Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
18
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir de oyunu mesela amazon.com dan alsak bize gönderdikleri KEY yüzünden amerikan serverına atar mı? yoksa TR ye yakın bir yere mi atar? Yani oyunun koduyla oturduğumuz yer arasında bağlantı kurabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeiden

    VPN ile Rusya lokasyonlu Bethesda hesabı oluşturduktan sonra plati.ru'dan Rus keyi alırsanız 150 liraya denk geliyor standart sürüm. Herhangi bir sorun yaşamadım.
    oyuna girerken vpn açmanız gerekiyor mu? yoksa vpn satın alana kadar mı önem arz ediyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Asprin

    oyuna girerken vpn açmanız gerekiyor mu? yoksa vpn satın alana kadar mı önem arz ediyor?

    Alıntıları Göster
    Yalnızca Bethesda hesabı oluştururken ve redeem code kısmında. Onun dışında VPN açmanıza gerek yok.
  • Oyun çok güzel olmuş. Çok ama çok şaşırttı beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brenzha

    Oyun çok güzel olmuş. Çok ama çok şaşırttı beni.
    Evet ben de çok beğendim. Görevlerde en azından görev verene git gel gibi ayak işlerini yapmıyoruz. Devasa bir dünya. Müthiş atmosfer..
  • Plati.ru dan Rusya keyi alıp bethesda hesabınızda (rusya hesabı ya da avrupa hesabı farketmeksizin) vpn ile etkinleştirip sorunsuzca oynayabiliyorsunuz. Siz sormadan da söyleyeyim ; hayır oyunu oynamak için vpn gerekmiyor sadece aktivasyon işlemi için gerekli vpn. 150 TL'ye gelmiş oldu toplamda. RU keyi almak isteyipte kafasında soru işaretleri kalanlara duyrulur.
  • Oyun ilk günlerinde Metacritics'de oldukça düşük bir puan almış durumda: 3.2/10 Hatta bazı sitelerde söylenenlere göre Steam'de satışa sunulmamasının sebeplerinden birisinin Steam'in 14gün/2 saat iade sistemi olduğu bile söylenmekte çünkü Bethesda ön siparişleri hiçbir şekilde geri iade almıyor.

    https://www.metacritic.com/game/pc/fallout-76

    Şahsen Fallout serisinde sıkılıp yarıda bıraktığım 4'ten sonra bu oyunu direkt pas geçeceğim.
  • Keyi Durmaplay'den aldım, en ucuz oradaydı vpn falan uğraşmadan alınabilen.

    Oyun gerçekten harika (Nerede o eski Fallout 1'ler 2'ler fanboyluğunu bir tarafa bırakırsak). Haritanın boş olması (boştan kasıt human npc olmaması, robot npc çokça var oyunda) aslında bir nevi size wasteland yalnızlığını iliklerinize kadar hissettiriyor. Diğer oyuncularla karşılaştığınızda çok güzel anlar yaşayabiliyorsunuz. Bazen saatlerce birlikte takıldığımız oluyor başkalarıyla.

    Yaklaşık 10-15 saat civarı oynadım çıkış tarihinden sonra, daha haritanın %10'unu ancak keşfetmişimdir, her gördüğüm yeri talan etmeden ayrılmıyorum oralardan genelde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 16 Kasım 2018; 10:28:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Oyun ilk günlerinde Metacritics'de oldukça düşük bir puan almış durumda: 3.2/10 Hatta bazı sitelerde söylenenlere göre Steam'de satışa sunulmamasının sebeplerinden birisinin Steam'in 14gün/2 saat iade sistemi olduğu bile söylenmekte çünkü Bethesda ön siparişleri hiçbir şekilde geri iade almıyor.

    https://www.metacritic.com/game/pc/fallout-76

    Şahsen Fallout serisinde sıkılıp yarıda bıraktığım 4'ten sonra bu oyunu direkt pas geçeceğim.
    Steam'de satışa sunulmamasının sebebi aynı Activision gibi Bethesda'nın da artık AAA oyunlarının satışlarından Steam'e pay vermek istememesi.

    Metacritic üzerindeki 'kullanıcı' yorumlarını asla dikkate almayın. Film-dizi-oyun üçgeninde bu tarz platformlar her zaman rage açıp çamur atmak üzerine kuruludur.

    'boş oyun, kötü grafik, eski motor vs.''

    Tamam da, 'Nasıl boş oyun?', 'Ne açıdan boş?', 'Oyun duyurulurken Bethesda, yeni bir grafik motoruna geçeceklerini mi iddia etti?', 'Fallout'ı seviyor olma sebebin AAA grafik kalitesi miydi?' bu soruların cevabı hiçbirinde mevcut değil.

