Şimdi Ara

Eski LG kullanıcıları V30 alır mı? Kronik sıkıntılar ve deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeter be bıktım sitenizden! eminim tr'de bu işten en çok para kazanan sitelerden birisiniz, ama siteniz hala yerlerde sürünüyor. ve yıllardır hiçbir gelişme sağlamadınız. günde 10 kere çöken forumu geçtim, anasayfanız ve videolarınız bile düzgün çalışmıyor. bugüne kadar benden yana tek kuruş kazandıysanız tamamı HARAM OLSUN! yıllardır bu forumdayım, bırakamıyorum da.

    şu videoyu izleyeyim dedim, 338p gibi saçma sapan bir ayarda bile 5 defa dondu yarısına kadar. forum desen ne zaman lazım olsa çökmüş halde. yıllardır teknolojiyle donanımla uğraşan insanlarsınız, bunu halledemeyecek kadar salak olmadığınızı bu forumdaki herkes de biliyor. çok merak ediyorum geçerli bir sebebiniz var mı bunu düzeltmemekte?
    Burak Şolt ‘un hevesini kırmak istemem iyi niyetli bir arkadaş ama kendisini geliştirmesi lazım. Öncelikte videoyu v30 ‘u kullandıktan sonra çekse daha anlamlı olurmuş video amaçsız duruyor. Çok fazla tekrarla düşüyor.Çekime hiç hazırlanmamış telefonun çıktığı yılı işlemciyi özelliklerini “gaiba , emin değilim” demesi videoyu basit bi YouTuber videosuna benzetmiş. Burası donanımhaber biraz daha profesyonellik lütfen.
  • LG : Life is gronik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e612 kullanıyorum yavaşlıktan başka bir sıkıntısı yok !

  • Xiaomi Mi5'in ekranlarını 2 adet firma üretiyor. Biri JDI diğeri LG. LG'nin ürettiği ekranların hepsinde Ghost Screen ve Ghost Touch başta olmak üzere bir dünya kronik sorun çıktı Mi5'lerde. JDI ekranlı Mi5'ler ise sorunsuz, ne ghost screen ne de başka bir şey olmadı.



    LG'den LG kullanmadan nefret ettim. Kimse bana herhangi bir LG ürünü aldırtamaz.

  • lg g3 kullanıyorum gerçekten çok iyi telefon fakat yaklaşık 1 seneyi doldurduğunda başladı ısınma sıkıntıları şarj azaldı tabi ve şu an telefon kendi kendine ısınıyor,kapanıyor tabi garantisi de bitti.

    Hatta Burak'a da danıştım bu konuyu ve bende asla lg almam diyenlerdenim ilk tercihim bundan sonra kronik sıkıntısı olmayan iyi performansdan dolayı stabil bir performansa sahip telefonlar olucak.

  • Lg pişmanlıktır. G2 ve g3 kullanmış birisi olarak söylüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 den iki adet çocuklarıma aldım.Üstelik TR garantili.Garanti bitmeye yakın ses mikrofondan gitmemeye başladı.Servis güya yaptı, ilk bir kaç gün çalıştı sonra yine aynı arıza oluştu.Bu arada garanti süresi doldu ve de 20 gün yedek tel kullandı.Diğer aile bireylerine ise dört adet G3 aldım.Hemen hepsi ısınma sorunu yaşadı, pilden dolayı açılıp kapandı.Orijinal diye aldığımız piller randıman vermedi.Yani demem o ki çok beğenerek aldığım LG serilerine şimdi mesafeli yaklaşıyorum.

  • Qualcomm'un haberi var mı peki Snapdragon 818'den?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud

    Qualcomm'un haberi var mı peki Snapdragon 818'den?

    Y A K A L A N D I N I Z

    Detayı yakalamanız, izleyicilerimizin dikkatli ve titiz olması gerçekten çok hoş.

    Ailevi bir nedenden dolayı kafam karışıktı video çektiğim gün, kusuruma bakmayın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 kulanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud

    Qualcomm'un haberi var mı peki Snapdragon 818'den?

    Y A K A L A N D I N I Z

    Detayı yakalamanız, izleyicilerimizin dikkatli ve titiz olması gerçekten çok hoş.

    Ailevi bir nedenden dolayı kafam karışıktı video çektiğim gün, kusuruma bakmayın lütfen.





    Hocam estağfurullah güzel günler göresiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Nexus 5 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim; malzeme kalitesi çok çok kötü, sağı solu çatlayan, kolaylıkla bozulan bir telefondu lakin bunlara rağmen çok seviyordum birde bu sorunlar olmasa harika olurdu..

