Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (3301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.077.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32993300330133023303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kahvaltı yapmak 10 puan farkı yiyince akıllarına gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BenKimimKimimBen

    Ali Koç gibi bir adam kulaktan duyma bilgilerle kadro dışı antrenör kovma işlerine girmez.
    Bide anlatmadıkları var.Başkan çok fazla şey ile mücadele diyor.

    Alıntıları Göster
    Ali Koç'u geçtim, halka açık hiçbir şirkette hisse değerlerinin düşmesine sebep olabilecek, marka değerine zarar verebilecek korkusuyla hiçbir iş emin olmadan yapılmaz. Ama arkaplanda KOCAMAN hain olduğu için saldırdıkça saldırıyorlar başkana, bir de utanmadan siz başkana toz kondurmuyorsunuz algısı yapıyorlar. Oysa ki Ali Koç'un yaptığı hataları burada ben dahil bir çok kişi baya baya eleştirdi ama kendileri vasat hocalarına onca başarısızlığa ve rezilliğe rağmen toz konduramıyorlar. Kişi kendinden bilir işi, millete baklavacı diyeceklerine kendi hain hocalarını eleştirebilsinler önce.
  • " tiempold " kullanıcı adlı arkadaşa hala cevap veren var mı ya :D
  • Fatih Terim boş mukaveleye imza atmış.

    Senelik 20 milyoncuk kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    İlk yarıda kalan 9 maçtan 22 puan alırsak ilk 2'de bitiririz ligi.
    Hen o puanı almamız zor. Hem de 30 puanlı bir takımın ligin ilk yarısını 2. bitirmesi zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 18 Ekim 2018; 15:3:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

    Hen o puanı almamız zor. Hem de 30 puanlı bir takımın ligin ilk yarısını 2. bitirmesi zor.

    Gecen sezon 32 puandaydik ilk yarida. 2 puan fazla alsak yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 18 Ekim 2018; 15:10:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    frey istediği kadar çalışsın, yeteneksiz takımda üçüncü forvet olmalı.bu adamın bize tek avantajı seneye temmuz ayında öneleme oynarsak elimizde hazır forvet olacak,alper forvet oynamak zorunda kalmayacak



    Alper bile iyidir. Gol atiyordu en azindan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gambit666

    UEFA’dan yapılan açıklamada, Rubin Kazan Kulübünün mevcut finansal fair play anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesiyle UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu tarafından Avrupa kupalarından bir yıl men edildiği bildirildi.

    Açıklamada, Rubin Kazan’ın cezasının gelecek iki sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandığı takdirde geçerlilik kazanacağı belirtildi.

    Ayrıca Rubin Kazan Kulübünün, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) yoluyla karara itiraz edebileceği hatırlatıldı.
    darısı anladınız siz
    Benim anlamadığım bu kurallar neden Galatasaray'a işlemiyor. Finansal olarak çok kötü durumdalar yapılan anlaşmaya uymayıp anormal zarar yapmışlar. Adamlar anlaşmaya uymamalarına rağmen men yemeleri gerekirken yeni anlaşma imzalandı.



    Nasıl bir lobileri var bunların UEFA'da. En sonunda bu anormallikler birkaç yetkilinin dikkatini çekmiş de incelemeye almışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer yırtamayacaklar. ateş olmayan yerden duman hesabı bunlar durup dururken casa gitmezler
  • Fenerbahçe ilk yarıda 20 puan toplarsa kulaklarımı keserim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Aykut'un yaverleri takımı sabote eder, basındaki ve taraftarın içindeki maşaları ise bunu normalleştirir, algı kasar. Bunların işi gücü iftira atmak.
    Kimse kusura bakmasın Metin Şen'i, Sina Afra'yı yönetime alan, "Şenol Hocamızın başı yarıldı" diyen adama mı inanayım? "Ama kan yok kardeşim kan yok" diyen, ekibiye ligin en az yenilen, en çok gol atan son 10 hafta sadece 1 beraberliği olan takımı oluşturan adama mı inanayım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nunogomes21

    Kimse kusura bakmasın Metin Şen'i, Sina Afra'yı yönetime alan, "Şenol Hocamızın başı yarıldı" diyen adama mı inanayım? "Ama kan yok kardeşim kan yok" diyen, ekibiye ligin en az yenilen, en çok gol atan son 10 hafta sadece 1 beraberliği olan takımı oluşturan adama mı inanayım?

    Alıntıları Göster
    Sın hıftı bi biribirliği vir .s.s Akhisar ile kupa finali sezon ortasında yapıldı heralde. Takıma ihanetin her türlüsünü yapmış, evimizde GS'ye kupa kaldırtmış adam bir tarafta, diğer tarafta ise bitik takımı toparlamaya çalışan bir başkan. Ali Koç'un hataları olduğunda eleştirisini yapacağız ama size yedirmeyiz.
  • Ben şunu çok merak ediyorum : Neden Fenerbahçeli olduğunu iddia edenler Fenerbahçe'ye en çok zararı veriyor ?

    Fenerbahçeli (!) Emre Bol'un sözde şike konusunda nasıl tweetler attığını biliyoruz, Fenerbahçe'ye zarar verenleri nasıl savunduğunu biliyoruz. Fenerbahçeli Oğuz Çetin'in yorumlarını falan dinleyin bir, yıllardır lehimizde konuşma yaptığını görmedim.En fanatik rakip takımlının dahi "Fenerbahçe'yi doğradılar" dediği Bebek suikastinin yaşandığı Braga maçında bile kendisi maç sonunda "yaa biraz saha içini konuşalım hakemi bırakalım" yorumunu yaptı. Ulan ne saha içisi ? Hakemin her yaptığı sahayı etkilemiş zaten sen neyi konuşacaksın?



