Şimdi Ara

ev sinem sistemi lg BH9520tw mi yoksa lg HB966trw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ev sinem sistemi almak istiyorum, lg BH9520tw mi yoksa lg HB966trw arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz.

    Şimdiden teşekkürler



  • ben de merak ediyorum ikisinde birini düşünüyorum ama HB966trw full kablosuz oldugu için seste sorun olabilir diyorum bende
    BH9520tw daha ağır basıyor ama arkadaşların yorumlarına bakacagım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasa0663

    ben de merak ediyorum ikisinde birini düşünüyorum ama HB966trw full kablosuz oldugu için seste sorun olabilir diyorum bende
    BH9520tw daha ağır basıyor ama arkadaşların yorumlarına bakacagım

    966 darty'de inceleme fırsatım oldu, ön hoporlor kablosuz çok önemli değil sonuçta ne olursa olsun elektrik kablosu bağlıyoruz. arkalar kablosuz olması önemli ve sesin kaliteli olması. BH9520tw modeli henüz gelmemişti darty'ye inceleyemedim, alan yada deneyen arkadaş paylaşırsa çok sevinirim
  • bende alıcam sanırım 9520tw ..
    kullanan var mı acaba aramızda???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syphorseis

    bende alıcam sanırım 9520tw ..
    kullanan var mı acaba aramızda???

    Bu ürünü uzun süredir araştırıyorum.Aldıgınız takdirde burada deneyimleri paylaşırsanız memnun olurum.Ayrıca nette bu modelin arka panelinin oldugu resim bir türlü bulamadım.Siz bulabildinizmi

    syg
  • Bu adreste güzel bir inceleme ve resimler var:

    http://www.trustedreviews.com/lg-bh9520tw_Surround-Sound-System_review



     ev sinem sistemi lg BH9520tw mi yoksa lg HB966trw
  • arkadaşlar, bu iki ev sinema sistemini bilen veya tecrübesi olanlar olumlu ve olumsuz farkları yazarlarmı?

    kendim için araştırırken çok sevdiğim bir akrabama LG önermiştim.... ancak karşısına 9520 değilde 966 çıkmış.... hangisini alayım diye sordu... benimde fazla bir bilgim yok... bilgisi ve/veya tecrübesi olan sizlerden yardım alıp ona yardımcı olmak istiyorum.... acil cevap bekliyoruz

    LG BH9520TW ve LG HB966TRW arasındaki farklar nelerdir? ve birbirilerine göre iyi veya kötü olduğu yönleri yazarmısınız?

    KARŞILAŞTIRMA DOSYASI
    http://letitbit.net/download/48897.4a4a2a32363c43241a947c7859ee/Compare_HB966TRW_BH9520TW.pdf.html

    LG HB966TRW
    Kullanıcı Kılavuzu için üzerine TIKLA
     ev sinem sistemi lg BH9520tw mi yoksa lg HB966trw


    LG BH9520TW
    Kullanıcı Kılavuzu için üzerine TIKLA
     ev sinem sistemi lg BH9520tw mi yoksa lg HB966trw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Aralık 2012; 19:21:26 >
  • bilgisi veya tecrübesi olan yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

    bilgisi veya tecrübesi olan yok mu?

    Ağustos ayında aldım bu sistemi
    http://www.bimeks.com.tr/urun/124128/lg-bh9520tw-3d-bluray-ev-sinema-sistemi-kablosuz-.aspx

    Çok memnunum ben aldığımda indirim vardı 1355 TL aldım hatta konuda açmıştım ne alayım diye pek bakan olmadı bende aldım geçtim.Şuana kadar 4 blu-ray filim izledim 3d ses ve görüntü performansı süper zaten filim izleneceği zaman arkadaşlarım bana geliyor.Teknik olarak 9+1 şeklinde çalışıyor 3d zooming bazı yerlerde süper genellikle ses tınısı fazla olan içeriklerde daha belirgin oluyor.Bir kaç arkadaş daha sormuştu alta ki mesaja eklerim onlarıda.






