Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
16
Favori
42.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)


    Neogaf'ta haberini gördüm paylaşayım dedim, Gamestop Far Cry 5'i listelemiş

    Çıkış Tarihi ise 26 Kasım 2017 olarak görünüyor, konu ubisoft yetkililerine sorulmuş fakat henüz bir yanıt gelmemiş, o yüzden şu an için söylentiden ibaret görünüyor.

    Oyun doğrulanırsa konu güncellenecektir.


    It seems Far Cry 5, the latest game in Ubisoft’s Far Cry series, could be released later this year, as the game appears on a GameStop release date list.

    SG Gaming Info was made aware of a potential upcoming Far Cry 5 release, via GameStop’s PlayStation 4 Software Upcoming Releases list. Far Cry 5 was listed for a November 26, 2017, release, which is likely a placeholder date as the 26th is a Sunday (new video games are primarily released on Friday’s in Ireland).

    FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)

    To see if the listing was accurate, SG Gaming Info contacted a local GameStop and quoted the SKU code that was attached to Far Cry 5. The GameStop employee who I talked to confirmed that the SKU code was attached to Far Cry 5 and that GameStop had the game down for a November 2017 release. In two separate emails to GameStop’s support department in which I provided the game’s SKU code, I received the following reply to both emails, “Unfortunately we are out of stock of Far Cry 5 for the PS4 and can’t guarantee more stock will be made available again to us from the vendor”. GameStop did not provide any additional information either over the phone or via email.

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1340135

    http://www.sggaminginfo.com/2017/02/rumour-gamestop-potentially-reveals-far-cry-5-via-release-list/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 16 Mayıs 2017; 21:1:54 >







  • Bakın Türk oyuncusunun iyi niyeti, bu adamları bu kafaya getirdi işte....Adam diyor ki 40 tane oyunu Türkçe olarak sizlere verdik daha ne yapalım...

    Arkadaş sen bana sattığın ürünü bilmediğim anlamadığım dilde satıyorsun bende alıyorum, birde sanki lüksmüş gibi bana bunu anlatıyor.

    Oyunlar bedava mı ? Hayır, konsol bedava mı ? Hayır ?! Plus üyelik bedava mı ? Hayır...

    Bakın bu firmalara iyi niyetli konuşan, yaptıkları sanki çok önemli bir şeymiş gibi davrananlar Türk oyunculara zarar veriyor demektir.

    Netflix diye bir firma var, adam sana pazarladığı içeriğin hepsini Türkçe yapıyor. Üstüne yerelleştirme reklamları yapıyor. Bu firma çıkıp bakın şu kadar filmi Türkçe şu kadar diziyi Türkçe yaptık, bi zahmet diğerlerinden bir halt beklemeyin mi diyor ?

    İnsanları saf yerine koymaktan başka bir şey değil, Sony kardeşim yapmak zorundasın ! ben her hizmetinin karşılığını daha kullanmadan veriyorum !
    Katılıyorum hocam, sorulacak en kritik soru ve ima bile edilmemiş. Bu ülkeyi anadili gibi ingilizce konuşuyor mu sanıyorlar anlamadım ki...Hayır röportaja altyazı niye koyuyorsun o zaman ? Oyunu ingilizce oynayacak kitle bunu da anlar diyerek neden olduğu gibi koymuyorsun ?

    En dandik filminden en kaliteli yapımına kadar altyazılı, dublajlı geliyor. Fakat oyun sektöründe böyle bir kabullenme yok, adamlar nasılsa satıyoruz diye umursamıyor.

    Yahu ülkemizde bu işi gönüllü ve sadece boş zamanlarında yapan insanlar bile hakkıyla bu işi yaparken, bir firmaya ne kadar yük olabilir ya ? Aklım almıyor, adam bana sattığı ürünü dilime çevirme gereği bile duymuyor.

