Şimdi Ara

Eskiyen Netbook'u Nasıl Değerlendirmeli?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Evde yıllar önce aldığım sonra bir köşede unuttuğum Sony Vaio netbookumu buldum. Kendisi Atom N470 (Tek çekirdek, iki izlek) ve 1GB rame sahip. 1024x600 çözünürlükte.

    Sıfırdan Windows 7 Starter kurdum (üzerinde gelen sürüm). Şaşırtıcı ancak pili tamamen ölmemiş. 20-30 dakika kadar gidiyor. Bu da Sony'nin ne kadar kaliteli piller kullandığını gösteriyor zamanında.

    Tüm güncellemeleri yaptım. Ekstradan sadece Office 2010 Ev ve Öğrenci (lisanslı) ve Microsoft Security Essentials kurdum. Performansı düşüren tüm gereksiz şeyleri kapattım. Yine de çok akıcı değil ancak son model bir bilgisayar hızı beklemiyorum tabi ki.

    Sorum şu: eskiyen netbook nasıl değerlendirilir? Torrent istemcisi olarak kullanmayı düşündüm ancak çok torrent indiren birisi değilim.

    Siz neler düşünüyorsunuz?



  • xp kurun rami 2 gb yapın efektleri kapatın ve dizi film amaçlı kullanın.
  • 500 gb hdd ile kairon la para kazanmak istermisiniz?



    Tabikide saka bagla vgayi tvde dizi film keyfi yaparsin. Open office kur kitap yaz metin yaz okul icin kullan. Muzik dinle. Bol hdd yi dosya yedekleme icin kullan. Age of kur age of oyna. Ben ugrasmam oyle seylerle dersen ver babana annene onlar kullansin onlarinda ihtiyaci yoksa köy okullarina hediye et ogrenciler kullansin elbet birilerinin ihtiyacina yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.