Şimdi Ara

Fakirler İçin Body Beslenme Önerileri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
26
Favori
14.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim gibi yapın bu sporu arkadaşlar. Kafaya takmayın beslenme işini sporunuzu yapın geçin kimi zaman ölçü kaybedeceksiniz kimi zaman kazanacaksınız ama siz sporunuzu bırakmayın hiç bir zaman.



    Şu aralar (6-7 aldır) günde 30gr bile protein alamıyorum dolayısıyla baya bir ölçü kaybettim ama umurumda bile değil artık. Ülkenin hali , üniversite sınavı , yaşam zorluğu derken saçlarım beyazladı...Para yetişmiyor bu spora o yüzden bu olayı kafaya takmak insanı daha çok yıpratıyor.İllaki belli bi süre sonra paranız olmaya başlayacak ha o zamanda belki sporu yapamayacaksınız ama olsun :/ o zaman beslenmenizi rayına oturtursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferit.izmir

    hocam valla ya ben de başlıycam 90 kilo için haç gr protein almak lazım
    protein hesabını boş ver de normal yediğini ye artı spordan önce ve sonra bir öğün fazla ye. bana en çok o faydalı oldu. tabi yanında bol proteinde tükettim o ayrı. kilodam düşük zaten bana yetmişti. zaten kendin hesap yapmadanda ayarlabiliyorsun aşağı yukarı.
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    tavuk yemiyorsan hiç bodye bulaşma
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bıraktım şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten lüks bir spor artık , işe girmeden beslenme olayını çözemem ne yazık ki.
  • Hocam valla gunluk 4yumurta yerim yulaf da yerim ada cayi da yiçerim butun bakliyatlarida kullanirim ama surekli tavuj yiyemem zorlar beni



    Birde şey sorucam yulaf kilo aldirmaz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu spor öyle tavukla filanda olmaz kırmızı et balık girecek mideye yanında özel proteinli süt vs herşeyin olacak ben en son kırmızı saf et ne zaman yedim hatırlamıyorum , balık ne zaman yedim hatirlamiyorum , benim gibi fakirler uzak dursun ilerde okul bitince para girecek ozamanda hem yaşlanacaz hemde vakit olmuyacak

    Türkiye şartları bizi böyle yaptı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 10 Ağustos 2018; 5:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kuru fasülye- Bunun osurtma sebeplerinden biri de içindeki proteinden diye biliyorum. Çünkü bir tabak kuru fasülyede (etsiz) yaklaşık 18-20 gram protein var." bu kısım doğru mu değil mi bilmiyorum ama yarım saattir istemsizce gülüyorum nedendir onu da bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cebrail.bsrn

    "Kuru fasülye- Bunun osurtma sebeplerinden biri de içindeki proteinden diye biliyorum. Çünkü bir tabak kuru fasülyede (etsiz) yaklaşık 18-20 gram protein var." bu kısım doğru mu değil mi bilmiyorum ama yarım saattir istemsizce gülüyorum nedendir onu da bilmiyorum.
    Doğru diye biliyorum hocam.
  • valla sebze ve et reyonu dışında alışverişimi trenyoldan marketten alıyorum indirim fln oldugunda da onun dışında ürünlerin kalitesi ve taze oldugundan burayı tercih ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonow -- 28 Şubat 2022; 10:47:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.