Şimdi Ara

Fabrika ayarlarına dönmüş iphone de ki fotoğrafları geri getirme(Yedeklenmemiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone 6s telefonumun dokunmatiği bozuk oldugu için kendi kendine açılıyor tıklamdığım halde bir yere giriyordu.Parmak izimi algılamıyordu.Dün birkaç şifre girdi ve 1 saat kitlendi.Daha sonra tamamen gitti şifreyi kırmak için fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım.Bütün herşey silindi.Rehberimi lifeboxa yüklediğim için sıkıntı olmadı.Keşke fotoğraflarımıda oraya yedekleseydim.İcould ve İtunese yedeklemdiğim için hiçbir şekilde bulamadım.2500 tane fotograf vardı o kadar üzgünümkü şuan vefat eden arkadaşımla fotoğraflarımıza en çok üzülüyorum.2-3 senedeki tüm anılarım gitti resmen.Bir yolu varsa lütfen söyleyin.:(



  • bir yolu yok ;(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

    Belki bir ihtimal zamanında varsayılan olarak icloud fotoğraf arşivi açık kalmıştır. icloud.com adresinden bakmayı deneyin. En azından arkadaşınızla olan fotoğraflar olmuş olsa eminim ki yetecektir.

    Belki profesyonel olarak verileri geri getirenlerler yapabilir. Ama yeniden ios yükleme yapıldığından o da zor olacaktır herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, aynı sorunu bire bir yaşıyorum, acaba bir çözüm bulabildiniz mi?
    geçmiş olsun size de...
  • ihsan sengün İ kullanıcısına yanıt
    malesef cözümü yok diye biliyorum. Ama genede Apple dan tam bilgi için destek alın bence. belki bir kısmı İcloude un ücretsiz verdiği 5 Gb lık kesimde vardır. MH size tam dogru bilgiyi verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.