Şimdi Ara

FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
3
Favori
10.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    Ayrıca Fallout 76 için bir de beta düzenleneceği duyuruldu. Betaya oyunu ön sipariş verenler erişebilecek. Oyunun kutulu sürümü şu anda Bethesda'nın resmi websitesinde ön siparişe açıldı, yakında dijital mağazalarda da açılacaktır.

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    OYUNA DAİR BİLGİLER



    Bethesda Fallout 4 yapım aşamasındayken oyuna çoklu oyuncu modu eklemeyi düşünüyordu fakat firma hikayeyi daha çok önplana çıkarmak istediğinden bu fikri rafa kaldırdı. Sonrasında firma Fallout 4'e eklenmesi planlanan çoklu oyuncu modunu tekrar gözden geçirdi ve ortaya online hayatta kalma oyunu Fallout 76 çıktı.

    Fallout 76'nın yapımını konu alan NoClip belgeselinde anlatıcı Danny O'Dwyer, 2013 yılında Bethesda'nın çoklu oyuncu modu içeren bir Fallout için denemeler yaptığını fakat stüdyoda bu konuda yeteri kadar tecrübeli çalışan bulunmadığını bunun üzerine Bethesda'nın sahibi Zenimax'ın Austin, Texas'da bugünlerde Bethesda Game Studios Austion olarak bildiğimiz Battlecry Studios'ı açtığını söylüyor.

    Battlecry stüdyosunun açılmasıyla projeye Ultima Online ve Star Wars: Galaxies oyunlarında çalışmış Chris Mayer, Star Wars: The Old Republic oyununda çalışmış Doug Mellencamp gibi bu tip projelerde uzman olan isimler katılmış. Todd Howard, bu projenin çalışmalarına Fallout 4'ün çıkışından önce başladıklarını söylemiş.

    Fallout 76 çoklu oyuncu olmasına rağmen bir hikayeye sahip olacak, bu hikayeyi ister tek başımıza istersek de arkadaşlarımız ile oynayabileceğiz eğer arkadaşlarımız ile oynarsak ilerlemek çok daha kolay olacak. Oyunun çevrimdışı oynanması söz konusu değil, oyunu oynarken sürekli çevrimiçi olmak zorundasınız.

    Oyunda haritayı diğer oyuncularla paylaşacağız, haritada onlarca oyuncu bulunacak.

    Oyunda NPC bulunmayacak, dünyada var olan karakterlerin hepsi başka bir oyuncu olacak.

    Oyuncular birbirlerini öldürebilecekler fakat bu ilerleyişlerine etki etmeyecek, ölen oyuncu sadece üzerindeki eşyaları kaybedecek.

    Oyunda Fallout 4'de gördüğümüze benzer bir base-building sistemi bulunacak. Sistemin adı Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P) ve bu sistem sayesinde oyunda yıkılabilirlik olacak.

    Bizim dünyamızda bulunan oyuncular bizim mekanımızı bizse onların mekanını yıkabileceğiz.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Fallout 76 Batı Virginia'da geçecek. Haritanın boyunu Fallout 4 haritasının 4 katı büyüklüğünde olacak.

    Oyunun haritasında 6 farklı bölge bulunacak : Toxic Valley, Savage Divide, Ash Heap, The Mire, The Forest, Cranberry Bog

    Fallout 76 2102 yılında geçecek ve bugüne kadar çıkan tüm Fallout oyunlarının öncesini konu alacak, nükleer felaket sonrası dünyaya adım atan ilk Vault sakinleri bizler olacağız. Zaten parolası "Geleceğimiz Başlıyor" (Our Future Starts...) olan bir oyundan da bu beklenirdi.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Fallout 76'da karşılaşağımız bazı düşmanlar Batı Virginia'nın şehir efsanelerine dayanacak, mesela Vendigo gibi.

    Fallout 3'de bulunan terminal kayıtları ve Fallout 4'ün başında aldığımız duyuru yayınına göre Vault 76, 17 kontrol vault'undan bir tanesi ve 500 sakine ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanmış. (Kontrol vaultlarının diğer vaultlardan farkı, diğer vaultlarda sakinler üzerinde gizli deneyler yapılırken bu bahsi geçen kontrol vaultlarında bu deneyler söz konusu değil.) Vault 76 savaştan 20 yıl sonra kapılarını çorak topraklara açmış ve sakinlerine yeni bir dünyanın kapılarını açmış.



