çok karışık bir coğrafyada nükleer silahların artması sadece gerilimi tırmandırır. Bu yüzden ABD'nin var , Fransa'nın var, İsrail'in var İran'ın neden olmasın demek büyük bir öngürüsüzlüktür, tam bir düzmantıktır.

    2. BBC spikeri Abdullatif Şener'in eleştirilerini söyleyince ,süper liderimiz eleştirilere cevap vermek yerine hem spikere hem de Abdullatif Şener'e saldırıyor. Abdullatif Şener "sıfırlandı" diyor nedense bu bana Bilal oğlana paraları sıfırla talimatını verdiği konuşmayı hatırlattı. Sıfırlamayı günlük hayatında çok kullanıyor sanırım.

    3.Demokrasiyi sadece sandıktan çıkan oy olarak görüyor. Demokrasi sadece çoğunluğun haklarını ya da sadece seni destekleyenlerin haklarını korumak değildir. Bu demokrasi değildir bu demokrasi adı altında çoğunluğun diktatörlüğüdür.

    4. Üslübu bir devlet adamına hiç yakışmıyor, sıradan kahveden çıkmış gelmiş bir vatandaş gibi konuşuyor. İnanır mısınız Rwanda başbakanının üslübu daha düzgün. "Gösterdiğiniz referansı adam yerine koyalım, yatıyor kalkıyor yatıyor kalkıyor yatıyor kalkıyor, ona yaslandı sıfırlandı, rahat olun batı da siz de rahat olun hele hele BBC çok rahat olsun". İyi ki ingilizce konuşamıyor yoksa bu üslub ingilizceye çevrilse şöyle bir şey olur herhalde, "we don't give a fuck about abdullatif şener , after he left our party he created another party and he failed terribly, now he has no job but to attack me all day."


    Sadece bu röportaj bile çok şey anlatıyor, politakada öngürüsüz, eleştirilere hoşgörüsüz, üslübu kahvehane. Kısacası benim cumhurbaşkanım olacak vasıflardan çok uzak sizin de olmamalı!
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 2 Aralık 2018; 23:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim muhalefet yanlısı olduğumu tüm forum bilir, başçalan gitse de kurtulsak diye dilimde tüy bitti.

    Ama burada bal gibi rte yapıştırmış siz nerenizle dinliyorsunuz anlamadım ki? Ben bile böyle düşündüysem akpliler daha da bir tutulmuştur reislerine. Sahi siz karşıt olalım derken bokunu çıkarıyorsunuz.

    Böyle berbat bir röportaj ben hayatımda görmedim.

    - 1. soruyu soruyor diyor ki nükleer sorunu. rte bal gibi cevap veriyor. baktı drama çıkmadı hemen hiç bir yorum veya değerlendirme yapmadan atlıyor diğer soruya. Böyle röportaj bütünlüğü mü olur? Düşün ben sana soruyorum sen cevap veriyorsun cevabını HİÇ iplemeden başka soruya geçiyorum. E neden sordun o zaman?

    - Akabindeki sorular inanılmaz saçma. x,y,z şunu dedi ne diyorsunuz bu konuda. Mesela ben ateistim. Bana birisi dese ki kurandaki x ayeti şöyle diyor ne diyorsun bu konuda. Derim ki banane. Şimdi banane dediğim için ben kaçıyorum, bilgisizim, haksızım filan mı olacam? Burada ki durum tamamen bunun aynısı. Adam resmen diyor ki söyleyene bakarım adam mı diye. Kendi çapında haklı + NE DEMESİNİ BEKLİYORSUN? Evet bence abüllatif şener süper bir insan kesin beni döver of çok fena soruydu mu desin?

    Burdaki tatlı su solcuları da gelmiş köşeye sıkıştırdı geyiği yapıyor. Bence bu tamamen programlanmış. Bu röportaj gayet erdoganı şahsiyetli, atarlı giderli gösteriyor. Zaten kitlenin de sevdiği o. Ulan kafayı yicem kimse görmüyor da bunu.

    Forumdan biri çıksın oraya desin ki:
    - Kardeşim köprü yaptık diye havanı attın BİZİM paramızla şimdi her sene zarar ediyor + dünya kadar para alınıyor. Bu mu hizmet dediğin?
    - Man adaları olayı, gönderilen paralar tüm yandaşlarınız gündem değiştirilerek unutturuldu.
    - Reza Zarraf olayı yine gündemin kurbanı oldu. Bankalara verilecek olan ceza tüm halktan çıkacak. Hayırdır sen
    - Tüm ülke varlıkları tek tek satılıyor. neden?
    - Tüm akp kulisi tek tek zengin oldu. Nereden geliyor bu para?
    - neden tüm medyayı satın aldınız. medya özgürlüğü olmayan bir ülkede demokrasi olabilir mi?

    Çıkacaksın bağıra çağıra soracaksın bunları o zaman gör cevapları. Ne o öyle yok iran birleşmiş milletler bıdı bıdı. banane lan o adamdan. Kadın söyleyene kadar tanmıyordum bile. O zaman rte de çıksın desin ki kayserideki ahmet dayı senin hakkında çok gerizekalı diyor ne diyorsun bu duruma diye sorsun. al aynı mantık
  • Alışmamışlar ki gerçek gazetecilerle konuşmaya

    Bizim ülkemizde "gazeteci"lerle yaptığı sözde röportajlarda sürekli böyle saçma soruya benzemeyen şeyler duyuyoruz

    Efendim sizin bu ülke için yaptıklarınız ortada.Köprü yaptınız yol yaptınız.Halkın size olan sevgisi bağlılığı da biliniyor.Bunu neye bağlıyorsunuz?

