Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.750
Cevap
172
Favori
126.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün bir konuyu danışmak için aradığım HP müşteri hizmetleri temsilcisinden öğrendim ama internette bu konuyu bulamadım.

    İlgilenen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim, bir HP bilgisayarınız var ise ve ikincisini almayı düşünüyorsanız firma size aldığınız ikinci HP bilgisayarın fiyatına denk gelen ve 480 liraya varan bir indirim parası veriyor. Aslında kampanyada 'İndirim Çeki' diye geçse de banka hesabınıza para direkt yatıyor.

    İndirim fiyat listesi aşağıda. En aşağıda da bu işi nasıl yaptığımı kırmızı bölümde anlattım, ben indirimimi aldım, darısı başınıza.

    Bu arada arayıp kayıt yaptırmak isteyenler için HP Müşteri Hizmetleri Numarası:

    444 0 307 ama eski numara, yenisi: 444 8 121


    -------------------------------

    Gelen mailden alıntı:





    Değerli HP Müşterisi

    Bu programdan faydalanmak için linkine tıkladıktan sonra ilgili yönlendirmeleri takip ederek indirim çekine sahip olabilirsiniz.

    Yeni bir HP ürününü Türkiye’demi yetkili HP bayisinden satın aldıktan sonra ilk 60 gün içerisinde (bu kelime yanlış, kayıt yaptırdıktan sonra 60 gün içinde alınmalı olacak, çevirinin yanlış olduğunu kendileri söyledi sonra uğraşırsınız) başvuru yapılıyor olması gerekmektedir.

    Bu teklif başka bir HP promosyonu ile birleştirilmez. İkinci el ürünler teklif kapsamında yer almamaktadır. Yeni HP ürününüz için nasıl bir indirim alacaksınız?

    Faydalanacağınız indirim sadece eski HP HP Masaüstü ve Dizüstü bilgisayarların yenilenmesi doğrultusunda olacaktır. Sadece HP Masaüstü ve Dizüstü bilgisayarlar için indirim talep edebiliyor olacaksınız. Diğer talepleriniz reddedilecektir

    HP Bilgisayarlar

    0 TL – 999 TL arası indirim çeki yoktur

    1000 TL – 1999 TL arası 160 TL indirim çeki

    2000 TL – 3199 TL arası 320 TL indirim çeki

    3200 TL üzeri 480 TL indirim çeki


    *Yukarıda belirtilen tüm fiyatlara KDV dahildir.

    İndirime hak kazanabilmeniz için KDV dahil en az 999TL'lik yeni bir bilgisayar almanız gerekmektedir.


    * Tüm fiyatlara KDV dahildir.

    HP’yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.Yeni HP ürününüzle keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle.Saygılarımızla

    Kayıt Numaranız:


    Kayıt Tarihiniz:
    6.5.2016



    Saygılarımızla

    HP Global Promotion Services

    Tel. +049 7031 7632 436 | Fax +49 7031 7632 5111
    upgrade@hp.com

    TechProtect GmbH for HP Global Promotion Services
    Director: Barbara Helbig | Service Delivery: Klaus Kohler

    HP International Sarl
    150 Route du Nant d’Avril | 1217 Meyrin 2 Geneva | Switzerland
    UID: CHE-311.214.624 MWST


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Para iade olayını başarılı bir şekilde aldığım için ek bilgi veriyorum:

    İşlemler şu şekilde işliyor.

    1. Önce elinizdeki HP bilgisayarınızı HP Müşteri Hizmetlerini (444 0 307) arayarak kayıt ettirin. Seri numarası filan fistan isteyecekler. Not: Bağlanırken telesekretere takılmayın, sizi internet sayfalarına yönlendirecek ama siz İnternet bağlantınız yok seçeneğini seçin çünkü bu kaydı internetten değil müşteri hizmetlerinden bizzat almak zorundasınız.

    2. Karşınızdaki kişiye böyle bir kampanyadan haberiniz olduğunu bundan faydalanmak istediğinizi söyleyin. İkinci bir HP bilgisayar alacağınızı teyit ettirin ve bunu 60 gün içinde yapmanız gerektiğini filan söyleyecek. Kabul ederseniz sizden bir mail adresi alacak. Kampanya formu yollayacak (yukarıda bir kopyasını verdiğim mailin aynısı.)

    3. Bu mail ile birlikte kayıt linki ve sonra da bir kayıt numaranız olacak.

    4. Sonra yaklaşık 60 gün yani iki ayı geçmeden yeni bir HP bilgisayar aldıktan sonra size gelen maile tekrar girerek orada belirtilen linke girin ve yeni bilgisayarınız ile ilgili bilgilerinız doldurun. Ya da HP Müşteri hizmetlerinden yardım isteyin.

