Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.632
Cevap
46
Favori
68.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ama çok basit bir ödeme yöntemi olmalı mesela telefonun faturasından kesilecek gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Temmuz 2018; 8:22:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunlar Portekizce, Rusça ve Çekçe'ye resmi olarak çevrilmişse araçları zor bulunuyor ki bu oyunun bu dillerde çevirisi var, yoksa şimdiye kadar bir araç çoktan yazılmıştı. Bu araçları yapan ekiplerle iletişime geçip belki yardım alabilirsiniz, özellikle Brezilya menşeli Tribogamer bu noktada en çok göze batanlardan biri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    Oyunlar Portekizce, Rusça ve Çekçe'ye resmi olarak çevrilmişse araçları zor bulunuyor ki bu oyunun bu dillerde çevirisi var, yoksa şimdiye kadar bir araç çoktan yazılmıştı. Bu araçları yapan ekiplerle iletişime geçip belki yardım alabilirsiniz, özellikle Brezilya menşeli Tribogamer bu noktada en çok göze batanlardan biri.
    Merak ettiğimden soruyorum WATCH DOGS 1 ve 2 için de aynı bu söylediğiniz şeyler geçerli mi?. Çekler, Macarlar, Ruslar bu yama işlerinin hası erbabı belli ki bizim ülkemizdeki kendi yazılımcılarımız (Türkçe yama altyapısı arkaplan işlerinden anlayanlar) gibi paylaşmıyorlar herhalde yardımcı olmuyorlar. @KarapathiaN biliyorsundur çok kez dile getirildi konular açıldı WATCH DOGS (WD.1 ve WD.2) dil dosyaları bir türlü açılamıyordu tools lazımdı Ubisoft'un kendi dosya sisteminden kaynaklı sorunlar yaşanıyordu, sonradan @Tgyama (Titanfall 2 Türkçe yamasından tanıdığım) ekibiydi sanırım WD.1'in dil dosyalarını açtık galiba Türkçe yapabileceğiz falan diye sözü edilmişti sonra ses seda çıkmadı kaldı öyle.




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Ahmet Çelik'in ve kendi projelerimde çalıştığım Burak Sey'in şimdiye kadar ilgilenip yapamadığı bir aracın olduğunu sanmıyorum. Uğraşıldığında bizim programcılarımız da bu işin üstesinden gelebiliyorlar. Mirror's Edge Catalyst çevirdim ki bu oyunun başka yerelleştirme çalışmasını duymadım. Çekler benzer algoritmaya sahip olan Mass Effect Andromeda'yı çeviriyorlar, geri kalan tüm çalışmalar Frostbite'ın daha kolay çözülebilir eski algoritmaları. Bahsettiğim oyunlar bu noktada sınırları zorlayan çalışmalar, bunlar yapılabiliyorsa diğerleri de yapılabilirler.

    Bu arada Watch Dogs'ta resmi Rusça dil desteği olmadığı için ruslar tarafından çözülüp yaması hazırlandı. İstenirse o da yapılır ama devam oyunu için bir çalışma var mı bilgim yok. 2.oyun Rusça dil desteğine sahip olduğu için aynı ekip onunla ilgilenmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 21 Temmuz 2018; 11:51:30 >
  • Destek
  • Bende 20 tl ile giriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    Ama çok basit bir ödeme yöntemi olmalı mesela telefonun faturasından kesilecek gibi.
    Ödeme yönetimi şuanda düşünmedik. Sadece sayıyı çoğaltmaya odaklıyız. Sayı 100 lere yaklaştığında programcı ile konuşup deriz şu kadar kişi hazır vermek için. Ne dersiniz gibisinden iletişime geçeceğiz. Zaten kendisi de DH'de programcının. Murat abi siz bir birlik olup ulaşın dedi bana.

