Şimdi Ara

Eski Sevgilimin Kokusunu Unutamıyorum Beyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam yalancı biriyle devam etmeyerek iyi yapmışsınız, o yeni kişilerle mesajlaşırken sen burda onun için ağlıyorsun.Yalancıdan erkenden kurtulduğun için şükret, toparlan yoluna bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim şimdi biliyorum bu dediklerime ya b.s.g falan diyenler olur.Özel bir kolejde okudum,şu anda da güzel bir üniversitenin eğitim fakültesindeyim.191 boyunda sarışın mavi gözlü bir kişiyim,halim vaktimde iyidir.Bazı dizilerde ve reklamlarda da yer almış biriyim.Çoğu kadın ağzımın içine bakar,inanmayan varsa instagram nickim erkin.kalender.Sırf seni rahatlatmak için kendimi ifşa ediyorum bak,dediklerimi dinlersen sevinirim.Bunca şeye rağmen ilk sevgilim lise son sınıfta oldu.4-5 ay birlikte kaldık ve sınavdan 2 gün önce terketti beni.Yakın zamana kadar halen aklımda idi,ne acılar yaşadım bir ben bir yukardaki bilir.Şimdi diyecekler ulan madem etrafında bu kadar kadın vardı da neden onu unutmak için başkasıyla olmadın.Kendi salaklığım,duygusallığımdan ötürü.Ayrılalı 6 ay oldu ve son 1 aydır 10dan fazla kızla birlikte oldum.Şu an karşımdan kolunda bir erkekle sarmaş dolaş geçse umrumda olmaz.Tavsiye ederim.Ayrıca tavsiye istersen instagramdan yaz bana.Buraya çok dökmek istemiyorum.Asosyal obez ve özgüvensiz heriflerle münakaşa ortamına girmemek için.




  • Apple-Apple A kullanıcısına yanıt
    Hocam, gerçekten zamanla geçtiğini bende hissediyorum. Tek sıkıntım vücudumun reaksiyonlarını kontrol edememem. Sınıfta gördüğümde gözümün kararması, mide bulantısı, iştahsızlık falan bunları da atlatsam gerisi gelir. En kötü olduğum durum da bölümde kokusunu aldığımda içim daralıyor. İnşallah bu günlerde geçer. Yazı için çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 77Ahmet77

    Hocam yalancı biriyle devam etmeyerek iyi yapmışsınız, o yeni kişilerle mesajlaşırken sen burda onun için ağlıyorsun.Yalancıdan erkenden kurtulduğun için şükret, toparlan yoluna bak.
    Hocam yoluma devam etmek istiyorum ben de. Ama ama kısacık günlere sığdırdığım şeyler aklıma geldikçe... Tekrar elini tutamayacak olmam, sarılıp kokusunu içime çekemeyecek olmam bunlar bana çok zor geliyor. Ama unutacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfsaneKurt33

    onun parfümü olan yerlerden uzak dur. onurunu ezdirme hayatını yaşa
    Hocam aynı bölümdeyiz nasıl parfümünden uzak durayım. Montumu asmaya giderken, yanımdan geçerken ister istemez alıyorum kokuyu.
  • Sınıfta o yokmuş gibi davran,bir kaç seferden sonra alışacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Keşke sonunda zebani çıksaydı

    Yaraladın bizi hocam :(
    Hocam gerçekten keşke zebanili olsaydı. Keşke bu konuları hep troll maksatlı açmış olsaydım, sonunda gülüp geçerdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple-Apple

    Sınıfta o yokmuş gibi davran,bir kaç seferden sonra alışacaksın.
    Hocam çabalıyorum o yokmuş gibi davranmaya gerçekten. Psikiyatri genelde unutmak 40 gün sürüyor demişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-08210B126

    Hocam yoluma devam etmek istiyorum ben de. Ama ama kısacık günlere sığdırdığım şeyler aklıma geldikçe... Tekrar elini tutamayacak olmam, sarılıp kokusunu içime çekemeyecek olmam bunlar bana çok zor geliyor. Ama unutacağım.