    Netflix'i örnek göstermek istiyorum, adamlar Türkiye'ye özel tanıtım reklamları çekiyor ya ve öyle basit reklamlar değil...Tabi ona göre üye desteği görüyor. Sony Türkiye kadar pasif bir firma görmedim, kimse bu zamana kadar gelen yerelleştirme çalışmalarını söylemesin, firma kaz gelecek yerden tavuk esirgemedi olay bu...Esas iş bunlara Türkçe yaptırmak...
    Grafik kalitesi saatlerce övülecek en az 10 tane oyun sayabiliriz 2013'den bu zamana,gel gelelim grafiğe kastıkları kadar yapay zeka bir önceki nesile kıyasla 1 arpa boyu yol ilerleyemedi.Ubisoft'un oyunlarındaki yapay zekayı özellikle beğenmiyorum.Origins, Far Cry aynı şeylerden muzdarip Far Cry sevdiğim bir seri değil sırf atmosferine hayran kaldığım için bu oyunu acaba alsam mı diye biraz stream izliyordum 10 dakika olmadan şu olaya tanık oldum oynayan kişi bir npcyi öldürdü npc nin buggy tarzı küçük aracı yolun 3'te 1'ini kapatıyor diye arkasından gelen bütün npcler fren yapmayı akıl edemediği için 2 araçlık yerde manevra yapamayıp göle uçtular ve oynayan kişinin gülme krizi bitene ve müdahele edene kadar gelen bütün araçlar göle uçtu.

    İnanılmaz bir çevre yaratıyorlar ancak asıl uğraş gerektiren gerçekten devrim olacak AI mevzusuna girmiyorlar çünkü yapay zekanın reklamını video ile yapamazsın reklamını yapamadığın şeyde sana maddi anlamda geri dönüş yapmaz.Artık open-world oyunlarda yaptığımız aksiyonların kalıcılığı daha fazla olmalı,temizlediğin outpost'da 5dk sonra tekrar düşman doğmamalı, sözde gizlilik görevlerinde 1 metre sağındaki adamı vurduğunuzda silahınız susturuculu diye diğer eleman tepki vermeden durmamalı, yanımıza aldığımız followerlar 2000'lerin başında çıkan oyunlar gibi komik komik hareketler yapıp oyuncuyu sinir etmemeli.Düşmanlar oyuncuyu zorlasın diye god-mode açık şeklinde oynayarak değilde gerçekten taktik yapabilmeli.Bütün endüstri bundan muzdarip herkes birbirinini grafikte yenmeye çalışıyor ama hala 2005'de çıkmış F.E.A.R. kadar yapay zeka beceremeyen oyunlar var.

    Örneğin Wildlands'ı ilk çıktığında satın aldım oyunun realistik yapısını ve vaat ettiği şeyi çok beğendim ancak üzülerek 7-8 saat oynadıktan sonra sildim zira co-op gerçek arkadaşlarla girmezsen ekibin geri kalanı patates görevi görüyor ve oyunda tek başına canın sıkılıyor ve aptal aptal hatalar yapan AI'ı izliyosun.Koskoca Ubisoft'un elinde hepsi birbiri ile yarışan tam 3 tane üst düzey farklı grafik motoru var ancak o 1000 küsür kişi ile yapılan oyunları yaparken düzgün bir AI geliştirmeyi düşünmüyorlar.

    Her 5-6 yılda bir Rockstar yeni bir Grand Theft Auto çıkartacakta endüstri yapay zeka konusunda yeni birşeyler görecek olay bu resmen.
    Su nufusa gore karsilastirma kafaniza hayranim gercekten. Tr'de su an kac kisi aldi bu oyunu? Kac kisi Trden aldi bizzat? Ben usden aldim. Turkce gelmesiyle ilgilenmiyorum hadi beni gec de. Kac kisi gidip TR store'dan aldi? D&rdan aldi? Herkes spot pesinde kosturur kutuluda.



    Su an o Lehce dediginiz Polonyada cilgin satmistir bu oyun simdiden. Resmi olarak. Spot falan degil. Yapimci buna bakar.



    Nufus kimsenin umrunda degil. 150 milyon kisi yasiyormus dur sunlarin dilini koyayim. Boyle kafa yok yani.