    Batı Virginia sadece mutanlara, yaratıklara ve oyunculara değil aynı zamanda nükleer füzelere de ev sahipliği yapmakta. Oyuncu dünyanın dört bir köşesine dağılmış füze kodlarını bulup tamamladığında nükleer füze fırlatabilecek. Oyuncu füzeyi haritada istediği yere fırlatabilecek, patlama sonrası füzenin düştüğü alanda devasa bir radyason bulutu oluşacak. Oyuncu isterse bu füzeyi başka bir oyuncunun mekanına fırlatabilir ve sonrasında ganimeti yağmalayabilir.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Vault-Tech Yardımcı Nişan Sistemi kısa adıyla VATS bugüne kadar yayınlanan tüm Fallout oyunlarında bulundu. Bu durum Fallout 76'da da herhangi bir değişiklik göstermeyecek.

    Todd Howard önceki oyunlara kıyasla Fallout 76'da VATS kullandığımızda zamanın yavaşlamayacağını ve gerçek zamanlı çalışacağını söyledi.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Oyunun fiyatı normal bir AAA oyun fiyatı ile aynı olacak.

    Çıkış sonrası yıllarca güncelleme alacak.

    Oyun-içi ödemeler sadece kozmetik şeyler için olacak, oyuna herhangi bir etkisi bulunmayacak.

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    RESİMLER

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    VİDEOLAR








    Bilgiler geldikçe güncellenecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 8 Ekim 2018; 22:2:52 >







  • MMO değilmiş fakat oyun rust dayz ve Ark gibi olacak. Co-op falan yok. Online RPG diyorlar. ES6 ESO yüzünden bir süre daha çıkmayacak. Çok iyi para kazanıyorlarmış. Fallout multiplayer da bu yüzden geliyor olsa gerek.



    Yani koca Fallout'u gidip de loot için kasacağımız ,12 yaşında veletlerin bağırdığı bir oyuna mı çevirecekler. Söylesenize kim Rust'ı Dayz'yi veya Arkı seviyor? Hangisi güzel? Saatler uğraşıyorsun,sonra birisi geliyor bütün emeğini mahvediyor. Ohoo.



    Böyle oyunların devri bitti derken üstelik. Bethesda umarım iyi bir tepki çeker de bir daha bulaşmaz.
  • fallout 4 ps4 de türkçe mi birde oynanması gereken bir oyun mu önerir misiniz? anlayamadım tam fallout oyununu
  • Online tabanlı diyolar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk başta oyunun 2076 yerine, 2176'da geçtiğini sanarak hatalı bilgi vermiştim, düzeltiyorum...

    2076'dan hemen 4 yıl önce Kanada işgal edilmiş, Çin ve Amerika arasında ciddi sürtüşmeler yaşanmaktadır. 2074 yılında Amerika, Çin topraklarını işgal eder. Dünyada kalan son petrol kaynaklarının kaderi konuşulmaktadır. 2074'de Sierra'daki yapay zekanın evrimi gerçekleşmiş, biyologlar evrimi zorlanmış virüsler hakkında çalışmalar yapmaktadır. Bu virüs hayvanları daha iri hale getirmekte ve zekalarını ilerletmektedir. Oyun bence bu olaylar çevresinde ve Kanada'nın işgali sırasında yaşanan olaylarla bağlantılı olacaktır. Albay Spindel ile alakalı bölümler olacağına eminim.

    Oyun muhtemelen büyük savaşın başlangıcı 23 Ekim 2077'de de bitecek ve Fallout evreninin başlangıcı hakkında bir oyun olacaktır diye tahmin ediyorum. Bu arada Albay Spindel ile ilgili çok dramatik olaylara da şahit olacağız...

    Bu arada hepsi bir tahmin olup, oyun beklediğimiz üzere belki bir ana oyun bile olmayabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 30 Mayıs 2018; 18:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Online co-op olursa gayet güzel olur.Oynanır valla.
  • Co-Op olsun tabi yapsınlar ama Fallout ismi altında çıkmasa keşke. İngilizce bilmeyenler, senaryodan gram anlamayanlar için böyle Co-Op oyunları tam can simidi.

