Şimdi Ara

ev için basit kamera sistemi tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Fazla anlamıyorum açıkçası bu işten. sizlere ne istediğimi anlatabilirsem yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.

    Sadece eve kapının girişinde bir kamera olmasını ve bu kameraya telefondan bağlanıp izleyebilmek istiyorum. fazla maliyetli bir sistem istemiyorum. biraz araştırdığımda tüm istediklerim bu cihazda var gibi, ürünü incelerseniz ne özellikler istediğimi anlayacaksınız.
    http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/360-gercek-hd-wifi-kablosuz-ip-kamera-bebek-camera-guvenlik-kamerasi-android-apple-271713670

    mesela harekete duyarlılık var herhangi bir hareket olduğunda size haber veriyor, bende bunu istiyorum mesela. bir de internete wireless ile bağlansın istiyorum kamerayı. power kablosu dışında bir kablo olmasını istemiyorum ( internet lan kablosu vs.)

    ne tavsiye edersiniz bana maksimum 100-150TL lik bütçe çerçevesinde? Çin sitelerinden de alabilirim sorun değil.
    mesela bu da olabilir;
    https://tr.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html?shortkey=uqeYzYzM&addresstype=600

    teşekkürler.


    ekleme:

    arkadaşlar bu ürünle sadece ev içerisinde mi wireless olarak 3dbi antenin çektiği sınırlar içerisinde izleme yapabiliyoruz?

    dışarı çıktığımızda yada şehir dışındayken bağlanıp izleyemiyor muyuz? şu resim kafamı karıştırdı

    ev için basit kamera sistemi tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .oKn. -- 25 Nisan 2017; 12:15:55 >



  • Bu tip kameralar Wireless ile bağlanıyor. Uzaktan izlemek için mobil uygulamalarını indirip, cloud hesabı açman yeterli oluyor. Yani nerede olursan ol, evinde ve telefonunda internet olduğu sürece izleme yapabilirsin.

    Ucuz ürünlerde en büyük sıkıntı, hareket bildirimleri bazen gelmiyor ya da kameraya uygulama üzerinden çok geç bağlanılıyor.

    O yüzden alacağın ürünün yorumlarını muhakkak kontrol et.
  • Bu konuda benimde ürün tavsiyesine ihtiyacım var. Evime bir kere hırsız girdi ve bir kere de girişimi oldu ama beceremedi. Bu sebeple ev için bir sisteme ihtiyacım var daire giriş kapısının önüne koymak üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kar maskesi ile gelir kameranın kabloyu mu keser hadi olmadı kamerayı örter yine soyar. Adamlar kameralı dükkanları soyuyorlar kamera caydırıcı değil diye düşünüyorum.
  • Mevzu bahis güvenlik ise benim tavsiyem uzmanlardan yardım almanızdır. Yoksa sadece kendi içinizi rahatlatmak için almış olursunuz. Kamera Sistemleri hakkında bilgi almak için, ilgili linkten uzman ekibe danışabilirsiniz. Bence daha sağlıklı olur. Doğru konumu bulmak ve doğru ekipmanları yerleştirmek, güvenlik için gereklidir. Yani aldım-taktım oldu-bitti işi değil bence. Tabi bu benim naçizane fikrim.
  • Merhaba ihtiyacınız olan kamera adedi kaç gün kayıt tutmak istediğinizi Ses kayıt özelliği olacak mı anlatırsanız ona göre size bir sistem önerisinde bulunabilirim iyi günler.

    Standart Sistem işinizi görebilir.
    4 kanal XVR Kayıt Cihazı
    2MP AHD 1080P Kamera
    1TB 7/24 Güvenlik diski tavsiye ediyorum siz maliyet düşsün derseniz (Elinizde her hangi bir hdd varsa onuda takabilirsiniz kapasiteye göre kayıt tutacağı gün sayısında değişiklik gösterir.
    12v 10 Amper Adaptör
    Kablo (kaç metre ihtiyaç varsa 50 yeterli olabilir ev için)
    BNC ve Power Jack + kablo kanalına ihtiyacınız olacaktır.

    dilerseniz yardımcı olabiliriz iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.