    Her oyunda dil konusundan biktik artik ayrica ya. Oyun konusamiyoruz oyun ciktiginda. Dil varmi yok mu gelir mi ne zaman gelir dur geliyor yok gelmiyor sunda dil var bizde niye yok ya lutfen gelsin uf :(( e gelmiyor daha anla iste. Her oyun konusunu isgal ediyorsunuz burada bize soylemeyin artik cok istiyorsaniz mail atin Turkiye dagiticilarina iletsinler. Burada neden dil yok diye bu sayfalari isyan mesajlariyla doldurunca cozum mu oluyor anlamiyorum ya.
  • Far Kıro 5 nerde geçecek acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu sene gelir. Far cry tarzını seviyorum, 100 tane oyunu çıksada oynarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir tropik adaya turist gelir kaçırılır falanlar filanlar
  • Çöpsoft'un tek sevdiğim ve tüm seriyi oynadığım oyunu yerimizi alalım hayırlısıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay_53

    Yine bir tropik adaya turist gelir kaçırılır falanlar filanlar

    Hoşgeldin arkadaşım. Size nasıl bir ada lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüsü de, dirisi de, copy paste reskin olanı da oynanır.
    Far Cry ın her türlü gideri var.
    Ama çıktığı gibi atlamamak lazım.
    Önce patch lenecek, sona fiyat indirim görecek.
    Sonrasında tadına doyulmaz her FC de olduğu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 24 Şubat 2017; 9:51:4 >
  • 3 ve 4'ten ziyade Blood Dragon ve Primal daha güzel geldi bana nedene O yüzden 5'ten çok sonra gelecek rakamsız Far Cry'ı merak ediyorum ben
  • gelmesin. yeter Ubisoft abv biraz aralık koy şu oyunların arasına.
  • 4 ve Primal gibi FC3'de ki formül makyajlanıp sunulmaz umarım..
  • Far Cry 5 değil de yeni DLC diyelim ona biz,zira tüm Far Cry oyunları birbirinin DLC'si gibi...
  • büyü müyü mistik ortamlar olmasın bi zahmet, kuleye tırmanma gibi angarya işler de olmasın, korku gerilim, aksiyon ortaya karışık bişeyler yap işte ubi cim. her sene çıksın valla oynarım bende.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çizgide giden ve Afrika'da geçen oyun güzel olur serinin ikinci oyununda batırmışlardı zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü oynanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriyi kurtaracak bir oyun olmayacaktır muhtemelen Çöpsoft'tan.Çerezlik bi oyun çıkar diye tahmin ediyorum.Gerçekten seriyi kurtarmak istiyorlarsa tarif belli;

    1)Kusursuz bir SINGLE player deneyimi olmalı.Daha geniş,her biri birbirinden farklı yan görev ve bol içeriklerle dolu.Hikaye sunumu ve gidişatıyla bizi dumura uğratacak.Karakterlerin orjinalleştiği,daha fazla açılabilir skill ağacı olan yeni geliştirmeler.Hatta üs kurma ve hayvanları evcilleştirip orada besleme imkanı sunan vb. şeylerin olduğu bi oyun olmalı.
    2)Artık günümüz Online oyun ağırlıklı bunu kabul etmek lazım,dopdolu İÇERİK olarak zengin geniş haritalarda geçen,araçlarında kullanımına(HALO REACH)izin veren bir deneyim olmalı.Sadece single player bu oyunu kurtarmaz.

    Bu dediklerim ZENGİN bir firma için zor değil ama adamların açgözlülüğüne kalmış birşey.Aklıma gelen tonla şey varda şimdi buraya yazıp kafa şişirmeyelim,lafın özü 'İstenilse ne oyunlar çıkar!'Neyse herkese iyi oyunlar.




  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş devrine döndük geleceğe gittik adaya gittik himalaya taraflarınada gittik aftikada takıldık bide uzaya çıktıkmı tamam far cry : lost planet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 3'e bayılmıştım. 2 kere bitirmiştim. Fakat klasik ubisoft, her oyunda daha da geriye gitti seri. Pek bir beklentim kalmadı maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.