Şimdi Ara

FFP yuzunden forvet alamayip su omer bayrama para vermek... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu forumda birbiri ile bu kadar çatışan birbirine bu kadar laf sokan başka bir takım taraftarı yok ha.

    Bizim takımın taraftarı birbirine laf sokmaya birbirini ezmeye çalışır elalemin taraftarı birbirine bağlıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bir şey yok forvet alınma ihtimali olsa son gün ömer bayram alınmazdı zaten
  • gayet yeterli yav bu çocuk. iyi ki almışız hakikaten değil mi? hatta nagatomoyu elden çıkarıp bunu oynatmalı her yerde.
  • Galatasaray'ın defansı ciddi anlamda en problemli olduğu bölge diyebiliriz.
    Ömer bir kaç iyi maç çıkardıktan sonra oynadığı bütün maçlarda ciddi hatalar yaptı.Top kayıpları ve defans arkasına kaçırdığı oyuncular can sıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 4 Kasım 2018; 11:14:15 >
  • Böyük galatasaray taraftarina bak

    Omer bayrami begeniyorlar

    Size her sey müstehak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede ya ilk sayfadaki gaaayet yeterli kardesciler, senin problemlerin varcilar, kulubeye marcelo mu alinsaydicilar??



    Gordugumuzu yazinca salak olduk, troll olduk. Gercekler gun gibi ortada simdi ama herkes topuk. Komedisiniz gercekten. Sabri bu adami top diye oynar. Daha ilk mactan belliydi 5 para etmez bi herif oldugu. 2 sene sonra ustune para verip yollariz artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlerime inanamıyorum, ömer bayrama iyi diyen var. fenerin bu çocuğu keşfetmesi 70. dk yı buldu ondan sonra otoban oldu orası. penaltı yenen gol bu çocuğun yüzünden. orta saha hata yapar adam kaçırır ama bir sol bek sağ bek öyle adam kaçırıp çalıp yiyip rezil olamaz.
  • Ömer bayram alınmasaydı forvet alınacaktı yani ? Asıl alınmaması gereken kişi belli hedef saptırmayın. Sol bek yedeğimiz yoktu adam nerdeyse beleşe alındı.

    Alınmaması gereken kişi akbaba. Kap'a girip ne kadar bayıldığımızı görebilirsin. O para ile 2 tane forvet kiralanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Bayram ayrı bir mevzu fakat yönetimin forvet transferi yapamamasını gerçekten FFP’ye mi bağlıyorsunuz?

    Sadece konuyu açan kişi için söylemiyorum. Sağda solda çok duyuyorum Emre Akbaba’yı aldık, Ömer’i aldık bu yüzden forvet transferi yapamadık diyenler var ciddi olarak.

    Kasımpaşa Diagne’yi bedavaya aldı. Yani sıfır (0) liraya. Daha da açık söylemek gerekirse ücretsiz olarak aldılar.

    Diagne şu anki haliyle Eren’le Sinan’ı üst üste koyar top diye oynar. İbrahimoviç muamelesi yapmıyorum ama eldekilerden daha iyi bir seçenek olduğu kesin.

    Bu sadece bir örnek. Biz alsaydık demiyorum. Anadolu takımları bile böyle fırsat transferleri yapabiliyorken bizim yönetim 3 ay boyunca yan gelip yattı. B planı, C planını geçtim A planları bile yoktu.

    Siz de “FFP yüzünden transfer yapamadık yav” demeye devam edin. Emre Akbaba’yı falan bahane edin. Bunların hiçbirisi bahane değil.

    Bu halde olmamızın tek sebebi transfer konusunda basiretsizlik örneği sergileyen yönetimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Yanlış hesap yaptılar ve o konuda istifa geldi.Kısacası emreyi almasaydık forvet alacaklardı. Digne gibi ne olacağı belli olmayan bir transfere girişmediler. Para yok transfer yapmayalım dediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer i-na-nıl-maz kötü bir oyuncu.
  • Hocam çok yanlış düşünüyorsun. Yazdıklarımı hiç okumamışsın.

    4 milyona garanti katkı verecek, üst düzey hangi forveti getirecektin söyler misin lütfen? Piyasa uçmuş kıçıkırık futbolcular 10-15 milyondan başlıyor.

