Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
16
Favori
42.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • far cry4 ü ps3 de bitirdikten sonra.
    far cry primal için ps4 aldım diyebilirim.

    bu tarz başka oyun var mı araştırıyorum ?

    5 gelirse alırım büyük ihtimalle diye düşünüyorum
  • nerede o gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyuna çok fazla yenilik katmasalar bile her türlü oynanır, Far Cry oyunlarının atmosferi yeter ☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzay konsepti, roketli kıyafetler, atlama, zıplama gibi fantezilere girip içine edilmediği sürece sonsuza kadar oynanır FarCry. E3'te yaparlar duyurusunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk üç oyunun dinamikleri birbirinden tamamen farklıydı. İlk oyunu Crytek yapmış olmasına rağmen FC2'de müthiş yenilikçi adımlar atıldı, keza FC3'de zaten sektöre yön veren oyunlardan biriydi. Ancak FC4 ve Primal FC3'ün izinden giden hatta kaba tabir ile aynı bkun mavisi konumunda oyunlar bana göre ve artık iş altın yumurtlayan tavuk muhabbetine dönüştü. Aynı sistemin üzerine kurulu bir oyun gelecekse bence hiç gelmesin. Bence 1800-1900'lerin ortamına uygun bir FC güzel olabilir, ki zaten konsept olarak da çok bir seçenekleri kalmadı.
  • Oynanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 24 Şubat 2017; 15:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 5'in vahşi batı tarzında olacağı yönünde söylentiler var.

    Geçtiğimiz hafta Ubisoft, Fransa Facebook hesabından bir Far Cry 3 görseli paylaşmıştı. Bunun üzerine dedikodular ortaya çıkmış ve Far Cry 3'ün devamı ya da Remastered sürümünün geldiğine dair fikirler dile getirilmişti. Bunlar çok geçmeden boşa çıktı ancak yeni ve farklı bir Far Cry ile karşılaşacağımızın dedikoduları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

    Başlıktan da anladığınız üzere bu kez Spaghetti Western tarzı bir Far Cry'ın geleceğine dair söylentiler var. Spaghetti Western ne diye soracak olursanız, ki ben de bilmiyordum - yeni öğrendim, İtalyan yapımı Western filmlere verilen admış. İyi, Kötü ve Çirkin gibi.

    FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)


    Hatta hatırlarsınız, Ubisoft 2015'in Ocak ayında bir anket düzenlemiş ve oyunculara sonraki Far Cry temalarında neleri görmek istediklerini sormuştu. Seçeneklerden birisi 19. yüzyıl Amerika'sında geçen, Spaghetti Western temasıydı.Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

    Peki bu dedikodu nereden geliyor... Öncelikle, dün Great Falls Tribune sitesi bir haber yaptı ve kuzeydoğu Montana çayırında bulunan kilisenin bir video oyunu için çekimlere sahne olduğunu bildirdi. Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

    Habere göre, popüler yapımcı Jeff Guillot çekimin, global bir markanın devamı için olduğunu söyledi. Sahneyi çekmek için bir drone kullanan Guillot ve ekibi, rapora göre "yarım mil uzakta geçmekte olan bir trenin arka plan olduğu bir sahnede, asılı bir çanın altında kapışan iki adamı" çekmiş.
    http://www.merlininkazani.com/images/games/10554/3.jpg

    Jeff Guillot kim diye soracak olursanız, kendisi daha önce Far Cry: Primal'ın da live-action fragmanını çeken kişiydi. Aynı şey şu anda Far Cry 5 için yapılıyor olabilir. Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

    Buna ek olarak, Kotaku'ya bugüne kadar çoğu sızıntı haberini sağlayan güvenilir kaynak Jason Schreier da bu çekimin Far Cry 5'e ait olduğunu doğruladı. Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

    Elbette her söylenti haberinde olduğu gibi, burada da haberin yalnızca bir söylenti olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Yalnız şöyle bir düşününce, Western tarzda bir Far Cry de hiç fena olmazdı değil mi? (MK)

    https://www.vg247.com/2017/05/08/next-far-cry-game-to-have-a-wild-west-setting-out-in-september-rumour/

    The setting of Far Cry 5, or whatever the next Far Cry game ends up being called, has apparently leaked online in the most unconventional way.

