Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.632
Cevap
46
Favori
67.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bir insan ın kafası bu kadar boş olupda bu kadar her konuda yorum yapan başka bir insan yoktur. Pess vallaha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diablero-de

    Birlik oldugunuzu gormek beni hem cok mutlu etti hem de utandirdi. Karapathian da eminim hak verecektir bizim gormek istedigimiz sey buydu. Birlik olmaniz. Yalniz mesaji cok ustu kapali yazmisim duzelteyim. Buraya yazdigimdan beri dil dosyasinin kriptosunu cozmeye degilde bypass yapmaya calisiyorum. Primalin aracini guncellemeye calisiyoruz. Ufak tefek sonuclar aldik bunu ins gelistirecegiz. Eger basarili olursam sahsim adina birsey istemiyorum. Rockerdem yakin arkadasimdir. Kendisine seve seve araci veririm. Oldu ki beceremedik, topladiginiz parayla birinizin gozu onunde deneyimli yabanci programcilar var iletisime gecer yaptiririz. Ben bu sekilde arkanizdayim. Umarim dogru anlatabilmisimdir. Odemesine gelince, is o noktaya gelirse said hem deneyimli hem guvenilir biridir. Gerekirse beraberde ugrasiriz calisiriz. Ben sizi boyle gordum ya arkasini birakmam. En kotu ihtimal dedik ya, is oraya gelirse 20euroda benden. Benide ekleyebilirsin. Bu sekilde bir birliktelige kayitsiz kalinmaz.
    @diablero-de Şahsen bende böyle bir ilgi olacağını düşünmedim. Çünkü Ömür abi ile özelden konuştuğumuzda bu işlerin çok maliyetli olduğunu öğrendim. Ama nedense içimden konuyu açmak geldi ve 2 gün olmasına rağmen bence güzel bir ilgi geldi konuya. Daha da gelir inşallah.

    Tools konusunda da Far Cry Primal toolsu bu .dat .fat dosyalarını açabiliyor. Bir kısmı çıkmıyor ama Language klasörü tamamen çıkıyor. 2. kısımda ise bu oasisstrings.oasis.bin, oasisstrings.oasisfacial.bin, oasisstrings_subtitles.oasis.bin, speechlength.bin dosyaları maalesef açılmıyor FCP Oasis tools ile.



    Eğer bu konuda bir zafer elde edersek bundan sonra devamı için çabalayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Böyle saçma şeylerle uğraşmayın bilmeden atlayacaksınız paranızı programcı diye bir dolandırıcıya kaptıracaksınız o olacak. Çıkmasını bekleyin zaten çevirmeye başlayacak bir sürü insan var.

    Tabi gönül ister rockerdem çevirsin, diğer grupların kalitesi rezalet çünkü.
    @MonacoDoom Biz burada birlik olup Far Cry 5 oyunu için Türkçe olmasına adına ufak da olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu benim için güzel bir başlangıç olacak. Ben her zaman işin destek kısmındayım.

    Güven konusuna gelecek olursak eğer paralar güvenilir biri olan Said Sürücü (Assassins Creed Origins Türkçe Yama Yöneticisi - Animus Projesi Kurucusu) abi yardımıyla toplanacak ve şuanda 2 programcı mevcut. Birisi aramızda ve konumuza mesaj atan @diablero-de yani Murat Keser yani programcı ve çevirmen bir abimiz. Sağolsun konumuza mesajını attı ve destek olacağını belirtti. Bir diğer programcı abimiz ise Ahmet Çelik. Amerikada olduğu için ve Master yaptığı için çok meşgulmüş şu sıralar. Ahmet çelik de daha önce Batman Arkham Knight ve Assassins Creed Origins oyunları için tools yazan birisi. Ömür abi bana Ahmet Çelik ile konuş onun açamayacağı oyun yok dedi.

    Çeviriye başlayacak insanlar evet var ama ortada Tool yok. Tool olmadığı sürece de kimse oyunu çeviremez. Far Cry Primal'ın toolsu 1 yıldan uzun sürdü çıkması. 3 ay oldu Far Cry 5 çıkalı. Bu tatil döneminde bu işi halledersek Far Cry 5 çevirisi başlar.

