Şimdi Ara

Farpoint (VR - ANA KONU) 17.05.2017 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
7.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Overgame de bir adet farpoint+aim controllar vardı. Alıp almama konusunda kararsızdım, pahalı gibiydi(399 TL). Ama sonra al gitsin ya zaten VR da da böyle kararsız kalmıştım fiyatlar artmıştı deyip hemen satın aldım ve bugün ürün elime ulaştı... Anladım ki farpoint oyunu aim contollar ile çok zevkli oluyor. İyiki de almışım. Bu fiyata bulursanız mutlaka alın, gayet keyifli...
  • OVERGAME den 399TL ye aldığım ve bir gün içerisinde İzmire kargo yaptıkları FARPOINT + AIM CONTROLLER BUNDLE paketim Cumartesi günü elime ulaştı. Ancak Pazar gecesi sadece 30-40 dk kadar test edebildim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum gerçekten çok farklı bir deneyim sunuyor. Ben şahsen neredeyse tüm PSVR oyunlarını oynamış biri olarak OCEAN DESCENT + LONDON HEIST + UNTIL DAWN RUSH OF BLOOD + RESIDENT EVIL 7 + ROBINSON THE JOURNEY oyunlarını diğer oyunlardan ayrı bir yere koyuyorum. Özellikle OCEAN DESCENT de ki o köpekbalığının yaşattığı gerçeklik hissi ve UNTIL DAWN RUSH OF BLOOD oyunun oyuncunun iliklerine kadar işlemesi bana "iyi ki PSVR almışım" dedirtmişti. Ailece, tanıdıklarla büyük küçük herkes oynadı, çok keyif aldık...vs

    Ama FARPOINT ile ilk kez kullanacağımız AIM CONTROLLER bende başından beri merak uyandırmış ilgimi çekmişti. Gerçekten de beklediğime sonuna kadar değdi. Lafı çok uzatmadan direkt yazacağım... GERÇEKTEN HARİKA BİR CİHAZ YAPMIŞ ADAMLAR, ALIN BEYLER. Durumunuz varsa, PSVR oyunlarını oynamaktan da keyif alıyorsanız inanın bana bu cihazla daha fazla keyif alacaksınız. Dün FARPOINT i 30-40 dk kadar oynadım. Grafikler gerçekten çok güzel. ROBINSON dan daha iyi. Sesler çok iyi. Resmen bir astronot kıyafetinin içerisinde, uzayda olduğunuzu hissediyorsunuz. Astronotun heyecanlanıp sık sık nefes alışverişi, telsiz konuşmaları sizi o atmosfere kusursuzca sokuyor.

    Size 3 güzel örnek vereceğim. AIM CONTROLLER ve oyun içindeki silah birbiri ile çok uyumlu. AIM CONTROLLER ı nereye çevirirseniz silahta oraya dönüyor, çevriliyor. Tek el tutarsanız silahı oyun içinde de tek el tutuyor. Çift el tutarsanız çift el tutuyor. Siz ellerinizle silahla ne hareket yaparsanız gölgenizde birebir aynısını yapıyor (çok az hata oluyor ama çoğunlukla birebir yapıyor)

    Atmosfer çok güzel. Gemiden kapsülle ilk kendimizi fırlatıp gezegene indiğimiz an şahane. Gezegende ilk adımlar, ilk keşif müthiş. O rüzgar, o toz parçalarının üstümüze üstümüze vurması, harika kum fırtınası ve uçuşan parçalar... Anlatılmaz yaşanır.

    En güzel şeylerden biri de GEZ GÖZ ARPACIK olayı. Silahla normal ateş etmek ayrı bir zevk ama gez göz arpacık yapıp ateş etmek hedefi vurmayı daha kesin hale getiriyor. İşin en bomba tarafı da tıpkı gerçek hayattaki gibi gez göz arpacık yaparken tek iki göz açık bakarsanız hedefi tam seçemiyorsunuz. Tek gözünüzü kapatıp bakarsanız %100 nişan alıyorsunuz. Bu olay mükemmel olmuş.

