Şimdi Ara

Far Cry 3: Classic Edition [PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ps3'de oynamamıştım. İlk indirimde oynamayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Us psn de 16 dolara düşmüş fiyatı. Ancak hala nişan alma v.b problemler var mı acaba Son bir kaç ay içinde oyunu oynayan arkadaşların yorumlarına göre alıcam oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geri dönüş yapayım size aynı zamanda başka almak isteyen arkadaşları da bilgilendirmiş olayım. Ben normal Ps4 üzerinden oynuyorum ve 4 saat gibi bir süre oynadığım kadarıyla yorum yapayım. Oyunun bundan önceki versiyonu daha mı kötüydü bilemiyorum ama üzülerek söylüyorum oyunun aim alma durumu pek düzelmiş gibi görünmüyor. Yani aim hassasiyeti durumu çok kötü diyemiyorum hiç oynanmayacak derecede değil ama gerçekten bir gariplik var oynarken rahatsız ediyor, zorlanıyorsunuz. Sonra otomatik silah atışları hala çok seri ve tuhaf bir şekilde ateş ediyor.

    Aynı zamanda oyun 30 FPS’de sabit oranda çalışmıyor ne yazık ki, çok fazla yerde 30 FPS’nin altına düşüyor ve bir süre sonra rahatsız edebiliyor. İleride sıkıntı olur mu bilemiyorum ama şu ana kadar herhangi bir “bug”a rastlamadım oyunda. Uzun lafın kısası Far Cry 3’ün Ps4 versiyonunu alacak olan arkadaşlar bu tarz olumsuz durumları göz önünde bulundurarak almalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam çok teşekkür ederim yorumun için. Şu an için elimde oynanacak oyun var. İlerde tekrar indirim döneminde bakarım duruma göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, daha uygun fiyatlara düşünce almanız daha mantıklı bir seçim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konuyu hortlatmakla birlikte, ben far cry 3 classis edition u ps4 proda oynuyorum ama alt yazilari nasil aktif edecegim. Yani ingilizcede olsa alt yazilari acma diye bisey yok mu bu oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft zamanında nasıl böyle güzel bir oyun yapabilmiş hayret doğrusu. Ama berbat port etmişler, fc5 grafik teknolojisi ile yapsalar tam anlamıyla efsane olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3 - A Perfect Vacation In Which Nothing Bad Happens | Ubisoft [NA]


  • Far Cry 3: Classic Edition [PS4 ANA KONU]


    Platinlendi Far Cry 3: Classic Edition [PS4 ANA KONU] 

  • PS5'te yeni bitirdim.


    Oynadığım ikinci Ubisoft oyunu. Doğru bir oyun seçtiğimi düşünüyorum, eski olmasına rağmen çok keyifle oynattı. Hikayesi sürükleyici. FPS kamerasından mıdır, oynanışı kaynaklı mıdır bilmiyorum; çok uzun süre oynadığımda baş ağrısı yaptığı oldu. Bugünün oyunları için basit sayılabilecek detaylar o yıl için çok ince işlenmiş. Craft sistemini sevdim. Her hayvandan farklı item, bitkilerden de farklı şırıngalar yapılmasıyla hakkı verilmiş. Kule etkisiz hale getirip bölge açma, sonra çeteyi temizleyip bölgeyi güvenli hale getirme olayını sevdim. Fotoğraf çekilen düşmanın elindeki silah tipini gösterme şeklini sevdim. Gizlilik gerektiren görevler, taş atıp dikkat dağıtma görevlerinde biraz yapay zeka yetersizliğini sezdim. Her bölüm sonrası "boss savaşı" olmaması dolayısıyla çok zorlayıcı bir oyun da değil. Haritanın tamamını açma hissiyatı duymadan hikaye odaklı ilerledim. Zorlandığım bölümler de oldu ama çıldırtıcı seviyede bir zorluk yok. Sinematik sahneler başarılı. Beni uyuz eden save sistemi oldu. Bazı bölümlerde epey ilerleyip öldüğüm zaman çok geriden başlatması sinir etti. Müzikleri de çok çok iyiydi. Vaas karakterini de oldum olası Hayko Cepkin'e benzetmişimdir.





  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Far Cry 3: Classic Edition [PS4 ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.