    Bu tip mesajlar yazacağınız yere 3 5 destek olun. Bize yeter.
  • Tam destek.inşallah bu işin devamı gelir de daha çok oyunu Türkçe olarak oynarız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OR-Bİ

    Tam destek.inşallah bu işin devamı gelir de daha çok oyunu Türkçe olarak oynarız
    Şuan 2. gündeyiz. Şuanda listede 16 kişi mevcut ne kadar verebileceklerini belirten. Toplam güncel miktar 400 TL'ye yakın. 6 Kişiye özel mesaj attım. Geri döndüklerinde onların desteğini de ekleyeceğim. 3 Kişinin linklerini bilmiyorum. Onlarda umarım görürler eklerler. Bu akşama kadar 500 - 600 TL'ye ulaşırsak güzel olur. Çok güzel ilerliyoruz 2 gün için. Tabi ki bu rakam çok düşük ama kimseyi de zora sokmayalım. Sayımız arttıkça daha da çok toplar yola devam ederiz. Bu hafta sonuna kadar 1.000 TL'ye ulaşmayı planlıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek.
  • Genel konuları tekrar hatırlatayım.

    1 - Güvenlik nedeni paralar sektörden birisi olan Said Sürücü yardımlarıyla toplanacak.

    2 - İlk hedefimiz 100 Kişiye ve Yaklaşık 1.000 TL'ye ulaşmak.

    3 - Çevirmen olarak daha önce Primal'ı çevirmiş ekip TG Yama ve Far Cry 3, 4 ve Primal'ı çevirmiş olan Erdem abi var. Yani tek eksiğimiz Tool. Tool gelir gelmez çalışma başlayacaktır emin olun.

    Oyunda resmi olarak Rusça, Çekçe, Portekizce olduğundan Tools çok çok zor gelir ömür abinin dediğine göre ve haklıda. Bu yüzden 1 ay içerisinde bence bu işi biz Türkçe Oynamak İsteyenler olarak 3 5 demeden halledelim.
  • Hadi gençler az çok demeyelim yardım edelim bi oyunun daha Türkçeye çevrilmesine vesile olalım
  • Oyunun çevirisi başlasa teşekkürler arkandayız yanındayız tam destek gibi çok bi işe yaramayan yığınla mesaj gelirdi 1000 TL için destek olan kişi çok az eminim yama çıksa binlerce kişi indirir ne yazık ki millet şunun farkına varamıyor her yama indiren 1 TL bile gönderse şu an çeviri yapan kişiler piyasada Türkçe olmayan oyun bırakmazdı yazık şu halimize cidden üzülüyorum
  • İlle de 1000 tl toplayacağız diye kendinizi şartlamayın 500 küsür tl de yerine göre iyi paradır. Her kimse 3'e 5'e bakmadan 500 tl'lik amme hizmeti yapsın olsun bitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obasar84

    İlle de 1000 tl toplayacağız diye kendinizi şartlamayın 500 küsür tl de yerine göre iyi paradır. Her kimse 3'e 5'e bakmadan 500 tl'lik amme hizmeti yapsın olsun bitsin.
    Karapathian ile konuştuğumuzda 1000 liradan aşşağı olmaz dedi. Aynı şekilde diablero-de de 1000 liraya kimse yapmaz dedi. Ama biz genede 1.000 Liraya tamamlarsak devamı gelir. Yamayı indiren sayısına göre çok değil bu mevla zaten. Yamayı indiren en az 100.000'e yakın kişi eminim olur. bunun yarı gönderse 1 TL. 50.000 TL. Bu bütçeye sadece Far Cry 5 değil 6 7 8 i bile yaptırırız.
  • Az çok demeyelim boş geçmeyelim arkadaşlar. 600 TL'deyiz. Bu ay bitmeden 1.000 TL'yi görelim.

