Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
18
Favori
22.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ek olarak ya türkçe gelsin yada ps4 de mod yüklemede dil paketleride kullanılabilsin. Yüklenebilsin.



    Keşke teknoloji daha da hızlı gelişsede bir alete tamamen bağlanıp oyunun içinde yaşayarak oynasak.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 16 Haziran 2018; 0:52:24 >
  • Full Price çıkacak olması oyunu Rust ve H1Z1'deki gibi hesap stoklayan kanser hilecilerden uzak tutacaktır bence. Daha eğlenceli bir gameplay bizi bekliyor olabilir. Ben umutluyum oyundan. Sadece oyuncuların haritada gözükmesi biraz saçma geldi, kaldırılır umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh_Adewale -- 17 Haziran 2018; 12:48:25 >
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    Sarkis Kısaohanyan'ın açıklaması:



    Fallout 76 [ANA KONU]
  • Bethesda'dan beklemiyorum ama, Umarım PC fiyatlamasında HITMAN™2 'yi örnek alırlar.
  • OYUNUN HARİTASI:



    Fallout 76 [ANA KONU]
  • harita için teşekkürler. Bu arada konu ile az alakalı olarak fallout shelter ın aktif bir konusu var mı ps4 konusu da olur . var da ben mi bulamadım acaba. gören duyan beni yönlendirirse sevinirim.
  • wandererlone kullanıcısına yanıt
    Neden açıklamaları izlemek yerine salakça konudaki doğru bilgileri yalanlıyorlar acaba E3 Bethesda bölümünde açık açık söylediler Conan Exiles/ Rust gibi olacağını
  • Almayı düşünen alan var mı? Oyunun çıkışına bağlı olarak eğer mekanikler iyiyse alabilirim. Oyunda yaratık çeşitliliği,silah çeşitliliği fazla olursa düşünebilirim.

    Fakat özellikle şu herkesi öldüren tayfa olayını da halletmeleri lazım. Elimde hiçbir şey yokken Rust'ta adamlar beni taramalı tüfekle saldırıyorlar. Umarım iyi şeyler düşünülmüştür.

    Beni sinir eden diğer şey herkesin haritalarda gözükecek olması. Adamların elinde en iyi zırh varsa toplu olarak oyunu baltalama ihtimalleri var. Ya da kimi ruh hastası vault gate'in önüne kamp kurar. Oyunun PvP olmayacağını söylediler doğrudur fakat kitle sakat olduktan sonra ne yapabilirsin ki?
  • Yeni bazı bilgiler geldi. Kaynak olarak IGN.

    Fast travel olacakmış ancak herhangi bir araç ya da mount olmayacakmış.

    Yeni oyuncular pvp'den korumalı olackamış. Şu an için lvl 5'e kadar bir koruma bulunmaktaymış. Ancak bunu ileride değiştirebilirlermiş.

    C.A.M.P. ismi verdikleri building sistemine göre kurduğumuz base, hem oyuncular hem de canavarlar tarafından hasar görebilecemiş ancak oyuncuların vereceği hasar belli yüzdede olabilecekmiş. Tamir masrafı ise fazla olmayacakmış. Offline olduğumuzda base de bizimle kayboluyor. Zaten eski mesajlarda bu bilgi bulunuyordu.

    Nükleer füzeler konusunda da bilgiler var. Zaten bilindiği üzere haritadan belirli kodlar birleştirilerek füzeyi ateşleyebileceğiz ancak füzeler ancak önceden belirlenmiş bazı noktalara ateşlenebilecekmiş. Özel olarak bir oyuncunun kafasına atılamayacakmış. Füzenin ateşleneceği noktada oyuncular varsa bunlar da alandan ayrılmaları konusunda haberdar edileceklermiş.

    Füzenin atıldığı bölgedeki canavarlar daha fazla ve değerli loot verecekmiş. Kısa süreli high-end pve zone olarka belirtilmiş.

    Oyunda ayrıca bir fotoğraf modu da bulunacakmış. Büyük bir canavarı katlettiğimizde ya da manzarayı sevdiğimiz bir bölgede arkadaşlarımızla bu mod ile fotoğraf çektirebilecekmişiz.

    Oyun çıktıktan sonraki büyük ve küçük çaptaki dlc'ler tamamıyle ücretsiz olacakmış (Bu biliniyordu ancak arada hatırlatmakta fayda var).

    Trailer soundtrack için: https://itunes.apple.com/us/album/take-me-home-country-roads-original-trailer-soundtrack/1401825304




  • Sıkı bir fallout fanı olarak bence tamamen online olmamalı bu fallout himayesi ile atmosferi ile tanıdık şimdi niye cıvkını çıkaetıyorsunuz bide 266 bu soyfun fiyatı geçelim pc kaldırmaz
  • Güzel oyun
  • Hardcore Fallout hayranları doğal olarak bu oyunu beğenmeyecek. Ama zaten bu aslında Fallout ismini ve dünyasını pazarlama stratejisi olarak kullanan bir survival oyunu. Fallout serisini büyük zevkle oynadım ama fan'ı değilim. Bitirip çıktım bir daha arkama bakmadım. Survival oyunlarına karşı inanılmaz bir ilgi olmasına da rağmen bir tane üst kalite oyun bulunmamakta. Bu tarzın düşkünü olarak Bethesda'nın el attığını duyuncu çok sevindim. Sonunda düzgün bir survival deneyimi olacak, düşünmeden pre-order yaparım derken oyunla ilgili detaylar çıktıkça hayal kırıklığım artıyor. Bethesda resmen korkak bir turum içerisinde, Fallout hayranları küsmesin, survival oyuncuları korkmasın, pvp'den çekinenler kaçmasın diye basitleştire basitleştire sıkıcı bir oyun ortaya çıkaracak diye düşünmeye başladım. Survival oyunlarındaki griefing önüne geçeceğim naif düşüncesiyle oyunu şekillendirerek sonunda ne fallout sevenlerin ne de survival sevenlerin beğenmeyeceği bir oyun haline getirecekler gibi görünüyor.


    Umarım yanılırım yada en azından farklı server tiplerinde başka kurallarla herkesin istediği tarzda oynama imkanı olur.




  • Yok yaaa ingilizce şart
  • mmorpg olursa çok deli olur
  • Prey'in en son çıkan 19 dolarlık DLC'si TR Steam'de 100TL (x5)
    İkisi de Bethesda oyunu olduğu için bu 60 dolardan en az 300tl olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.A.A.d city

    Prey'in en son çıkan 19 dolarlık DLC'si TR Steam'de 100TL (x5)
    İkisi de Bethesda oyunu olduğu için bu 60 dolardan en az 300tl olur.
    Oyunun fiyatı belli zaten. Steam'e gelmeyeceği kesin o yüzden bize bölgesel özel fiyat olmayacak. Standart edt. bethesda.net üzerinden 60€ (region lock var EU versiyon şart). Yani günlük kurdan 336 tl. Kinguin ve benzeri sitelerde EU key'ler yaklaşık 250-260 TL'ye satılıyor. Daha ucuza denk gelir mi bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.