    Bu formda: fatura numarası, aldığınız şirket, satıcının ismi, sizin banka hesap bilginiz ve diğer istenen bütün bilgiler gibi detaylar var. Ayrıca faturanızın bir fotoğrafını da yollamanız gerekiyor. Yani ürünün sizin üzerinize alındığı gibi teyit edilecek. Eğer formu doldurmakta zorluk çekerseniz müşteri temsilcisi o an uygunsanız bilgisayarınıza bağlanarak formu sizin yerinize doldurabiliyor, en azından bende öyle oldu.

    5. Bütün bunlar onaylanıp tamamlandığında size para iadesinden yararlanma hakkınızın onaylandığına dair bir mail daha gelecek ve artık geriye sadece hesabınıza paranın yatması kalacak.

    6. Yaklaşık 2 ila 4 hafta arasında vermiş olduğunuz banka hesap numaranıza hakkettiğiniz ve belirtilen miktar olarak paranız yatıyor.

    Mission Complete!






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Aralık 2018; 13:36:24 >







  • ÖNEMLİ BİLGİ.
    KRONOLOJİK İADE SÜRECİ.

    Arkadaşlar iade ile ilgili tüm sürecimi tarihleri itibariyle yazıyorum.
    Bir çok kişiye yol göstereceğine inanıyorum. Talep olursa ekran görüntülerini de eklerim.
    +oy verip öne çıkarırsanız, daha çok kişi görmüş olur.


    SÜREÇ

    21.06.2020 DH Fivestar dan ürün seri no ve product no aldım (20 TL)
    22.06.2020 HP Whatsapp müşteri hizmetlerinden kayıt oldum. (+90 212 467 91 14)

    14.07.2020 GG Teknorya satıcısından
    HP 15-DB1051NT 7DQ47EA RYZEN 3500U/8/512SSD/DOS/15.6" laptop aldım. 3800 KKlubü indirimi 3674 TL aldım + 75chip para + Avanrajix 38 TL(bi ihtimal Gelirse)

    16.07.2020 Kargo ile laptop geldi.
    17.07.2020 HP voucher programı dahilinde yeni aldığım laptop seri ve product
    bilgilerini girererk iade gelmesi işlemini başlattım.
    20.07.2020 İadeniz onaylandı. 25 gün içerisinde para iadesi yapılacak diye mail geldi.
    23.07.2020 havale yapıldı maili geldi.
    30.07.2020 480 TL hesabıma geçti.
    Eh kardeşim varsa akıl sen de biraz onu kullan, tee yukarıdan ilk topikten beri söylüyorum ben bu müşteri numarasından öğrendim detaylar ile ilgili siz de girin arayın sorun ben müşteri temsilcisi değilim diye, senin gibi onca kişi sormuş ben her birinize aynı cevabı vermek zorunda mıyık, sen de kaşınıyor gibi aynı soruyu tekrar soruyorsun.

    Sen de git bi okuma yazma kursuna tekrar katıl, okuduğunu arada bir anlamıyorsun çünkü.
    Niye yazılanları okuma zahmetine bile katlanmayıp her derdinizi bir başkasının çözmesini bekliyorsunuz.

    444 0 307 Müşteri hizmetleri numarasıdır gidin kendiniz sorun devam ediyor mu etmiyor mu yararlanabiliyor musunuz? Korkmayın arayanları yemiyorlar trilyonluk telefon faturası da gelmiyor. Adı üzerinde müşteri hizmetleri numarası, onların yerinei ben bilemem, onlara sorun.
    Bu arkadasa begen atan an itibariyle 44 kisi var, bu çöplügün resmidir.

    Adam hepinize iyilik olsun diye yazmis da yazmis, erinmeden. Hatta ustune Konuyu terk etmeyip hala sorulara yanit veriyor,


    bir zirtapoz da iki satir okumayip gelip artislik yapıyor, hadi onu gectim, konunun en çok Beğenilen yorumu oluyor.

    Sülük gibi ancak somurmeyi ve musaade etmeyeni de asagilamayi seviyorsunuz. Sen kimsin de insanlara psikologa yonlendiriyorsun? Tiplere bak allahim yardim et.
    15 Kasımda başvuru yaptığım işlemin ücreti bu sabah yatmış. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Yol kenarına ağaç dikenler yıllar sonra gölgesinden faydalanan insanların duasını nasıl alıyorsa, @MonitörKertenkelesi aynı şekilde bir çok insanın yıllar sonra dahi faydalandığı bir konu açarak benim için aynı hizmeti yapmış gibidir.

    Ama tabi ki her insanı memnun etmek zor. Nasıl o yoldaki ağacı "Kim bunu buraya dikti, karşı yola dikseydi, az ileri dikseydi" diyenler çıktığı gibi bu konuda da konu sahibine söylemler olabiliyor.

