Şimdi Ara

Eski NBA yıldızı teknoloji dünyasının yeni elçisi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yeni nesil teknolojiler, parlak fikirlerin ateşlendiği girişimlerin adeta gövde gösterisi yaptığı Tüketici Elektroniği Fuarı'nın resmi tanıtım elçisi bu yıl basketbol dünyasından seçildi. İki defa NBA all-star kadrosuna seçilen ve 13 yıllık kariyeri boyunca kimi rekorlara imza atan Baron Davis, fuar organizastörü olan CTA tarafından CES 2018 Elçisi ilan edildi.
     
    NBA süper starı için aslında bu büyük bir sürpriz sayılmaz çünkü Davis, profesyonel basketbol kariyerinden sonra sonra girişimcliğe soyundu ve tam zamanlı bir yatırımcı oldu. Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden Davis, Baron Davis Enterprises adını taşıyan şirketi üzerinden yeni iş kollarına yönelik yatırım fırsatlarını değerlendiriyor. Örnek vermek gerekirse bugün oldukça büyük olan Vitaminwater vitaminli su girişiminin ilk yatırımcıları arasında yer alıyor.
     
    Medya alanında da iştirakleri bulunan Davis, aynı zamanda CES Sports Zone konseptine de katkı sağlayacak. Amerika başta olmak üzere dünya çapında giyilebilir cihazların ve sağlık çatısı altındaki yeni nesil ürün ve hizmetelere olan ilgi, CES Fuarı için de yeni gündem maddeleri oluşturuyor. Bunları Sports Zone'da toplayan organizasyon, Davis ile daha fazla kitleye gitmek istiyor.



  • Adamlar direk yatırım yapıyor, emeklilerden Magic Johnson, Shaquille O Neall ve Jordan baya zengin şuan da.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.