    Ekim ayında arkadaşın soruları üzerine gönderdiğim mesaj

    Merhabalar


    Yardımcı olayım hemen aldığınız fiyat biraz önemli ben 1300 civarına almıştım şuan 1600 tl gözüküyor benim aldığım fiyata alabiliyorsanız kaçırmayın öncelikle 3d performansı çok güzel ama kutu içeriğinden çıkan hdm kablosu 1.2 o yüzden ilk kurduğumda 3 d görüntü alamayıp sinir olmuştum sorun kablodan olduğu çok sonra aklıma geldi alırsanız mutlaka 1.4 versiyon kablo alın.

    Artılarına gelelim

    1-3D zooming özelliğinin üstünde çok duruluyordu güzel bir dizilim ile gerçekten muhazzam bir ses deneyimi sunuyor ancak ancak diyorum hep başıma gelen olaylar bu performansı almak için kabinler birbirine eşit uzaklıkta birbirini aynı açılar ile görmek zorundalar.Bunu başardığınızda sanki şarkı yanınızda söyleniyor.

    2-3D oyun olarak çok güzel benim bilgisayarımdaki ses kartı gene üst seviye bir ses kartı o yüzden sizdeki ile aynı kaliteyi sunamıya bilir.PC den optik kablo ile cihaza cihazıda hd 1.4 versiyon kablo ile gene LG 3d tv bağlıyorum oyunları 3d olarak oynamakla kalmayıp sesi pc nin ses kartından aldığımdan seste çok belirgin kalite farkı var.Oyunlarda daha önce gene üst seviye ses sistemi kullansam daha duyamadığım sesleri duyuyorum özellikle cihazın TEMİZ SES özellikli var ayrı bir mantık ile 9+1 şeklinde sesi veriyor.

    3-Oynatamadığı şuan için hiç bir video formatına raslamadım alt yazıları aynı isim uzantılı olarak attığımda rahatlıkla görüp oynattı.Aynı zamanda cihaza harici HDD bağlıyorum 4 tb lık boyutunda olmasına karşın tamamını görüyor ve dizilimi çok kullanışlı.Blu-ray cd almak ve bulmak sorun olduğu için size tavsiyem gene harici bir hdd alıp filimleri onunla izlemek daha ucuz ve kolay.

    4-Kumandasını pek sevmedim nedeni gene aynı marka olan LG tv'min kumandası ile 1e1 aynı sadece üst tarafta 2 tuş eksik çok karıştırıyorum ve bazı özelliklerin kullanımını zorlaştırmışlar (ses ayarlarını yapmak için önce ayarlar sekmesinden aktif etmek lazım yoksa sadece manuel kullanıcı ayarları ve 3d zominng gözüküyor aslında 12 tane farklı ses modu var )

    Gelelim eksilerine

    1-Fiyatı daha uygun olabilirdi kutu içeriği eksik 1400 tl verdiğim bir cihazın içinden ne optik kablo çıktı nede 1.4 versiyon hdm kablo optik kablo kaliteli olması için 50 tl ona verdim 1.4 hdm kablo için gene 33 tl para verdim o kadar harcama yaptıktan sonra gene ekstradan para harcamak canımı sıkmadı değil.(ama genelde bu tür şeyler kutulardan çıkmaz)

    2-Kurulumu çok uğraştırıcı ve arkadaki 2 tane kablosuz kolonu ilk kurduğumda sorunsuz kurmama karşın 2 kurmaya çalıştığımda 10 dk uğraştırdı bir birlerini görmediler.

    Genel olarak

    Şiddetle tavsiye edebileceğim çok kaliteli bir ürün zaten kullanan bulmak zor fiyatı itibari ile ben aldım forumda başka alan yok.Müzik dinlemek yarı bir keyif 1100w ses gücü var ses kademesi 55 birim ben 15 birimde evi inletiyor bass çok temiz ve tok iş yerindeyim daha anlatılacak çok şeyi var gene kafanıza takılan bir şey olursa yardım ederim bende 1 haftadır tam olarak kullanmaya başladım daha blu-ray 1 tane filim izledim gerisi 720p 1080p videolardan ibaret 3d demoları saymıyorum ama muhteşem demolar var alırsanız size linklerini veririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 25 Aralık 2012; 11:01:04 >
  • kampanyada bir ses sistemi var mı arkadaşlar?
  • @Alkımm, teşekkürler....
    malzeme ve işçilik kalitesi nasıl? kabini oluşturan plastik veya petrol türevi malzeme ne kalite? yokşa kabin ahşap mı?
    bluray çaların modeli nedir veya ona en yakın LG modeli nedir? internet üzerinde kullanılan bluray'in özelliklerini inceleyip karşılaştırmak istiyorum....
    uzun kolonlar yer tablaları üzerinde sağlam duruyormu? sallanma filan oluyormu? yani ne derece dengede ve sğlam duruyorlar?
    ben de işdeyim şimdilik aklıma hızlıca gelenler bunlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnyGitar

    kampanyada bir ses sistemi var mı arkadaşlar?