    Ama ben kendi adına bizleri bu konuda bilgilendirip faydalanmamızı sağladığı için kendisine teşekkürü borç bilirim.
  • Bu arada önerebileceğiniz fazla abartılı olmayan bir oyun ve grafik programlarına uygun 3200 sınırında HP bilgisayar modeli var mı?
  • Önce hp kullanmayan biri indirim alamıyor yani doğru değilmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasar07 kullanıcısına yanıt
    Evet çünkü HP sistemde kayıtlı bir seri numaranız yok ise size indirim kuponu için kayıt açmıyor. Sistemde kayıtlı bir HP bilgisayarınız olması gerek. HP müşteri temsilcisini daha önce aramıştım orada kayıtlıydım bu yüzden iş kolay. Eğer bir HP bilgisayarınız var ise HP müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırın, seri numaranızı verin artık ikinci bir HP alacak iseniz size verilen indirimi alma hakkınız doğuyor.
  • 2007 yılında aldığım pavilion laptop üzerinden kayıt açtırıp indirim talep edebiliyor muyum? Bu kadar eski cihazı olanlar için indirim yapacaklar mı?
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Valla bilemem benim bilgisayarım 6 senelik. Bana süre konusunda bir şey söylemediler ama seri numaranız var ise kampanyaya dahil edeceklerini düşünüyorum. Yine de arayıp öğrenmeniz yararınıza.

    444 0307 no'lu HP Tüketici Ürünleri Destek Hattı'nı arayıp öğrendim. siz de sorun.
  • Takip, üst düzey hp tavsiyesi olan var mı? Gtx 960 li ürün göremedim ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisine ben de sordum Envy serisini tavsiye etmişti. HP'de bir müşteri temsilcisine rastlamıştım çok yardımcı her konuda bütün modelleri sizin bütçenize veya aradığınız türe göre öneriyor. Tabii otomatik bağlandığı için her müşteri temsilcisi önerir mi bilmiyorum teknoloi dükkanında da görerek bilerek danışarak almakta fayda var bence.

    Ben henüz modelime karar veremedim, ama bu sene alırsam bu indirim de gayet iyi. Elimdeki eski ama bilgisayarımdan kopamadım henüz indirimi bahane edip alacağım gibi.
  • Müşteri temsilcisi Emrah bey e denk geldim inanılmaz ilgili birisi. Yalnız şu reklamlara çıkan bilgisayar (yeşil siyah kasalı olan) gtx950 içerdiği için emin olamıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Oyun için de uygun olan modeller var ama 3200 civarı tutturup 450 lira indirim ile 2800 civarı bir şey almaya çalışacağım ben de.

    Bana Murat bey denk gelmişti iki seferde de... Çok ilgililer sanıyorum HP almama neden olacak ikinci neden müşteri temsilcilerinin çok istekli ve yardımsever olmaları, her arayan da beni teyit edecektir reklam yapmama gerek yok.

    Ayrıca indirim çeki konusunda oldukça samimiler. Bence indirim çekine neden olan Dolar fiyatlarının oldukça yüksek olması.

    Malum HP (Hewlett-Packard Şirketi) Amerikan menşeli bir cihaz ve bizim gibi ülkelere ihraç ediliyor. Kendi ülke para birimlerini değerli olması kendi ülkelerinde cihazı ucuzlatsa bile bizim gibi ülkelerde alımı azaltmaya neden oluyor. Aradaki kur farkını kendi bilgisayarlarını indirim çeki ile satarak karşılamaya çalışması bence örnek bir davranış. Yoksa hiç bir ihraç malı ürün artık ülkede satılamayacak çünkü alım gücümüz yüzde 20 ve üzeri azalmış durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Mayıs 2016; 10:56:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

    Oyun için de uygun olan modeller var ama 3200 civarı tutturup 450 lira indirim ile 2800 civarı bir şey almaya çalışacağım ben de.

    Bana Murat bey denk gelmişti iki seferde de... Çok ilgililer sanıyorum HP almama neden olacak ikinci neden müşteri temsilcilerinin çok istekli ve yardımsever olmaları, her arayan da beni teyit edecektir reklam yapmama gerek yok.

    Hocam envy serisinin şu yeşil olan notebook 2 modeli var birinde 8gb ssd ve Windows diğeri freedos ama 128gb ssd var. Emrah bey kesinlikle freedos 128gb olan modeli alın ilk modelde bazı hatalar var dedi. Değerlendirilebilir,indirim çeki ile fiyat performans ürünü oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Yeşil olanlar Game modelleri oyun bilgisayarları.

