Şimdi Ara

Facebook, alışveriş modelini değiştirecek artırılmış gerçeklik reklamlarını test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Günümüzde çevrimiçi alışverişin sağladığı kolaylıkları saymakla bitiremeyeceğimiz tartışılmaz bir gerçek. Fakat internet

    üzerinden alışveriş yapmanın avantajlarının yanında dezavantajları da yok değil. Özellikle giyim ve aksesuar alışverişlerimizi Çevrimiçi olarak yaparken, fiziksel mağazalarda yapabildiğimiz gibi ürünleri test edebilme şansımız olmuyordu. Facebook'un yeni teknolojisi sayesinde pek yakında bu mümkün olabilecek.

     


    Çevrimiçi alışverişin büyük bir dezavantajını ortadan kaldıracak


    Geçtiğimiz Salu günü New York'ta düzenlenen bir etkinlikte Facebook, haber akışında artırılmış reklamları (AR) sunduğu bir özelliğini tanıttı. Artık insanlar AR destekli bu reklamlarla, alacakları ürünlerin üzerlerinde nasıl görüneceğini canlı olarak görebilecekler. Ayrıca evinize alacağınız bir eşyanın da hayal ettiğiniz gibi durup durmayacağını da canlı olarak görmeniz mümkün olacak.


    Facebook'ta ürün pazarlama başkan yardımcısı olan Ty Ahmad-Taylor, insanların geleneksel alışveriş de olduğu gibi bazı ürünleri telefonlarından test etmelerinin mümkün olacağını ve bu teknolojinin çevrimiçi alışverişin büyük bir dezavantajını ortadan kaldıracağını ifade etti. Facebook'un başlatacağı bu yeni reklam modelinin diğer şirketler açısından da örnek teşkil ettiği ve birçok firmanın çalışmalara başladığı belirtiliyor.

      



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.