    Great Falls Tribune reported about a film crew shooting a live-action trailer for an unannounced game near a church in the Montana prairie. Jeff Guillot, a producer on the shoot, revealed to the paper that this is for a game to be released in September.

    Guillot also said that the production “stretched more than 5,000 miles from California to Montana” and that the game in question is “a sequel to an existing global franchise.”

    This all indicates the trailer is for a Spaghetti Western game, or at least a game set in 19th century America. Everyone immediately assumed this is for Red Dead Redemption 2. It’s the only game with a Western setting in development we know of, after all.

    However, producer Jeff Guillot worked with Ubisoft before on promo campaigns for Driver, Red Steel 2, and Rabbids. (via Nerdbite), so it’s very likely this trailer is being made for a Ubisoft game.

    The more obvious franchise here is Far Cry. Early in 2015, Ubisoft polled players about several possible settings it could use for the next Far Cry game. “A game in the Spaghetti Western style set in the 19th century Americas” was one of those choices.

    Ubisoft previously used live-action trailers to promote its games, and it’s very possible the new Far Cry will be revealed at the publisher’s E3 showcase next month.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Mayıs 2017; 12:26:5 >
  • ya bu sene sonu red dead redemption 2 çıkmayacak mı?
    western tekrar trend olmasın
  • Farcry artık kendini tekrar etmeye başladı. oyun dinamiğinde değişiklikler yapılması şart. mesela bir metropolde geçebilir oyun. insanları ve evcil hayvanları keserek onlardan craft yapılsa, şehirn farklı yerlerinde gökdelenlere çıkıp haritayı açsak sonra da verieln görevleri yerine getirsek süper oyun olur. ben alırım. ya da değişiklik olmasa da olur zaten güzel bir seri skin giydirseler de olur. bayan bir oyuncu ile oyunu oynasak kıyafet değiştirme de olabilir mesela topuklu giyince daha yavaş yürüyorsun ama daha uzun zıplıyorsun, lastik ayakkabı giyince hızlı koşabiliyorsun ama sexi olmuyorsun o yüzden etraftan insanlar bakmıyor laf atmıyor falan.. daha çok fikir var bende gelip sorsalar bana oyun yapımcıları çok iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beograd

    Farcry artık kendini tekrar etmeye başladı. oyun dinamiğinde değişiklikler yapılması şart. mesela bir metropolde geçebilir oyun. insanları ve evcil hayvanları keserek onlardan craft yapılsa, şehirn farklı yerlerinde gökdelenlere çıkıp haritayı açsak sonra da verieln görevleri yerine getirsek süper oyun olur. ben alırım. ya da değişiklik olmasa da olur zaten güzel bir seri skin giydirseler de olur. bayan bir oyuncu ile oyunu oynasak kıyafet değiştirme de olabilir mesela topuklu giyince daha yavaş yürüyorsun ama daha uzun zıplıyorsun, lastik ayakkabı giyince hızlı koşabiliyorsun ama sexi olmuyorsun o yüzden etraftan insanlar bakmıyor laf atmıyor falan.. daha çok fikir var bende gelip sorsalar bana oyun yapımcıları çok iyi olur.

    boşver hocam kendi bildiklerini yapsınlar
  • Bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UbiSoft resmi logusunu basmış. E3'te coşturacak.


    FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Mayıs 2017; 19:45:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negan

    UbiSoft resmi logusunu basmış. E3'te coşturacak.


    FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)




    Çok düz bir logo olmuş, tema konusunda hiç ipucu vermiyor. :)
  • Teması nasıl olacak acaba bir ara western deniyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Teması nasıl olacak acaba bir ara western deniyordu.

    Bi söylentiydi geldi ve öyle kaldı hocam net bişey yok daha E3 te belli olur bakalım nasipse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunu görmemiştim takip.
  • ubisoft bi splinter cell yapamadı gitti ya şu nesilde splinter göremedik
  • 2018'de gelecek yeni splinter cell oyunu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da mail geldi far cry 5 geliyormuş. Herhangi bir tarih bulunmıyır ama inşallah bu yılın sonuna kadar gelir.

    FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 17 Mayıs 2017; 14:4:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duyuruyu E3'e saklasalardı daha heyecanlı olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.