Şimdi Ara

FATURALI HATTA KREDİ KREDİ CIKARTMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU SIRALAR KREDİ ÇEKMEYE YELTENDİM AMA OLUMLU Bİ SONUÇ ALAMADIM İNTERNET TEN BAKTIM KADARIYLA FATURALI HATTINIZ VARSA 3 BİN TL YE KADAR KREDİ DİYORLAR SİZ SADECE TURKCELL E ÖDÜCEKSİNİZ DİYORLAR BUNU NASIL YAPIYORLAR ? 2 İNCİ SORUM KREDİ CIKARTILIR DİYORLAR DA ÖNCE HİÇ Bİ BANKA İLE İŞİM OLMADI SADECE MAAŞ HESAPLARI VAR AMA ONLARDA UZUN SÜREDİR KULLANMIYORUM BU ADAMLAR NASIL KREDİ ÇIKARTIYOR BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.



  • İnternette araştırınca iki tane mantıklı yazı buldum, çoğu reklam ve komisyondan bahsediyor ama en mantıklısı kendin gidip alman yani hattın ne o bayiye gidip hattın üzerine bir cihaz alacaksın ve ikinci elde paraya çevireceksin bu kadar basit aslında.

    http://e-kredim.com/faturali-telefon-hattina-kredi/
    ve
    http://www.bankarehberim.com/faturali-hatlara-kredi/




  • çok acil değilse bulaşma daha fazla ödersin.
    cihaz alıyorlar tarifene ek o cihazı satıyorlar o şekilde...
    tabi düzenli olarak her ay faturalarını ödediysen tabii yoksa yapmazlar.
  • faturalı hatlara kredi acil paraya ihtiyacı olanların başvurduğu yöntemlerden birisi. İşini dürüst yapanlardan kredi almak yararınıza olur.
    https://www.faturanakredi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webada -- 21 Temmuz 2019; 22:10:27 >
  • Bir nevi tefecilik, operatörlerin taksitle cihaz satışını kullanarak hattınız üzerinden cihaz alıyorsunuz, kapalı kutu sıfır cihaz bedelinin altında bir ücret ödenerek sizden geri alınıyor. bu işi yapan kişi sıfır cihazı bedelinin altında sizden alarak kar sağlamış oluyor, muhtemelen operatörlerden de bir miktar komisyon alıyorlar. cihaz bedeli her ay taksitle faturanıza yansıyor. olayın krediyle falan alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.