Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarının çığrından çıkması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • twitterda forumda geziniyorum her yerde ya ersun yanal ya da aykut kocaman. Bu nedir? Biz ali koçu bizi yönetsin diye mi seçtik yoksa bizim ali koçu yönetmemiz için mi seçtik?
    Rahat bırakın şu adamı. Şu an adaylar içinde
    ersun yanal
    aykut kocaman
    kemal özdeş
    yılmaz vuralda gelse hepsi başarılı olur. Çünkü şu tablodan daha kötü olmaz.



  • Taraftar bu kadar ısrar ediyorsa yeşil ışık yakılabilir. Fenerbahçe tarihindeki en kötü sezonunu yaşıyor. Cocu kararını alanlar bugün taraftarı dinlemelidir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun yanalı isteyenleri anlıyorum bize son şampiyonluğumuzu yaşattı erkenden şampiyon yaptı vs. vs.


    Aykut kocamanı isteyenler?


    En iyisi irfan buz gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

    Taraftar bu kadar ısrar ediyorsa yeşil ışık yakılabilir. Fenerbahçe tarihindeki en kötü sezonunu yaşıyor. Cocu kararını alanlar bugün taraftarı dinlemelidir diye düşünüyorum.
    bu işin sonu yok ki. Kaldı ki kaçınız ersun yanalla oturup çay içtiniz sohbet ettiniz de fenerbahçe için yeterli olduğunu düşünüyorsunuz?
    Adam istemiyor ki bir bildiği var.


    Aykut kocaman konusuna gelecek olursak, beni daha önce de forumda takip edenler bilir aykutu istemeyen biriyim, futbolundan da nefret ederim ama su tabloda loser oyuncularla ancak o basarılı olabilir
  • 20 yıldır kulüpte at koşturan taraftarı adam yerine bile koymayan, canı istediğinde hiçbir başarısı olmayan alman köylüsü werner lorantı bile takımın başına getiren aziz yıldırım ne yaparsa "ooo büyük başkan" "azizsilin" diyen adamlar
    ali koç taraftara biraz yakın davranıyo diye kendi dediklerini yapmak zorunda olan kukla başkan olmuş gibi davranıyo

    ali başkanın en büyük hatası cocuyu getirmesi değil taraftara yönetim kurulunun işine karışabileceklerini düşündürtmesi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 1 Kasım 2018; 14:57:34 >
  • Zaten ortamı bu Aykutçular ile Ersuncular geriyor çok değil 1 hafta sussalar ortalık sakinleşecek
    Bunlar artık taraftarlıktan çıktı Ersun ve Aykut 'un tetikçisi oldular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 1 Kasım 2018; 18:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yabancı teknik direktör işe yaramıyor, lig kaliteli bir seviyeye gelene kadar da işe yaramayacak ben buna artık eminim, ben de isterdim Cocu'nun başarılı olmasını ama o da gelen diğer yabancılar gibi ruhunu veremiyor, parasına bakıyor ki bu avrupada profesyonel futbolcular için önem arzetmiyor ama Türk futbolunda, Türk kültüründe daha doğrusu sessiz, sakin adamlar otorite kuramazlar, sessiz sakin olup otorite kurabilen 1 tane adam tanıdım, o da brezilya efsanesi Arthur Zico'ydu ki Alex bile ilk antremanda gördüğünde heyecandan dizleri titremiş..Onun lafının dinlenme sebebi de ilk 11'de 6 Brezilyalı ve takımda Brezilya ekolünün olmasıydı..Cocu da belki 6 Hollandalıyla Psv'deki futbolu oynatabilirdi ama bu imkan olmadı, ki bence Barış varken sol kanatta İsmail'i oynatan adam da gerizekalı veya Fb'yi sabote ediyodur ayrı mesele..

    Velhasıl kelam, sezon başında bile ben sıcak bakmıyorken, sezonun ortasında yabancı teknik direktör getirmek bence intihar olur, ne zaman takımı tanıyacak da ideal 11'i kuracak..
  • 100 200 tane kola cipsçi tayfadan etkilenip transfer yapacaksa bizim yönetim, napalım başka bişeyler bulalım kendimize bari...
  • valla kim gelse işi zor. ama bundan kötü olamaz orası doğru.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rising_Sun

    Beyler yabancı teknik direktör işe yaramıyor, lig kaliteli bir seviyeye gelene kadar da işe yaramayacak ben buna artık eminim, ben de isterdim Cocu'nun başarılı olmasını ama o da gelen diğer yabancılar gibi ruhunu veremiyor, parasına bakıyor ki bu avrupada profesyonel futbolcular için önem arzetmiyor ama Türk futbolunda, Türk kültüründe daha doğrusu sessiz, sakin adamlar otorite kuramazlar, sessiz sakin olup otorite kurabilen 1 tane adam tanıdım, o da brezilya efsanesi Arthur Zico'ydu ki Alex bile ilk antremanda gördüğünde heyecandan dizleri titremiş..Onun lafının dinlenme sebebi de ilk 11'de 6 Brezilyalı ve takımda Brezilya ekolünün olmasıydı..Cocu da belki 6 Hollandalıyla Psv'deki futbolu oynatabilirdi ama bu imkan olmadı, ki bence Barış varken sol kanatta İsmail'i oynatan adam da gerizekalı veya Fb'yi sabote ediyodur ayrı mesele..

    Velhasıl kelam, sezon başında bile ben sıcak bakmıyorken, sezonun ortasında yabancı teknik direktör getirmek bence intihar olur, ne zaman takımı tanıyacak da ideal 11'i kuracak..
    gene yabancıyla devam edilirse stada gelen insan sayısının azalacağını düşünüyorum
  • Ersun hoca ısrarı rastgele bir durum değildir, bu taraftar sezon öncesi de onu istedi yönetim cocuyu getirdiğinde bunlar yaşandı mı hayır. Ne dedik başkana güvenelim arkasında duralım ancak gelinen durum ortadayken ülke futbolunu ve camianın iç dinamiklerini bilmeyen biriyle başlangıç yapmanın sakıncası ortadayken taraftar görüşünü ısrarla belirtebilir.
    Ali bey kongreden önce taraftarın büyük desteğini alarak bu makama geldi, eğer eski başkan gibi boşa k... yırtmayın ben ne dersem o olur (kendi sözleridir netten bulabilirsiniz) moduna girerse ne farkı kalır a.y dan

    gs geçen yıl ya terim ya gidin demese ve tudorla devam etseler kupayı alamazlardı bizim yönetimin de bize kulak vereceğini ümit ediyorum. Zira başka bir yabancı olası bu durumun devamında oklar kendisine yönelecektir ve bunu hiç istemem şahsi olarak. Hatta en az 2-3 dönem kalması dileğim
  • Yahu ne Ersunu?
    o yıl başta kim olsa şampiyon olurdu takım.
    kadroya bir bakın.

    Ayrıca, Ersun iyi top oynatıyor diyorsunuz da, neden TS dan kovuldu?
    neden şampiyon olmadı?

    Şampiyonluk bir çok bileşenin uyumuyla oluşur.
    yönetim+oyuncu+td+tesis+şehir+seyirci+taraftar bunlar uygun şartlarda olmak zorunda.

    yoksa, para yok, futbolcu yok, taraftar bölünmüş (bu konuda görüleceği üzere) kim gelse ne yapabilir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.