  • Bende G2 ve G3 kullandım.Asla almam benim gözümde LG bitmiştir.

  • G5 almıştım 2 hafta anca kullandım, kendine kendine devamlı açılıp kapanıyordu anakart değişimi dediler telefon parası istediler bende 300 tl ye telefoncuma verdim.Bir daha da bulaşmam lg ye.Adamların face sayfasına V30 resmin altına durumu yazdım ertesi güne yorumu mu silmişlerdi.... 1 ay önce Mi 6 aldım 2100 Tl ye forum dan sıfır seramik çok çok menunum. Kamerası özelikle düşük ışıkta birazdaha iyi olsa tam anlamı ile mükemmel bir cihaz.

  • Merhaba arkadaşlar, çıktığından beri LG G3 Kullanıyorum ailede 5 tane LG telefon var. LG ailesiyle tanışmam 3D telefonlarıyla başladı, Sadece G3 ün birinde güncelleme sonrasında ısınma sonu çıktı, garantide ısınma sorununu çözemediler. Sorunun ne olduğunu yüzde yüz bilmeme rağmen garantinin bozulmaması için kendim cihaza ellemedim. Sonrasında BÖYLE SORUNU OLANLARIN DİKKATİNE romu tamamen kaldırarak yeniden yükledim ve sorun diye bir şey kalmadı bir önceki yazılımla çakışan kod atıkları olduğunu düşünüyordum haklı çıktım bunun dışında telefonlarla bir sorun yaşamadım ve sorun yaşayan arkadaşların sorunlarını okurken hayretle karşılıyordum. Şimdi ise 2 tane LG V30 almayı düşünüyoruz şuan için LG telefonlarda kronik sorunlar duyulmuyor bu iyi. Teknoloji ürünü her cihazda sorun çıkabilir yeter ki can sıkacak sıklıkta olmasın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanCbn

    LG : Life is gronik

    Hiç güleceğim yoktu.
  • LG mi? bir daha asla.G2 ile muhteşem bi giriş yaptı lg ama g3 ve g4'le batırdı.Bir de delta garantili bir lg cihaz aldıysanız yandınız demektir.Hakem heyeti+icra davasıyla paramı zor aldım.Mi6'ya geçtim 6-7 yıl götürür.

  • G6 kullanıyorum çokta memnunum kimse g6 dan nedense bahsetmiyor hep geçmişteki kötü problemlerden bahsediliyor.

    Ona bakarsanız daha önce samsung marka aldığım telefon 1. Yılında arızalanmış 2 anakart değişimi yapılmış ve arızayı yine tekrarlamasına rağmen değişim bile verilmemişti ellerindeki aistem değşikliğinden ötürü kaydım gözükmüyorsçdu bahane olcakya.

    Bence sürekli g2 g3 vs den bahsetmek yerine g6 çıktı ondan bahsedin.

    Ona göre kıyas yapın yaptığınız kıyası murat 131 ile ferrari yi karşılaştırma videosuna benzetiyorum :D

  • Arkadaşımın yaklaşık 2 yıl önce aldığı G4, bootloop ve hayalet ekran sorunu nedeniyle geçen yıl G5 ile değiştirildi. Değişim telefonu da 6 ay kadar sonra hayalet ekran sorunu verdi ve servis raporunda "Ekranın bir özelliğidir." denilince soluğu THH'de aldık. Neyse de ilk telefonun parasını kurtardık da A7 2017 aldı şuan gayet memnun.

    Hayatımda yalnızca KP500 adlı çok eski bir telefonunu kullanmış ve akıllı telefonlarında yaşanan sorunları yakından görmüş biri olarak tavsiyem, illa V30 alacağım diyorsanız LÖSEV ve Kızılay'a bağış yapmak gibi daha yararlı şeyler yapabilirsiniz. G6'da bile kronik sorunlar başlamışken LG almak gerçekten sağlam bir yürek ister
  • lg g3 kullanıcısıydım. garanti süresi biteli 1 ay olmuştu ki mavi ekran çıktı. kendileriyle bir süre yazıştık, "servise götürün yardımcı olsunlar" dediler. servis 650 tl istediydi yanlış hatırlamıyorsam. kendi hatalarından kaynaklanan bir arıza nedeniyle olduğunu kabullenmek yerine, sildiler bizi. oysa otomobil firmaları (fiyat daha yüksek olmasına rağmen) hata gidermek için bütün araçları geri çağırıyorlar. lg deki zihniyet "sattık gerisine karışmayız" olduğu için en güvenilmezlerim arasına girmeyi başardı. bir daha mı, tövbeler asla bknz: müşerref akay)

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.