    Alıntıları Göster
    Hocam olay sende ne yap et soğu ondan, onu gördüğünde kokusunu aldığında aklına söylediği yalanları hoşuna gitmeyen davranışlarını vs. getir soğut kendini. Bir zaman sonra umrunda olmaz hislerini öldür ona karşı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramıza hoşgeldin

    Zamanla hersey geçiyor merak etme. Bu süreci senin yapacağın seylerle hizlandirabilirsin. Kafa dağıtıcı aktivitelerle oyalan arkadaşlarınla gez toz. Bir sure kafa dinledikten sonra senin icin uygun olduğunu düşündüğün birine yürürsün. Belki basta onun gibi olmaz ama zamanla olur mutlaka. Anan baban kardeşinin yeri dolmaz bu hayatta, sevgili dediğin bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşını tam bilmiyorum ama büyük bir ihtimalle büyüğüm senden (32) Şu bir gerçek: Hayat acımasız. 32 sene bana bunu öğretti. Boş ver, salla, bu da geçer filan diyemiyorum, acını yaşayacaksın. Dibe düşmeden yaşamaya çalış. Güzel günleri ile yaşandı, oldu ve bitti maalesef. Bunu kabullen ve hayatına dön. Tırmanmaya başla!



    Bir de the red pill öğretisini oku, sana ne demeye çalıştığımı anlayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Sevgilimin Kokusunu Unutamıyorum Beyler
  • Kaç senelik ilişkiydi? Uzun süreliyse,gerçekten sevdiysen,hayatini geçirmek istedigin biri ise moralini bozmak istemem ama hicbir sekilde unutamiyorsun,zaman ilaç olmuyor yani. Ben üniye baslarken ayrilmak zorunda kalmistik aldatma vs olmadi güzel bitti,şu an öğretmen oldu düşün ne kadar zaman geçmiş ama unutamiyorum hicbir türlü,baskasiyla da olmak istemiyorum. Ondan sonra da denedim ama olmuyor,gözün onu arıyor. Başka sehirlerdeyiz,çok uzun zaman oldu. Keşke hafizamin o kisimlarini sildirebilsem.. Uzak mesafe yine bir nebze iyi görmüyorsun,ayni ortamda bulundugunuz biriyle sevgili olmayin ayrildiktan sonra inanilmaz zor oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 17 Kasım 2018; 4:2:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Haram sevmekte bir kıskançlık elemi ve firak elemi ve mukabele görmemek elemi gibi çok ârızalar vardır."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın kendini üzme kardeşim birzamanlar aynısı başıma geldi üzüntüden hastalık sahibi oldum ömür boyu kalıcı bir hastalıkla uğraşıyorum ve yıllar geçti şuan hayatımda bir başkası var ve nişanlıyım geriye dönüp baktığımda salak bir kız yüzünden sağlığımdan olduğumu ve nekadar aptalca davrandığımı farkediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah unuttuğum zamanlar da gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kız arkadaşımdan 4 ay ayrı kalmıştım, yurtdışına çıkmıştım. Bazen ara ara kokusu burnuma gelir gibi olurdu çok değişik bir duygu, insan o kokuya sarılmak istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ilişkim bittikten sonra şuna kanaat getirdim en doğru kişiyi bulmadan kılımı kıpırdatmayacağım. Çünkü böyle ayrılıklar olduğunda insan çok kötü oluyor.
  • Ben de çok sevdiğim halde ayrıldı ve 5 sene nereye baksam çevredekileri o sanıyordum benzetiyordum. Zamanla geçiyor. Ama işte bazıları bir haftada bazıları bir senede bazılar daha fazla aşk acısı çekiyor. Dünyaya bir daha gelsem sevgili yapmazdım. Evleneceğim yaşa ve maddi duruma ulaşınca birini bulur anlaşmaya çalışırdım, anlaşıyorsam evlenirdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.