Şimdi Ara

Facebook kripto para reklamlarına yasak getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Facebook şüpheli finansal ürünlere karşı tavır alıyor. Facebook Ürün Yönetimi Direktörü Rob Leathern geçtiğimiz Salı günü yayınladığı bir blog yazısında, sosyal ağın aldatıcı veya yanıltıcı tanıtımlarla ilişkili finansal ürün ve hizmetleri teşvik edici reklamları yasaklayan yeni bir politika oluşturduğunu söyledi. Bunların arasında ikili opsiyon, kripto para halka arzı (ICO) ve tüm kripto para birimleri yer alıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Yurt dışı alışverişlerinde gümrük vergisi sınırı bir kez daha düşürülüyor
    Leathern, insanların aldatılma korkusu olmadan Facebook reklamlarıyla yeni ürün ve hizmetleri keşfetmeye ve öğrenmeye devam etmesini istediklerini söyledi. Leathern, yukarıda bahsi geçen finansal ürünlerle ilgili olarak ise şu anda iyi niyetle faaliyet göstermeyen ve bu tür ürünlerin reklamını veren "birçok şirket" var dedi.
     

    Yasak Instagram ve diğer platformlarda da geçerli



    Öte yandan şirketin yasak kararı sadece Facebook ile sınırlı olmayacak. Instagram ve mobil reklam ağı Audience Network dahil olmak üzere şirketin sahip olduğu diğer platformlarda da bu tür reklamlar gösterilmeyecek. Facebook bazı reklamların yanlışlıkla sızabileceğini kabul ediyor. Bu nedenle sosyal medya devi kullanıcılardan, şüpheli bir finansal ürün reklamı gördüklerinde sağ üst köşesindeki seçeneğe tıklayarak kendilerine bildirmelerini istedi.




  • Bence iyi olmuş. Çünkü bircok farklı "sözde" borsa reklam veriyor. Araştırmadan giriyor insanlar sonra paraları *puff* gidiyor.

  • Zükerbergin filmi hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Seni beni düşündüklerinden değil, açılacak davalarla başları ağrımasın diye yapmışlardır.

  • btc alacağı için önce olumsuz haber çıkarıp fiyat düşürüyor az çakal değil mark efendi :D

  • Aethia isimli oyun ile ethereum kasabilirsiniz activasyon 10-15 dk ya geliyor buyurun linkhttps://aethia.co/welcome/mGKXP9pkrG4m1ZZsfukyKLxYnLA0bXoE

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.