    Sizin dediğiniz bu olsa gerek:

    https://www.mikronis.hr/hp-envy-15-ae108nm-intel-core-i7-6500u-2-50ghz-8gb-1tb-128gb-ssd-dvdrw-dl-freedos-15-6-full-hd-nvidia-geforce-gtx950m-4gb-p-n-w2w41ea.aspx

    HP Envy 15-ae108nm Intel Core i7 6500U 2.50GHz 8GB 1TB + 128GB SSD DVDRW DL FreeDOS 15.6" Full HD nVidia GeForce GTX950M 4GB P/N: W2W41EA
    Eski HP"si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası.


    Yalnız kasa açılınca arkayı kanırtıp yükseltiyor mu acaba tuhaf bir görünüm!

    Sadece yabancı bir sitede gördüm.

    Freedos alınınca orijinal Windos için de 400 kağıt gider ayrıca sürücüler için de iki üç gün uğraş dur. Bana mantıklı gelmedi.

    Yeşil olan budur:

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-pavilion-15-6-in%C3%A7-fhd-ekran-core-i7-6700hq-8gb-1tb-geforce-gtx-950-4gb-win-10-gaming-notebook-1161510.html?outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=google_pla&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=91&et_lid=99&utm_source=google_pla&utm_medium=pse&utm_campaign=pse&gclid=CLHs0PDH0cwCFVG6GwodJTwOmA

    HP Pavilion 15.6 inç FHD Ekran Core i7-6700HQ 8GB 1TB Geforce GTX 950 4GB Win 10 Gaming Notebook

    Eski HP"si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Mayıs 2016; 11:30:28 >




  • Size gelen mailde yetkili HP bayisinden alınırsa diye bahsediliyor. Yetkili bayiler hangileri? örneğin ebrar, sadecenotebook gibi internet mağazasından alsak indirimden faydalanır mıyız?
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Aradım öğrendim, burada bahsedilen ikinci HP'yi yurtdışından almamanız sadece Türkiye içinden internet veya mağaza olabilir, almanız şartı var.

    Lütfen 444 0307 no'lu HP Tüketici Ürünleri Destek Hattı'nı arayın detayları öğrenin, ben sadece duyumdan haberdar ettim. Ben de buradan öğrendim.

    Ayrıca bu hediye çeki kampanyasını kendi sitelerinde veya herhangi bir yerden duyurmamışlar bunun nedenini sordum, şirket politikamız dediler.

    Yani hediye çekine sadece HP Tüketici Destek hattından arayarak bilgi sahibi olabiliyor veya bavurabiliyorsunuz.

    Numara fake veya dolandırıcılık diye düşünmemeniz için söyleyebilirim ki yaklaşık 6 senedir ben bu numarayı arıyorum bilgisayarıma destek amacıyla tamamen HP Resmi Tüketici Destek Telefonudur. Kendim bu kampanyayı duyurduğum için söyleme gereği duyuyorum.

    Resmi sitesi:http://www8.hp.com/tr/tr/destek/default.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Mayıs 2016; 9:33:17 >




  • Arkadaşlar indirim çeki için formu dolduruyordum her şey tamam iken göndermeye başladığımda hata veriyor sebebi ne olabilir?

    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • YnLYK1 kullanıcısına yanıt
    Lütfen 444 0307 no'lu HP Tüketici Ürünleri Destek Hattı'nı arayın. Zaten burayı arayıp kayıt olmadan indirim alamazsınız.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    1.5 ay önce hp cihaz aldımda haberim yoktu kampanyadan. Devam ediyormu yada devam ediyorsa yararlanma şansımız varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Niye yazılanları okuma zahmetine bile katlanmayıp her derdinizi bir başkasının çözmesini bekliyorsunuz.

    444 0 307 Müşteri hizmetleri numarasıdır gidin kendiniz sorun devam ediyor mu etmiyor mu yararlanabiliyor musunuz? Korkmayın arayanları yemiyorlar trilyonluk telefon faturası da gelmiyor. Adı üzerinde müşteri hizmetleri numarası, onların yerinei ben bilemem, onlara sorun.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Biliyorsan söyle dedik canını istemedik... Bi ara psikolog a görünün.
  • Eh kardeşim varsa akıl sen de biraz onu kullan, tee yukarıdan ilk topikten beri söylüyorum ben bu müşteri numarasından öğrendim detaylar ile ilgili siz de girin arayın sorun ben müşteri temsilcisi değilim diye, senin gibi onca kişi sormuş ben her birinize aynı cevabı vermek zorunda mıyık, sen de kaşınıyor gibi aynı soruyu tekrar soruyorsun.

    Sen de git bi okuma yazma kursuna tekrar katıl, okuduğunu arada bir anlamıyorsun çünkü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.