    Büyük Fenerbahçe aşığı Aziz Yıldırım'ın son 4 yılda bize verdiği zararın haddi hesabı yok, büyük Fenerbahçeli Kocaman'ın Konya maçı sonunda yaptığı "Temiz lig" temalı konuşmayı anca bize düşman olanlar yapar mesela, o derece kin kusan bir açıklama. Büyük Fenerbahçeli Ali Şen'in Fetö'nün Fenerbahçe'ye verdiği zararı yoksayan REZALET açıklamaları, bunun dışında Galatasaray'ın şike yapmadığına da kefilmiş beyefendi. Nereden biliyorsun gece gündüz Gs yönetimiyle mi gezdin?



    Fenerbahçeli İlker Yağcıoğlu ve Abdülkerim Durmaz'ın Fenerbahçe düşmanlarıyla aynı yayına çıkması, Fenerbahçe hakkında olumsuz algı yaratılsa dahi hiç seslerini çıkarmamaları. Fenerbahceli Saffet-Müjdat-Kemalettin üçlüsünün yıllarca bu kulüpten para kazanarak gram iş yapmamaları ve Müjdat efendinin ayrılırken bile zorluk çıkarması! Yine büyük Fenerbahçeli Volkan Demirel'in son yıllarda rezalet performansı ve bize kaybettirdiği sayısız maç var, ne zaman şampiyonluk yarışında olsak kendisi bir fatura ödeyeceğinden bahseder ama yıllar oldu herhangi bir fatura ödediğini görmedik...Beyefendi yılda 2 milyon Euro'yu cebe indirmesini çok iyi bilir ama !



    Haluk Ulusoy federasyonun başına geçer Galatasaray şahlanır ama Fenerbahçeli Mehmet Ali Aydınlar federasyon başkanı olur bizi hakkımız olan Şampiyonlar Ligine göndermez, utanmasa küme düşürecekti bizi büyük Fenerbahçelimiz.



    Lütfi Arıboğan vs Galatasaray lehine çok güzel lobi yaparken Fenerbahçeli ve Uefa'da iyi bir konumda çalışan Şenes Erzik'in yıllarca bizim için kılını kıpırdatmaması çok komik değil midir ? Peki ya Fenerbahceli Rıdvan Dilmen'in sırf "objektifim ben" dedirtmek için çoğunlukla bizim aleyhimize konuşup rakipleri övmesi nedir ? Dikkat edin Fenerbahçe başına ne zaman yabancı hoca gelse Rıdvan, Oğuz gibiler rahat durmaz hocanın içtikleri suya kadar eleştirir.





    Fenerbahçe'den futbolcu göndeririz oyuncu bize karşı ölümüne oynar, eski Fenerbahçeli hoca çıkar bize karşı ölümüne oynatır. Şifo Mehmet hangi takıma gitse Beşiktaş'a yenilir, Galatasaraylı hocalar keza genellikle öyle ama bizden giden bize karşı asla öyle olmaz. Kocaman Konya'da çalışırken Galatasaray'dan 3 yer 4 yer, bize gelir bizden 2 maçta 4 puan alır şampiyonluk da genelde 3 puanla falan kaçar. "Bize yatsın rakiplere ölümüne oynasın" demiyoruz ama bir zahmet bize oynadıkları hırsla rakiplere de oynasınlar istiyoruz.



    Bir de Emre konusu var. 2015-16'da şampiyonluk kaçtığında biz gözlerimiz yaşlı Tv'ye bakarken Emre beyin çocuklar gibi sevinmesi nedir ? Bu mudur Fenerbahçelilik ? Milyonlarca Fenerbahçeli üzülürken gözlerinin önünde şen şakrak sevinmek ? Sahaya çık işini yap, yendin mi bizi ? Sevinmeden kenarda dur, etik olan budur. Rıza Çalımbay Beşiktaş'ı yendiğinde mesela adamın suratı kireç gibiydi. Profesyonellik gereği işini yaparsın ama çocuklar gibi sevinmek başka bir olay



    Son olarak da bu ekmek yediği yere ihanet eden yardımcılarımız peydah oldu işte. Yaz yaz bitmiyor gerçekten kim bilir neler daha var da biz hatırlamıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 18 Ekim 2018; 17:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger UEFA dan bir ceza cıkarsa bu kararı sene bası almadıgı icin bizim haklarımız ne olacak?Olası bir ceza cıkması halinde 50m avro bir kaybımız var.
  • Aykutsporlulara ayrı bir konu açsalar orada takılsalar ne güzel olur. Lucescu ile yolların ayrılması düşünülüyormuş, Aykut milli takıma hoca olsun diye lobi yapsınlar daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fb twitter hesabi neseli fotolar atmaya devam ediyor. antrenmanda gulmek neseli olmak yasak degil miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aichera

    Aykutsporlulara ayrı bir konu açsalar orada takılsalar ne güzel olur. Lucescu ile yolların ayrılması düşünülüyormuş, Aykut milli takıma hoca olsun diye lobi yapsınlar daha iyi olur.
    Yaklaşık 2-3 sayfadır ne Aykut ne Ersun ne de Cocu istifası konuşuluyordu burda. İlla böyle birisi çıkıp ortamı gerecek çok bile durdunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum hocam.



    Ama 15-16daki olayı hatırlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be4die

    Dediklerinize katılıyorum hocam.



    Ama 15-16daki olayı hatırlayamadım.
    Emre Belözoğlu olayını mı soruyorsunuz hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32993300330133023303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.