Şimdi Ara

FarkNet internet... (Konya) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
20.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k8s

    Olabildiğince uzak durun. Apartman yeni olduğu için altyapı yoktu. Bunların varyasyonları olan Eylülnet'e başvurdum. Çünkü farknet bana bağlantı için 1 ay süre biçti. Çok yoğunlarmışmış, olmazmışmış. Eylülnet 2 gün süre biçti, 2 günde geldi. Taşınmadan önce 100Mbps Uydunet kullanıyordum. AKN geçse bile 24Mbps. Eylülnet'in bana vereceği 8Mbps. Ancak kurulum için gelen teknik eleman bunların 8Mbps'sinin Uydunet'in 100Mbps'sinden daha hızlı olacağını iddia edip durdu.
    Velhasıl kelam, Allah iş yerlerine ateşler salsın, belalarını versin hepsinin. Ortalama %50 paket kaybım vardı. 8Mbps internet ile 360p youtube videosu izleyemedim. Online oyun falan hak getire. Yağmur yağdı mı interneti unutacaksın zaten. Mümkünatı yok çekmiyor. Bir de Konya'da olanlar bilirler. Bu internet Akyokuş'tan dağılıyor Konya'ya. Evim ise şeker mahallesinde. Akyokuş'u net görüyor. Gelen eleman da gösterdiği üzere çekim kalitesi %99 seviyesinde idi. Ona rağmen berbattı. CGN IP'nin limitlerini zorluyorlardı. Tek IP adresini 100 kişiye kadar kullandırıyorlardı sanırım. Sürekli spam'e düşüyordu IP.
    En önemli, en sorunlu kısmına geleyim. İnternetiniz dinlenebiliyor. Birazcık lamer'lığı olan eleman bile, Akyokuş'tan hizmet alan tüm Eylülnet abonelerinin internetlerini dinleyebiliyor, ağlarına erişebiliyor. Aynı durum Farknet, Pananet ve diğer sağlayıcılarda da muhtemelen mevcuttur.

    Allah'tan Türksat altyapıyı baskılar sonucu getirdi de, internetime kavuştum. Evinizde altyapı var ise eğer gidin ADSL bile olsa 8Mbps bile desteklese onu alın.
    Geçmiş olsun, sadece Konya için değil, ayrıntılarını bilmesemde 5 ghz' bandından ,gelişmiş AP'ler ile yayın yapan bu tip sağlayacılardan verim almak zor
    Burda da var böyle bir firma.Çatılara AP takıyor, anten parası 250 tl , aylık 35 gayme.
    8-16 arası verebiliyorlar.

    Komşum geçmiş ping 350'lerde geziyor.Hız 3-4 arası sayfalar açılmıyor vs rezillik resmen.

    Birkaç farklı lokasyonda da gördüm durum aşağı yukarı aynıydı, üstelik altyapıda varken.

    Zorda kalmadıkça bulaşılmaması en iyi.

    Şahsen bir firma gelip 8mbit'in,100 mbit'den daha hızlı olduğunu idda etmeye kalksa" vaz geçtim kardeşim hadi size güle güle" der ,internetsiz kalmayı yeğlerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 6 Kasım 2018; 22:9:36 >




  • Farknet ten kesinlikle uzak durun arkadaşlar. Elinizi verir, kolunuzu kaptırırsınız. 2019 yılında hız sorunu, sık sık kopmalar ve müşteri hizmetlerine ulaşamama nedeni ile iptal ettirdim. Sözleşmemde yazmasına rağmen depozitomu iptal etmediler. Depozitomu iade etmemek için birde kullanmadığım aboneliğimi yeniden aktif edip ödenmemiş faturalar çıkarmışlar. Sonra da pişkin bir şekilde arayıp; ödenmemiş faturalar karşılığında depozitomdan feragat etmemi istediler. 300-500 lira için kimse ile uğraşmam ama bunlar ile uğraşacağım. Sözleşmeye uymama, ayıplı hizmet sunma, nitelikli dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı vb suçlardan dolayı pek çok mercide davalar açmaya hazırlanıyorum. Size tavsiyem son alternatif olarak bile Farknet i düşünmeyin. Ne düzgün hizmet alırsınız, ne de kendinizi bunlardan kurtarabilirsiniz. Paranız ile rezil olmayın.
  • Alıntı

    metni:


    söyliyecek tek kelimem var hayatımda gördüğüm en kötü internet ve müşteri temsilcisi. bir kere aradım bu çok komik adama abi 2 gündür internet yok bi bakarmısın dedim bi saniye kardeşim internet yok bakamıyorum dedi rewqrewrqwe. gıbır net var mahallemizde adamlar fırındı aynı sistemle internet dağıtıyorlar kat be kat daha iyiler. hatta biz mahalleli olarak bir mizah yaptık 'FARKNET PİŞMANLIKDIR'

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.