    Şuanda tek amacımız sayımızı arttırmak. Ödeme için daha çoook var.
  • Arkadaşlar ödeme konusunda şüpheleri olan arkadaşlara şunu diyeyim. Said Sürücü abi ödeme konusunda yardımcı olacak. Her şey güvenilir bir şekilde ilerleyecek. Tek sorunumuz var sayıyı 100'e bir an önce ulaştırmak. Şuanda 14 Kişi var formda. Bu hafta sonu 30'a gelir inşallah. Paylaşalım konuyu DH'de.
  • Arkadaşlar aramızda Trol yoktur umarım.

    Speed Step

    Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • Ben de destek olurum
  • 24 Kişi olduk arkadaşlar. Hadi destek zamanı.

    Kim Far Cry 5'i Türkçe oynamak istiyorsa bir an önce 1 2 demeden desteğe gelsin.

    https://docs.google.com/document/d/1goDS_WAP6Sh2rdqb8J_Clh2vfTCZBRkfSRVuzhC2cyk/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 26 Temmuz 2018; 21:28:53 >
  • Destekleriz hocam.
  • Dibine kadar destek en az 50 tl ile bende varım
  • Arkadaşlar bu konuya herkez ne kadar vereceğini isminin yanına (XX) TL olarak yazarsa daha iyi olur.

    https://docs.google.com/document/d/1glAWJOWo6kUFvAiJicEA376vLnvZ4WVtM4pd3nffEBI/edit#
  • Grandekin@ks 10 TL
  • Arkadaşlar herkes ne kadar destek çıkabileceğini belirtebilirse isimlerini yanına daha güzel olur.

    Bu paralar içimizden birisinde değil güvenilir arkadaşımız Said Abi (Animus Projesi Ekibi Kurucusu - Said Sürücü - AC Oyunları Türkçe Çeviri Yöneticisi ve Çevirmeni) yardımlarıyla gerçekleşecek. Programcı arkadaşlar ile iletişime o da geçecek. Bu şekilde ilerleyecek. Herhangi bir güven sorunu olmaması için. Ödeme yöntemini henüz düşünmedik. Sayımız bir çoğalsın.

    Belirten kişiler vardı onları ben girdim. Değiştirmek isterseniz değiştirin. Sayımız çoğaldıkça ödeyeceğimiz miktar daha da düşecek.

    https://docs.google.com/document/d/1goDS_WAP6Sh2rdqb8J_Clh2vfTCZBRkfSRVuzhC2cyk/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 26 Temmuz 2018; 21:29:2 >




  • Böyle saçma şeylerle uğraşmayın bilmeden atlayacaksınız paranızı programcı diye bir dolandırıcıya kaptıracaksınız o olacak. Çıkmasını bekleyin zaten çevirmeye başlayacak bir sürü insan var.

    Tabi gönül ister rockerdem çevirsin, diğer grupların kalitesi rezalet çünkü.
  • Birlik oldugunuzu gormek beni hem cok mutlu etti hem de utandirdi. Karapathian da eminim hak verecektir bizim gormek istedigimiz sey buydu. Birlik olmaniz. Yalniz mesaji cok ustu kapali yazmisim duzelteyim. Buraya yazdigimdan beri dil dosyasinin kriptosunu cozmeye degilde bypass yapmaya calisiyorum. Primalin aracini guncellemeye calisiyoruz. Ufak tefek sonuclar aldik bunu ins gelistirecegiz. Eger basarili olursam sahsim adina birsey istemiyorum. Rockerdem yakin arkadasimdir. Kendisine seve seve araci veririm. Oldu ki beceremedik, topladiginiz parayla birinizin gozu onunde deneyimli yabanci programcilar var iletisime gecer yaptiririz. Ben bu sekilde arkanizdayim. Umarim dogru anlatabilmisimdir. Odemesine gelince, is o noktaya gelirse said hem deneyimli hem guvenilir biridir. Gerekirse beraberde ugrasiriz calisiriz. Ben sizi boyle gordum ya arkasini birakmam. En kotu ihtimal dedik ya, is oraya gelirse 20euroda benden. Benide ekleyebilirsin. Bu sekilde bir birliktelige kayitsiz kalinmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayatımda farcry oynamadım. Ama eğerki ortada bir birlikdelik varsa her türlü katılırım. 10tl de benden size olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.