    'Role playing' dendiğinde oyun sektörünün son on beş yılı sebebiyle insanların aklına yalnızca diyalog seçenekleri geliyor. Bu nedenle 'Fallout 76, RPG elementlerine yer vermemiş' gibi komik şeyler bile yazıyorlar. Tamamen single player için tasarlanmış, yüzlerce NPC'li, baştan sona 'story-driven' hikayeli bir Fallout oyunu istiyor olmak problem değil; Fallout 76 gibi Wasteland settinginde istediğin gibi role play yapmana imkan tanıyan bir parçayı seriden saymamak ve sırf bu yüzden oyunun puanını düşürmek, yalnızca komik.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    hocam sırasıyla ne yapmamız lazım daha hesap bile açmadım 150tl çok uygunmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    hocam sırasıyla ne yapmamız lazım daha hesap bile açmadım 150tl çok uygunmuş
    - Bethesda hesabı açın (Vpn ile açmanıza gerek yok ayrıca region olarak da Rusyayı seçmenize gerek yok)

    - Plati.ru da ki en ucuz satıcıdan Fallout 76 alın (RU key)

    - Bethesda.net e Rusya vpni ile girip sağ taraftaki menüden "Redeem Code" kısmına keyi girin. Ardından successful yazıcak. İşlem tamam. (Vpn olarak chrome eklentisi "Hola Vpn" i kullandım.)

    Ben aynen bu şekilde aldım. Ne alırken , ne aktifleştirirken ne de oynarken bir sıkıntı çıkmadı.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, kartımdan 154 lira çekti, anlattığınız gibi başarıyla aldım indirmeye başlayacak birazdan :) 4g vınn kullanıyorum, lag konusunda umarım sıkıntı yaşamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 16 Kasım 2018; 23:9:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • satış ile ilgili bilgi gelse puanları görsem ona göre alacam ama hiçbir bilgi yok tuttu mu tutmadı mı ne oldu ?
  • Oyun hayatımda oyunların Multiplayer(MP), MMORPG vb online taraflarıyla hiç işim olmadı hep uzak durdum işte Fallout 76'ya nasıl da uzaktan korka korka baktığımı anlayın, şu oyun için "%100 anlamda MP olacak Single(SP) görevleriyle bir klasik Fallout olmayacak" denildiğinde F.76'ya Bethesda'ya benim kadar en delicesine sinirlenmiş kıyameti koparmış bir oyuncu bulamazsınız :) F76'nın bu haline en çok ben içerlemişimdir kahrolmuşumdur.

    Sadece youtube/twitch'den KonsolÜssü ve Pintipanda kanallarından izledim geldim, ne diyebilirim eh işte klasik bir Bethesda oyunu. Fakat şu hali hoşuma gitmedi değil; F76'nın açılış bölümü sonrası derken sanki Fallout 4 gibi single(SP) oyunmuş gibi hissettiriyor ekrana görevler geliyor hedefine ulaşıyorsun yapıyorsun yine görev geliyor böyle yeni mekanlar ortamlar keşfede keşfede ilerliyorsun.

    Oynayanlara bakıyorum da yani ne bileyim içimde Fallout 76'yı oynama isteği ateşlendi yalanım yok oyunun ilk bölümleri (lvl 5'e) seviye kasılan görevler yeni ortamlar mekanlar yaratıklar derken valla canım çekti, hani elimde Fallout 76 olsa böyle SP gibi davranıp görevleri ala ala mekanları haritayı keşfederek (yani bir Fallout 4'müş misali) oynarım diye düşündürttü beni. Oynayanlar söylüyor ya lvl 5'den sonra pvp'midir nedir ne haltsa o işte asıl MP olayı açılacakmış falan ee sonrası herhalde kapatır gideriz :D aklımızda "aaa Fallout 76'ya bak sen ne güzelmiş F4 gibi single takılıyoruz işte görevleri alıp geziyoruz yapıyoruz ne tatlı" derken bir anda MP online ortama düşünce e oyunu çöpe atarız artık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 21 Kasım 2018; 21:26:11 >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SATILDI
    İçerisinde Fallout 76 bulunan Bethesda hesabımı satıyorum.
    Oyunu çok beğendim. Yerden yere vurulmasına aldırmayın.
    Çok beğendiğim için ve arkadaşlarım genelde ps4'te oldukları için ps4'e kutulu aldım. Yeniden başlayacağım.
    Hesabımda kullandığım Ad "Gameingo"
    Oyunda 20 Level üzeri karakterim var. İsterseniz yeni karakter açıp devam edebilirsiniz.
    İstediğim Fİyat 120 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D071474FA -- 20 Kasım 2018; 16:17:4 >
  • PS4'e geçeceğim için ben de PC hesabımı satıyorum.

    Fiyat 130 TL.
  • west virginia bekle beni geliom
  • Oyunun bu kadar fazla gömülmesini anlayamadım. Harita güzel, mekanlar ilgi çekici. Görevleri pek beğendiğimi söyleyemem, yine de fena değil. Ben Fallout oyunlarını oyun içinde binalarda, metrolarda keşif yapmayı, bunu yaparken gerildiğim için seviyorum. Ağır adımlarla ses çıkarmamaya çalışarak yaratıkların dikkatini çekmemeye çalışmak, seni fark ettiklerinde gerim gerim gerilerek öldürmeye çalışmak oyunda çok zevkli. Özellikle into the fire görevindeki mekanı çok beğendim. Şuanda 14. seviyedeyim ve oyun benim için iyi bir şekilde ilerliyor. Dediğim gibi görevler öyle pek aman aman değil, yine de idare ediyor işte. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu vpn ile direk bethesda nın kendi sitesinden alsak aynı şey olmaz mı acaba ben misal cod bo4 , destiy 2 ve wow u rusya üzerinden öyle aldım direk battlenet üzerinden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.