    Böyle giderse bu yamada ücretli çıkar. 3 TL'ye bile razıyız. Kola içmeyi verin 1 günde
  • Güzel görüşleriniz ve ilginiz için öncelikle hepinize teşekkür ederim.
    Tool konusu çözülürse ondan sonra elbette TG Yama ve gönüllü diğer arkadaşlarla çalışabiliriz. Açıkçası iş değişikliği nedeni ile yoğun bir dönem yaşıyorum, bu nedenle pek vaktim yok şu sıra. Ancak arkadaşlar da isterlerse, kendi çevirilerim için yaptığım online yazılımı onlara açabilirim, ekipteki herkes internet olan her yerde çeviri yapabilir. Ben de yazılım ve kontrol kısmıyla ilgilenirim vakit buldukça.
    Umarım ilgi devam eder ve verilen sözler tutulur. İlk çevirimde de "paypal hesabı aç, bağış yapalım" diye yüzlerce mesaj geldi. Açtım, toplam 4,5 TL birikti :) O yüzden endişelerim var ama umarım yanılırım.
    Görüşmek üzere...

    Erdem Ç.
  • rockerdem kullanıcısına yanıt
    merhaba erdem abi ben farcry 3 gibbed dunia tools ile farcry 3 dil dosyları çıkardım harita editörü türkçe çevirmek istiyorum ama Map Editörü türkçe görmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vito Scaletta21 -- 25 Temmuz 2018; 20:43:6 >
  • selam kardeşim.
    valla seneler önce yaptığım için neydi, nasıldı, inan hiç hatırlamıyorum maalesef :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockerdem

    Güzel görüşleriniz ve ilginiz için öncelikle hepinize teşekkür ederim.
    Tool konusu çözülürse ondan sonra elbette TG Yama ve gönüllü diğer arkadaşlarla çalışabiliriz. Açıkçası iş değişikliği nedeni ile yoğun bir dönem yaşıyorum, bu nedenle pek vaktim yok şu sıra. Ancak arkadaşlar da isterlerse, kendi çevirilerim için yaptığım online yazılımı onlara açabilirim, ekipteki herkes internet olan her yerde çeviri yapabilir. Ben de yazılım ve kontrol kısmıyla ilgilenirim vakit buldukça.
    Umarım ilgi devam eder ve verilen sözler tutulur. İlk çevirimde de "paypal hesabı aç, bağış yapalım" diye yüzlerce mesaj geldi. Açtım, toplam 4,5 TL birikti :) O yüzden endişelerim var ama umarım yanılırım.
    Görüşmek üzere...

    Erdem Ç.
    Bu projenin gerçekleşmesi için ilk etapta 1.000 TL gibi bir alt limit belirledik. Murat Abi Tool u yapsa bile 1.000 TL toplanmadığı halde toolu paylaşmasını şahsen istemiyorum. Artık çevirmenlerin ve toolsçuların hakkını türkçe oynamak isteyen kişiler bir şekilde ödemeli.

    Artık beleşe konmak yok. Murat abi çıkıp tool u yaptım dese bile o belirlenen alt limit 1.000 TL'yi toplamadan Far Cry 5 Türkçe Çeviriyi unutalım biz. Hatta Murat abinin dediği gibi 1.000 TL'Ye kimse tools yapmaz. sözünü de hatırlatayım buradan yamayı bekleyenlere. Yamayı ücretli bir şekilde bile çevirebilirsiniz abi. Böylece kimsenin hakkı yenmesin.
  • Erdem abi candır far cry diyince aklıma gelen ilk kişi umarım tools işinin altından kalkabiliriz de gerisini erdem abiye bırakabiliriz ki çözülürse bende ücretli çevirmesinden yanayım
  • Dostum başta 1000 lira gibi bi mebla toplanabileceğine hiç inanmamıştım ama şimdiden 615 tlyi buldu.Sayende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanmcaglar

    Dostum başta 1000 lira gibi bi mebla toplanabileceğine hiç inanmamıştım ama şimdiden 615 tlyi buldu.Sayende
    Destekçilerin sayesinde.

    Dediğim gibi arkadaşlar toolu yaptırırsak Türkçe Yama hazıııırrrrr. Tek eksik Tool. Bu ay sonuna kadar 1.000 TL'ye ulaşamayız ama en azından 750 800'e yaklaşalım.
  • far cry 5'i PS4 üzerinden oynayacak olsam da bende 10 tl destek vermek isterim. türkçe altyazı, her oyuna şart gerçekten
  • 10 tl de benden. ıban verin hemen yollarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.