    ev sinema sistemi araştırırken bir kaç yerden LG BH9520TW yerine LG HB966TRW önerdiler.... LG HB966TRW modelini 1800TL ye veriyorlardı...
    LG HB966TRW modelinin LG BH9520TW modeline göre ne artısı var dediğimde daha kaliteli sesi var dediler ama ben dinleyip karşılaştırmak istediğimde bunun mümkün olmadığını söylediler.... bu nedenle söylemde kaldığından bunu gerçek kabul etmedim, araştırayım istedim...
    benim görebildiğim en önemli fark LG HB966TRW modelinin üzerindeki ışıklandırma ile bulunduğu ortama dekoratif bir hava katması...
    iki model arasındaki önemli farkları hala araştırmaktayım.... bilenlerin yazması çok faydalı olacak.....
  • Arkadaşlar ben kesinlikle HB966TRW yerine BH9520TW yi tercih ederim. 3D zooming özelliği ve hoperlör sayısı ve gücü bakımından BH9520TW bence çok daha iyi. Resmi sitesinden karşılaştırdım ona istinaden diyorum. Ayrıca bende BH9520TW almak istiyorum ama fiyatlar uçmuş. Alan arkadaş çok uygun fiyata almış ben şimdi bakıyorum 1999 TL den aşağıya BH9520TW modeli yok. Bildiğiniz uygun bir site varsa alacak arkadaşlar birleşip alabiliriz. Belki daha uyguna gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

    @Alkımm, teşekkürler....
    malzeme ve işçilik kalitesi nasıl? kabini oluşturan plastik veya petrol türevi malzeme ne kalite? yokşa kabin ahşap mı?
    bluray çaların modeli nedir veya ona en yakın LG modeli nedir? internet üzerinde kullanılan bluray'in özelliklerini inceleyip karşılaştırmak istiyorum....
    uzun kolonlar yer tablaları üzerinde sağlam duruyormu? sallanma filan oluyormu? yani ne derece dengede ve sğlam duruyorlar?
    ben de işdeyim şimdilik aklıma hızlıca gelenler bunlar...

    Kabinlerin malzeme kalitesi oldukça iyi sert parlak plastikten tok bir malzeme diye biliriz.Uzun kolonlar hacı yatmaz tarzı yani altlarında ağırlık var bir kaç kere takıldım devrilmedi o konuda içiniz rahat olsun.Blu-ray oynatıcıyı BUNUNLA kıyaslıyorlardı forumlarda ben bir sıkıntısını görmedim ne taktıysam oynattı harici cihazlar ilede bağlantı olayı güzel kutu içinden wifi adaptörü çıkıyor internete wifi üzerinden bağlanıyor yani kablosuz olarak ta telefondan oynattığım videoları tv ye aktara biliyor kısaca ne arıyorsanız var cihazda.

    @myd33

    Evet fiyatları uçmuş bende çılgın bir anıma denk gelip almıştım şimdi iyiki almışım diyorum çünkü 2000 tl hayatta vermezdim cihaza.
  • @Alkımm, blu-ray çalar harici usb diskin içindeki .mkv leri sorunsuz oynatabiliyor sanırım? altyazı sıkıntısıda yok?
    peki aynı şekilde harici sabit diske kayıt yapabiliyormu? nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

    @Alkımm, blu-ray çalar harici usb diskin içindeki .mkv leri sorunsuz oynatabiliyor sanırım? altyazı sıkıntısıda yok?
    peki aynı şekilde harici sabit diske kayıt yapabiliyormu? nasıl?

