Şimdi Ara

Fakir''den Magic Steam Vac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Fakir, maksium 120 derece ve 5 bar basınç ile buharlı temizliğe olanak sağlayan su filtreli elektrik süpürgesi ''Magic Steam Vac"

    ile ev temizliğinde iddialı

     

    İngiltere Alerjen (seal of approval) belgeli yeni Fakir Magic Steam Vac

    ilave satın alınabilecek bir aparat / aksesuar ile

    güçlü bir ütü özelliği de kazanıyor

     

     

    Fakir, elektrikli süpürgeden katı meyve presine, ütüden kahve makinesine kadar uzanan geniş ürün yelpazesine, Magic Steam Vac Su filiteli Buharlı Elektrik süpürgesini ekledi. Sunduğu etkin ve yaratıcı ürünlerle hayatı kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Fakir, 120 derece su buharını 5 bar basınç ile tüm yüzeylere uygulayabilen ve yüzeylerdeki tüm partikülleri emerek, su filtresinden geçiren, İngiltere Alerjen (Seal of approvel) belgeli yeni Fakir Magic Steam Vac ile titiz Türk ev hanımlarının özlediği hijyen standartına kavuşturuyor. 

     

    Fakir, hijyenik ortamlar sunar

     

    Fakir, özellikle günümüzde tüm annelerin daha da dikkatli olduğu bir ortamda, hijyen açısından  segmentinin en güçlü ürünü olan buharlı temizliğe olanak sağlayan, kir, toz, myte ve bakterileri güçlü bir su filtreli elektrik süpürgesi ile ortamdan arındıran, yeni ürünü Magic Steam Vac ile  sağlık sorununa duyarsız kalmadığını gösteriyor.

     

    Ütü yapabilen süpürge, Fakir Magic Steam Vac

     

    Fakir Magic Steam Vac, ilave satın alınabilecek bir aparat / aksesuar ile güçlü bir ütü özelliği de kazanıyor. Buhar jenaratörlü ütülerde ortalama 3 bar olan basınç, Fakir Magic Steam Vac''ın buharlı temizleme özelliğinin 5 bar basınç üretmesinden yararlanarak, makinenin süpürme aparatlarının yerine tamamen farklı ütü özellikli buhar iletim apartının takılması sureti ile profesyonel ütülerin sahip oldukları güçte bir ütüye dönüşüyor.  

     

    Fakir, maksimum 120 derecede 5 bar basınç ile buharlı temizliğe olanak sağlayan, oda, salon, banyo ve  mutfaklarda da etkin olarak kullanılabilinen, zor ve güçlü kirleri yumuşarak çözebilen, güçlü bir süpürge ile ortamdaki tüm partikülleri emerek, su filtresinden geçiren,  kimyasal bir temizleyiciye ihtiyaç duymadan maksimum hijyeni sağlabilen, Magic Steam Vac ile ev hanımlarının, hijyenden kaynaklana  endişelerini yok ediyor.

     

    Yeni Teknolojisi sayesinde Alman tüketicisinin yoğun ilgisini çeken Fakir Magic Steam Vac, Türkiyede Saruhan İç ve Dış Ticaret''in geniş bayi kitlesi ile 2000''in üzerinde satış noktalarına satışa sunuldu.

     

     

     

     




  • ürünü bugun itibari ile aldım yarın servis çağırıp nasıl kullanıldığı hakkında bilgi alıcam ama burda bahsettiğiniz ütü olarak kullanabılınmesı için bahsettiğiniz aparat nerede satılır onu merak ediyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adres63

    ürünü bugun itibari ile aldım yarın servis çağırıp nasıl kullanıldığı hakkında bilgi alıcam ama burda bahsettiğiniz ütü olarak kullanabılınmesı için bahsettiğiniz aparat nerede satılır onu merak ediyorum?


    urunu kullandiysaniz yorumlarinizi yazabilir misiniz? kullanimi kolay mi? temizlemesi kolay mi? bu fiyata deger mi?
    tesekkurler
  • evet bende merak ettim kullanan yokmu kullanımı kolaymı pratikmi? memnunmusunuz?
  • Arkadaşlar makinayı alalı 2 gün oluyor. İlk defa dün akşam kullanma imkanım oldu ilk izlenimlerim iyi. Makinayı kullandıkça iyi yada kötü yönlerini sizlerle paylaşacağım.
  • Merhaba İbrahim Bey,

    Makine hakkında memnuniyetinizi öğrenmek isterim, sadece elektrik süpürgesi olarak kullanıldığında suya mı süpürüyor, ayrıca bir satış elemanı soğuk buhar verdiğini söyledi, aslında ben halıları süpürmek sert zeminleri hem süpürüp hem silmek istediğimde bu şekilde kullanabilir miyim?
    uzun zamandır almak istediğim bir makine ama kullanan birinden yeterli bilgiler alamadım açıkçası mağazada demo ürün kullanma şansımda olmadı, yardımlarınıza ihtiyacım var iyi günler
  • adres63 A kullanıcısına yanıt
    merhaba üründen memnun musunuz? avantajları neler?
  • dersan82 D kullanıcısına yanıt
    dersan82 öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakma lütfen. Makinayı uzunca bir süredir kullanıyoruz performansı hala yerinde.
    Evet günlük kullanımda yani süpürme işlerinde suya süpürüyor ayrıca kaliteli birde hepa filtresi var orada da havayı süzüyor. Buharlı kullanımda, buhar kazanını ayrıca bir tuş ile çalıştırıyorsun 15-20dk. ısınması için bekliyorsun. Ardından buharla güzelce her yeri yumuşatıyor kirler lekeler çıkıyor sonra süpürerek emdiriyorsunuz. Kullanımı böyle benim hoşlanmadığım tek yanı elektrik kablosunun otomatik toplanmaması. Onun haricinde temizlik işlerini havayıda kirletmeden çok güzel yapıyor.

    Başka sormak istediğiniz konular olursa buyrun lütfen.
  • Astim zamanimda yoktu boyle guzelaletler cok iyi urun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sncr06 S kullanıcısına yanıt
    Bende almayi dusunuyorum ama aklim da bir kac soru var halidaki lekeleri cikariyor mu ?
    Buhar seviye ayari varmi ? siz ne kadara aldiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sncr06 S kullanıcısına yanıt
    Bende almayi dusunuyorum ama aklim da bir kac soru var halidaki lekeleri cikariyor mu ?
    Buhar seviye ayari varmi ? siz ne kadara aldiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle buhar ile temizlik çok güzel kimyasalı düşünmeyenler için. Yalnız dikkatli kullanmak lazım halı değil ama kumaşlara zarar verebiliyor. Özellikle koltuk yüzleri gibi. Buhar basınç (seviye) ayarı var. Herşeyden öte normal süpürge gibi kullanımı bile tatmin edici emişi iyi, dışarıya toz bırakmıyor. Bunlar artıları. Eksileri kablo toplama özelliği yok.
  • Steam Vac Banned

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.