    Ufak düşmanlarla 5-10 tane kadar karşılaştım. Dediğim gibi fazla oynayamadım vakitten ötürü. Ama o heyecan, o yalnızlık hissi ve adamın heyecanlı nefes alış verişleri beni coşturdu yemin ederim. EĞER İMKANINIZ VARSA HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN ALIN.
  • Güzel bir anlatım olmuş şimdiden heyecan yaptım. Teşekkürler iyi eğlenceler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makta06

    Anlatım son derece iyi olmuş. Aynen katılıyorum söylediklerinize. Ben de bir kez denedim ancak fırsat bulup tekrar deneyemedim. Aim controller bence olmuş. Eminim bir çok oyunla uyumlu olacak.

    teşekkürler arkadaşlar. oynadıkça yazarız paylaşırız. ama gerçekten olmuş cihaz. tatlı bir keyif katmış VR teknolojisine. ayrıca tasarımı ve malzemesi mükemmel. ben çok beğendim.

    bence süper bir avlanma oyunu yada binaların tepesinden yapılacak bir suikast oyunu yada küçük çaplı bir kaç görevden oluşan battlefield tarzı bir oyun harika olur.
    düşüncesine hepimiz multiplayer kapışıyoruz :)
  • Tadından yenmez vallahi :)
  • Hocam 2 sorum olacak:

    1) Farpoint oyununda görüntü 3D mi?

    2) Aim conroller ile gözlüksüz, vr olmayan oyunları oynayabilir miyiz? COD, BF falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 29 Mayıs 2017; 16:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01

    Hocam 2 sorum olacak:

    1) Farpoint oyununda görüntü 3D mi?

    2) Aim conroller ile gözlüksüz, vr olmayan oyunları oynayabilir miyiz? COD, BF falan

    1) 3D derken eğer sen televizyonlarda, sinemalarda izlediğin 3D gibi sanıyorsan yanılıyorsun. Bu gerçekten 3D. Yani direkt olarak seni oyunun içine sokuyor ve sanki etrafın hologram bir görüntü ile kaplanıyor hissi vererek seni o mekana, o oyunun geçtiği yere ışınlıyor gibi. Yani eğer daha önce PLAYSTATION VR takıp denemediysen bu muhteşem bir deneyimi videolardan izleyerek anlayamazsın.

    2) AIM CONTROLLER başka bir oyun oynayamazsın. Bu alet PLAYSTATION VR olmadan televizyonda oynadığın her hangi bir oyun üzerinde çalışmaz. Şuan için sadece FARPOINT ile uyumlu. İlerleyen zamanda bir sürü oyun çıkarılacak bu cihaz için. Şuan da bile 4 tanesini SONY oyuncularla paylaştı.
  • Daha önce PlayStation vr takıp denemedim hocam. 3D görüntümü diye hep merak etmiştim. Daha güzeli dediniz, Teşekkürler cevabınız için 🙂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 29 Mayıs 2017; 19:1:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala farpoint yok hiçbir yerde

    Yani bundle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcnylmz -- 7 Haziran 2017; 21:5:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geçen gün aldım. Normal gamepad ile oynadım buna rağmen eğlenceli bir oyun olmuş. Aim controller bulursam almayı düşünüyorum.
  • Bu aim controller konusunda inanılmaz derecede Sony'ye kızgınım. Gül gibi teknolojiyi bu saçma sapan kararlarıyla köreltiyorlar. Oyun çıkalı kaç ay oldu hala piyasada bir tane aim controller yok. Ben hayatımda bu kadar kötü yönetilen bir kampanya görmedim. Türkiye'ye topu topu 20 tane bu cihazdan geliyor ve bunların çoğunu da spotçular kapıp milleti -zaten yüksek olan fiyatını iki misline katlayıp- kazıklamaya çalışıyor. Sony de bu olan biteni sadece izlemekle yetiniyor. Yani bir cihaz çıkardıysan, bu kadar tanıtım lansman yaptıysan talebi de adam gibi karşılayacaksın. Oyunu, cihazı almak istiyoruz alamıyoruz. Akıl alır gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yok mu aim controller satıcak oynayanlar kardeşlerine satsın 😬

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ahtım var aim controller olmazsa farpointi de diğer aim controller destekli oyunlarıda ds4 ile oynamayacağım. Farpoin psn de 20 tl olsa dahi alıp oynamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler acilll cevap fp aim+ until dawn buldum 440 tl 2. El alayım mı ?????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmgshade B kullanıcısına yanıt
    Farpoint + Until Dawn + Aim Controller = 440 TL ise hiç durma direkt al.
  • evet hocam 2. el el 440 tl 3 ü alıyorum o zsaman :)
  • Bmgshade B kullanıcısına yanıt
    tereddüt etmeden al. ama until dawn oyunun zevki 2 adet move controller ile çıkıyor bilgin olsun.
    move kontrolcüleri bulmak kolay sen aim controller ı kaçırma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 3 Temmuz 2017; 12:38:49 >
  • Aldım teşekkür ediyorum ✋

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu oyun 89 tl satılıyor marketlerde fiyat nasıl ve sadece vr ve joystcik ile çalışır mi illa aim controller şart mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.