    Neyse 4 çıkalı çok olmadı. New Vegas 2 gelse efsane olurdu ama...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 30 Mayıs 2018; 18:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden country roads şarkısnı kullanmışlar acaba. “Köy yolları, beni aid olduğum yere evime geri götür” anlamına geliyor. Nedemek istiyorlar. Bir mesajdır büyük ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 30 Mayıs 2018; 19:06:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Fallout evreninde geçen hikaye odaklı bir oyun olur.

    Yani bıktık her seferinde Remake yapıp duruyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 30 Mayıs 2018; 19:5:12 >
  • şu oyunların resmi türkçe olarak çıktığı günleri ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum

    illaki güzel bir oyun olacaktır ama oyunu anlayamadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki ? İngilizce öyle böyle biliyorum ama fallout oyunları çok diyaloglu oluyor ve bir süre sonra kafanızda translate yapmaktan bezgin hale geliyorsunuz

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    İlk başta oyunun 2076 yerine, 2176'da geçtiğini sanarak hatalı bilgi vermiştim, düzeltiyorum...

    2076'dan hemen 4 yıl önce Kanada işgal edilmiş, Çin ve Amerika arasında ciddi sürtüşmeler yaşanmaktadır. 2074 yılında Amerika, Çin topraklarını işgal eder. Dünyada kalan son petrol kaynaklarının kaderi konuşulmaktadır. 2074'de Sierra'daki yapay zekanın evrimi gerçekleşmiş, biyologlar evrimi zorlanmış virüsler hakkında çalışmalar yapmaktadır. Bu virüs hayvanları daha iri hale getirmekte ve zekalarını ilerletmektedir. Oyun bence bu olaylar çevresinde ve Kanada'nın işgali sırasında yaşanan olaylarla bağlantılı olacaktır. Albay Spindel ile alakalı bölümler olacağına eminim.

    Oyun muhtemelen büyük savaşın başlangıcı 23 Ekim 2077'de de bitecek ve Fallout evreninin başlangıcı hakkında bir oyun olacaktır diye tahmin ediyorum. Bu arada Albay Spindel ile ilgili çok dramatik olaylara da şahit olacağız...

    Bu arada hepsi bir tahmin olup, oyun beklediğimiz üzere belki bir ana oyun bile olmayabilir...
    76 no'lu vault'un özelliği, bombalar düştükten 20 yıl sonra açılmış olması. Yani oyunun 2096 civarında geçmesi muhtemel.




  • strategen kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi 76 sığınağın adından geliyor, beni yanıltan duvardaki posterdeki 2076, biliyorsunuzdur Amerika'nın kuruluşu 1776 yılı, 2076'da bunun 300. yılı. Biraz da buna kandım diyeyim. Videoyu tekrar izledim ve radyo sesinin geldiği bilgisayarın altındaki takvimde 27 Ekim 2102 yazıyor. Oyun 27 Ekimde çıkabilir, 2102'de oyunun geçtiği tarih herhalde.

    O zaman diliminde Super Mutant'ların yaratıldığı deneyler yapılıyor. Eğer oyun bu tarihte geçecekse, iş yine ucundan kıyısından Harold'a dokunacaktır, ayrıca baş kötümüz Master olacaktır diyebilirim. Tabii tarih aralığına göre oyun her türlü tahmine açık. Keşke ilk tahmindeki gibi oyun 2076'da geçseydi, oradan çok dramatik hikayeler çıkardı.

    Heyecanla bekliyoruz...
  • Şarkı batı virginia'yı anlatıyor, oyunda o bölgede geçiyor olabilir.
  • strategen kullanıcısına yanıt
    İlginç



    Bu isimlendirmeler neye göre yapılıyor. 111 neden 76'dan önce açıldı.



    Ayrıca savaştan 20 yıl sonra nasıl vault yapıldı o da çok garip. İnsanlar daimond cityde işkence içinde dururken üstelik. Bir kişi mi düzgün bina yapamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    İlginç



    Bu isimlendirmeler neye göre yapılıyor. 111 neden 76'dan önce açıldı.



    Ayrıca savaştan 20 yıl sonra nasıl vault yapıldı o da çok garip. İnsanlar daimond cityde işkence içinde dururken üstelik. Bir kişi mi düzgün bina yapamaz
    Hocam, açıldı derken, kuruluşundan değil de sığınağın dışarıya açılmasından bahsediyordum.
  • strategen kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olması için birşeyler yapılabilir mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.