Şimdi Ara

Europa Universalis IV (2013) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.701
Cevap
43
Favori
136.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demoyu biraz oynadim, save olayi yok galiba, demoda Osmanli imparatorlugunu da secebiliyoruz. 1492'den basliyor. Yeni dinamikler biraz daha ayrintili, alisinca daha mantikli ve konforlu bir oynanis sunacak sanirim.
  • demoyu oynadım. bir sorum var. bir eyaleti işgal edince işgalin ne zaman biteceği, yüzde kaçta oldugu gözükmüyor. ck2'de çok kolayca gözüküyordu, bunu anlamadım.
  • Umarım oyunçeviri veya başka bir ekip el atarda Türkçe yaması çıkar oyunun.empire total war oyuyordum ama ondada çalışmayı durdurdu hatası alıyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faaty

    demoyu oynadım. bir sorum var. bir eyaleti işgal edince işgalin ne zaman biteceği, yüzde kaçta oldugu gözükmüyor. ck2'de çok kolayca gözüküyordu, bunu anlamadım.

    Teslim olmalarının süresi gözükmüyor, orda sadece yiyecek sıkıntısı, su sıkıntısı olasılıkları yazıyor, yani belli olmuyor ne zaman teslim olacakları.

    Bende 12+ saatten fazla oynadım oyunu, gayet hoşuma gitti. fakat save olmayışı demodan soğuttu beni.

    Oyunu diğer devletlerle oynamak isterseniz bi .exe dosyası upload edebilirim.
  • 14 saat sonra çıkacak oyun. Yılların Paradox'cusu olarak heyecanla bekliyorum. Demoyu oynadım ama çok eğlenceli gelmedi. Ama tabii hem tam sürüm daha iyi olur hem de bu adamlar üç-dört patch çıkarmadan oyunları bir şeye benzemiyor. Bilhassa bu EU serisinde.

    EDIT: paradoxfan üyeleri görür gibiyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranamasaha -- 12 Ağustos 2013; 9:46:11 >
  • Demo bana bir acayip geldi. Özellikle sesler çok gıcık. Bir Hearts of Iron 3 vakası yaşamayız inşallah. Bu arada malum yerlerde oyunu gördüm, ne kadar doğrudur bilemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STEPHEN_KinG

    Demo bana bir acayip geldi. Özellikle sesler çok gıcık. Bir Hearts of Iron 3 vakası yaşamayız inşallah. Bu arada malum yerlerde oyunu gördüm, ne kadar doğrudur bilemem

    "Hearts of Iron 3 vakası" derken hocam? HOIII fevkalade kaliteli bir oyundur.

    Tam sürümde üç-dört asır oynamadan oyun hakkında yorum yapmak istemiyorum ama çok iç açıcı gelmedi.

    Bu arada bu sefer bende korsan düşünüyorum. Oyuna verdiğim para yetsin artık. Paradox Interactive'ye yıllardır para yatırıyorum. Gönül bağı var aramızda ama olsun. Bu sefer orjinal almayacağım. En azından şimdilik. Hayır, ek paket olayları EU serisinde adamı uyuz ediyor. (CKII'de öyle oldu) Yok şuydu buydu derken bir de bakıyorsunuz giden paranın haddi hesabı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranamasaha -- 13 Ağustos 2013; 0:47:49 >
  • Yıllardır bekliyorduk. Demosu bile hayran bıraktı full sürümü daha da muhteşem olacak.
  • Valla ben bayıldım oyuna daha detaylı ve oturaklı olmuş.Ayrıca her ülkenin kendine göre fikirleri olması daha da hoş yapmış oyunu.Eli kulağında 2 saat geliyor.
  • Nete düşmeye başladı oyun ama sağlammı bilmiyorum birkaç saate belli olur heralde.
  • Osmanlıda devşirme sisteminden tut sürüyle şey var la, çok fena olmuş bu sefer
  • Powerlara alışmak zaman alacak. Özellikler administrative power hem teknoloji için hem de idealar için gerekli. İdea açsan teknolojiden geri kalıyorsun, teknolojiyi ilerletsen idea'an olmuyor. Bölgelerin dinini ve kültürünü değiştirmek de fazla kolay olmuş gibi geldi. Ama genel olarak oyun süper.
  • Hah, CKII converter da geldi ön sipariş bonusu olarak. 867 yılında başlayıp al-Turki hanedanını dükalıktan başlayarak süper güç yapabilecek miyiz bakalım? Tüm ortadoğu, balkanlar ve Libya dahil kuzey Afrika bende kalsa yeter. Gerçi bütün Moğol istilasını da tek başımıza göğüslemek zorunda kalıyoruz o vakit ama olsun.

    Ya da Norse krallarından biri ile başlayıp tüm alemi pagan yapmaya mı uğraşsak? Sene olmuş 1800, millet hala Thor, Odin peşinde koşsun.
  • Oyun iyi bir izlenim verdi bana,detaylı olmuş daha gerçekçi ama bazı kişiler beceremeyebilir oyunu.

    Onun dışında pause ve oyunun hızını ayarlayan zımbırtı kesinlikle yanlış yerde (ekranın en sağ üstünde) çok uzak olmuş,orta üste taşısınlar onu.

    Toprak hakkı yaratmak ve bölge dinini değiştirmek fazla kolay olmuş geldi banada.
  • Bu oyun kutulu satılıyor mu ?
  • oyun zor mu arkadaşlar yabancı dil hakimiyeti istiyor mu ? total war ile benzerlik var mı ?
  • Total War'a strateji olması harici hiç benzemez.Daha detaylı,harita üstü ve az buçuk önceki oyunları oynamışlık gerektirir.İngilizce de lazım tabi.Karışık gelebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DMUKKS

    Total War'a strateji olması harici hiç benzemez.Daha detaylı,harita üstü ve az buçuk önceki oyunları oynamışlık gerektirir.İngilizce de lazım tabi.Karışık gelebilir.

    Hocam oyun Crusader Kings'e mi benziyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le' Sin

    quote:

    Orijinalden alıntı: DMUKKS

    Total War'a strateji olması harici hiç benzemez.Daha detaylı,harita üstü ve az buçuk önceki oyunları oynamışlık gerektirir.İngilizce de lazım tabi.Karışık gelebilir.

    Hocam oyun Crusader Kings'e mi benziyor?

    Hearts of İron,Crusader Kings,Victoria,Europa universalis.Bunlar aynı firmanın oyunlarıdır.Hemen hemen mantık olarak birbirlerine benzerler,sadece oyunun geçtiği zaman dilimi farklıdır.Eğer bu oyunlardan birini oynayan aşina olan varsa diğer oyunları da oynayabilir.Yani evet benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.