    Oynatıyor aynı isim ve uzantılı olduğu sürece sıkıntı yok illa aynı isim olması gerekmiyor ama okumadığı formatlarda oldu o yüzden aynı isim uzantılı atıyorum.Harici diske nasıl bir kayıt istiyorsunuz ? tv de izlediğiniz filimleri cihaz harici diske kayıt mantığı yok çünkü.
  • Bende takip ediyorum yalnız fiyat 1-2 yerde 1600 civarı daha uygun bulursam bende alacağım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    quote:

    Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

    @Alkımm, teşekkürler....
    malzeme ve işçilik kalitesi nasıl? kabini oluşturan plastik veya petrol türevi malzeme ne kalite? yokşa kabin ahşap mı?
    bluray çaların modeli nedir veya ona en yakın LG modeli nedir? internet üzerinde kullanılan bluray'in özelliklerini inceleyip karşılaştırmak istiyorum....
    uzun kolonlar yer tablaları üzerinde sağlam duruyormu? sallanma filan oluyormu? yani ne derece dengede ve sğlam duruyorlar?
    ben de işdeyim şimdilik aklıma hızlıca gelenler bunlar...

    Kabinlerin malzeme kalitesi oldukça iyi sert parlak plastikten tok bir malzeme diye biliriz.Uzun kolonlar hacı yatmaz tarzı yani altlarında ağırlık var bir kaç kere takıldım devrilmedi o konuda içiniz rahat olsun.Blu-ray oynatıcıyı BUNUNLA kıyaslıyorlardı forumlarda ben bir sıkıntısını görmedim ne taktıysam oynattı harici cihazlar ilede bağlantı olayı güzel kutu içinden wifi adaptörü çıkıyor internete wifi üzerinden bağlanıyor yani kablosuz olarak ta telefondan oynattığım videoları tv ye aktara biliyor kısaca ne arıyorsanız var cihazda.

    @myd33

    Evet fiyatları uçmuş bende çılgın bir anıma denk gelip almıştım şimdi iyiki almışım diyorum çünkü 2000 tl hayatta vermezdim cihaza.

    Merhaba bende bu sistemden almayı düşünüyordum yalnızhttp://forum.donanimhaber.com/m_65954084/mpage_1/f_/key_BH9520tw//tm.htm#69581294 linkte sadece kendi playerından TrueHD DTS-HD sesleri verebildiğini söylediler. Siz denedinizmi başka bir media playerı bağlayıp egreat r6 gibi olanarından true hd, dts -hd ses alabiliyormusunuz?
  • @pegasus777 bende bu iki modelin yanı sıra daha iyi birşey mi alsam diye Samsung HT-E6750W düşünüyorum....
    http://forum.donanimhaber.com/m_60939232/tm.htm

    ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myd33

    Arkadaşlar ben kesinlikle HB966TRW yerine BH9520TW yi tercih ederim. 3D zooming özelliği ve hoperlör sayısı ve gücü bakımından BH9520TW bence çok daha iyi. Resmi sitesinden karşılaştırdım ona istinaden diyorum. Ayrıca bende BH9520TW almak istiyorum ama fiyatlar uçmuş. Alan arkadaş çok uygun fiyata almış ben şimdi bakıyorum 1999 TL den aşağıya BH9520TW modeli yok. Bildiğiniz uygun bir site varsa alacak arkadaşlar birleşip alabiliriz. Belki daha uyguna gelir.

    Merhaba,

    Birkac haftadir bu urunu takip ediyordum, en ucuzu darty'de 1.499TL'ye bulmustum (internette) ama almaya firsatim olmamisti.

    Hafta basinda ise urun web uzerinde stoklarinda kalmamis. Fakat bugun Ankara Kentpark AVM Darty magazasina gittim.

    Son 1 adet ellerinde kalmis, teshir urunu de degil ustelik, sifir kutusunda. Ayrica son urun oldugu icin 100TL de indirim yaptilar.

    Aldim, kurdum, kullaniyorum ve memnunum su an. Tavsiye ederim.

    LG'nin model web sayfasinda nereden alabilirim bolumundeki magazalara bakin derim. Hatta benim arastirmalarima gore en ucuz darty (web stogu bitmis ama magazalara sormak lazim benim gibi) sonrasinda da istanbulbilisim (orada da web stogu bitmis).

    Umarim yardimci olur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.