    Gerçek gazeteci şunu sorar

    "Rıza Sarraf hükümetinizdeki bakanların da adının geçtiği Devletin bankasının da karıştığı iddia edilen bir davada Abd'de yargılanıyor ve bakanlara rüşvet verdiğini itiraf etti.Rıza Sarraf tutuklandığı için diplomatik kriz yaratma noktasına gelmiştiniz.Bu konuda ne söyleyeceksiniz?"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Aynı buradaki ergenler gibi laaa kadına yakıştırmadım belli ki onlarda sözcü ile yatıp kalkıyorlar, kadın iddialar söylüyor evet söylüyorsun madem ki böyle düşünüyorsun ne diye bu adama bunu soruyorsun komedi laaaa ahahahah adam kime nasıl cevap vereceğini biliyor yaa hahahhaahaha.. Yeminlen yabancılar bile kafayı sıyırmışlar bizim ülkedeki bu güçten.. Kadın bir de adam anlatıyor hala araya girmek saçmalamak için elinden geleni yapıyor madem soruyorsun veriyor işte sana cevabını ne we we skfsökanö deyip duruyorsun ahahahaah..

    Ha ille kendi dedikleri gibi demesini istiyorlar onların derdi bu..

    Laaa adama aylarca dediniz erken seçim diye adam belki bu sebepten erken seçim yapmadı ama siyaset deilini çok iyi kullanıyor muhalafet istedi bende buyurun seçim meydanına dedim diyor ama yok illa sizin istediğiniz cevabı versin diye we we dkjhsgöjgnsdöjf demeye çalışıyor ahahahah üstüne Abdüllatif Şener 'i de iyi kapak yaptı dana ne desin adam yaaa..
    Yahu DH dekilerin gözü iyice dönmüş yok kadın çok iyi soru sormuş yok köşeye sıkıştırmış A. ŞENER ne sıfatı var dengesiz kadın başkasını bulamamış mı



    +24Haziran

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbs02

    Yahu DH dekilerin gözü iyice dönmüş yok kadın çok iyi soru sormuş yok köşeye sıkıştırmış A. ŞENER ne sıfatı var dengesiz kadın başkasını bulamamış mı



    +24Haziran

    Alıntıları Göster
    O kadın da fedöcü ve hayin. Adam gibi kürtaj yapacak olsa "efendim halk benzin zamlarından çok memnun daha yapmayı düşünüyor musunuz" diye sorar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

    O kadın da fedöcü ve hayin. Adam gibi kürtaj yapacak olsa "efendim halk benzin zamlarından çok memnun daha yapmayı düşünüyor musunuz" diye sorar.

    Alıntıları Göster
    Yok o kadın Reha muhtarın tüneli kaçmak için mi kazmışlar demesi gibi kazanmak için çaba sarfediyorsunuz diyebildi ancak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olunur da bu kadar hain bir düşünce yapısı olmaz.Kadının provakatif sorularına daha nasıl cevap verilmesi gerekiyor ?.Nükleer silahlanma ile ilgili çuk kadına oturtmuş.Siz hala yok cevap veremedi.Yok eveledi geveledi diye konu açmışsınız.Adamı sevmeyebilirsin de bu kadarda alçalmanıza gerek yok.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammet atış

    Olunur da bu kadar hain bir düşünce yapısı olmaz.Kadının provakatif sorularına daha nasıl cevap verilmesi gerekiyor ?.Nükleer silahlanma ile ilgili çuk kadına oturtmuş.Siz hala yok cevap veremedi.Yok eveledi geveledi diye konu açmışsınız.Adamı sevmeyebilirsin de bu kadarda alçalmanıza gerek yok.
    Hain mi? Dünyanın heryerinde gazeteciler böyle soru sorar. Türkiyedeki muhalif gazeteciler hapiste olduğundan ve reisiniz de ucundan muhalif olanların bile kanalına çıkmadığından hoşunuza gitmiyor tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

    Hain mi? Dünyanın heryerinde gazeteciler böyle soru sorar. Türkiyedeki muhalif gazeteciler hapiste olduğundan ve reisiniz de ucundan muhalif olanların bile kanalına çıkmadığından hoşunuza gitmiyor tabi.

    Alıntıları Göster
    Sorduğu sorulara hak ettiği cevapları almış zaten.Dünyanın heryerinde bu tarz sorular sorulmuyor kusura bakmayın.Bariz provakatif sorular sorulduğunu anlamayacak durumda olmanız gözünüzü CB düşmanlığı bürüdüğü içindir.Bunu anlamayacak Bunu da gelip burada konu açarak yalan yalnış Cumhurbaşkanını kötülemekte nedir.Gazeteci olduğu zaman dokunulmaz veya suç işleyemez mi ? Gazeteci olmuş diye ne özelliği var.Adam gazeteci diye içeride değil.Suç işlediği için içeride.

    Gazeteci diye ben bunu içeri atayım bana mualif oldu.Böyle bir kanun yok.Yaptıkları eylemlerin suç teşkil etmesinden veya suç işlediklerinde dolayı içerdeler.

    Tüm Tutuklu Gazeteciler Takip Listesi:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1V2b-QZIEQ7lKfPQ3SQOGyEDBwKCn0Ah-G2gQ_ec7Zeg/edit#gid=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 15 Mayıs 2018; 9:15:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.