    Diagne sadece bir örnek diyorum ben. Eğer transfer bütçen kısıtlıysa bonservisi elinde oyuncu kovalarsın, kiralama yoluna gidersin, diagne gibi fırsat transferi yaparsın bir sürü seçenek var. Bir sürü hem de.

    Bütçe kısıtlıysa risk alacaksın başka çaren yok. Osmanlı Ndiaye’yi 350 bin euro’ya aldı. Bak yazıyla yazıyorum. Üçyüzellibin euro. Bize 7,5 milyona kitlediler. Diagne’yi bedavaya aldılar.

    Sen koskoca G.saray’sın scout ekibin yok mu? Bu ne biçim kulüp yönetmek, bu nasıl profesyonellik? Bizim bunlardan daha iyi futbolcuları bulmamız gerekiyor.

    Yok Emre Akbaba, yok Ömer Bayram hepsi hikaye bunların. Başkan çıkmış transferin bitmesine 1 gün kala oyuncu araştırıyoruz diyoruz. Aklımızla alay ediyor. Hiçbir planları yoktu ki zaten en başından beri. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

    Yanlış hesap yaptılar ve o konuda istifa geldi.Kısacası emreyi almasaydık forvet alacaklardı. Digne gibi ne olacağı belli olmayan bir transfere girişmediler. Para yok transfer yapmayalım dediler.
    alakası yok ft kendi ağzıyla gomis kalsa bile modeste yi istiyordum dedi , ne maicon u zamanında satabildiler ne gomis satışından sonraki 1 haftada en kötü sakho cisse gibi birini tutup getirebildiler
    ayrıca başkan kendi ağzıyla 31 mayıs a kadar süremiz var dedi ek olarak cezası 3m euro yani adam gibi bi forvet alsalar sadece porto maçında hadi diyelim ekside kapattık cezasını çıkarırdı galibiyet primiyle
  • Latolevicinin kör ortalarını aratmıyor kamil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar kalitesiz bir oyuncuyu bulup transfer etmek ayrı bir kabiliyet. Aldığı para az olabilir ama bu FFP yüzünden çöpe atılacak 5 kuruş bile lüksümüz yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzdu yedek sol bek lazımdı v.s diyen arkadaşlara soruyorum bu adamın carole’den ne artısı var ? bunu aldılar ? carole aynı şekilde adamı kaçırdı van persie gol attı. bu maçta da ömer bayram isla’yı kaçırdı. FB ömer bayramı far etmesi dk 70den sonradır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amonRa

    ucuzdu yedek sol bek lazımdı v.s diyen arkadaşlara soruyorum bu adamın carole’den ne artısı var ? bunu aldılar ? carole aynı şekilde adamı kaçırdı van persie gol attı. bu maçta da ömer bayram isla’yı kaçırdı. FB ömer bayramı far etmesi dk 70den sonradır.
    Yabancı olması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

    Yanlış hesap yaptılar ve o konuda istifa geldi.Kısacası emreyi almasaydık forvet alacaklardı. Digne gibi ne olacağı belli olmayan bir transfere girişmediler. Para yok transfer yapmayalım dediler.
    Ya hocam bırakın yanlış hesap muhabbetini artık yahu. Bende dahil burada pekçok arkadaş KURUŞU KURUŞUNA maaşları ve bonservis gelir-giderini hesapladık. Klübün bu konuda hata yapması mümkün değil.

    Bu adamlar tek basamaklı rakamlarla toplama çıkarma yapamadık / yanlış yaptık diyor. O zaman UEFA hiç uzatmadan kessin cezazımı zira (+3 -4 +6) hesabını yapamayan adamlar 4 senelik FFP bilaço tahmini verdiyse vah Galatasarayın haline vahh.

    Bu kadronun rezil durumda olmasının TEK sebebi yönetimdir. Sene başındaki kadroyu FM oynayan 5 tane ergene versen bundan daha iyi kadro kurar.

    Baktığımızda Gomis varken bile bir forvete ihtiyacımız vardı. Kiralık Denayeri bu sene tutamayacağımız belliydi ve Denayere rağmen stoper ihtiyacı vardı.

    Sonuç ?? Elindeki tek forveti sattın yerine kimseyi almadın , elindeki en hızlı stoper gitti yerine kimseyi almadın. Kadro geçen seneye göre %35-40 daha ZAYIF.

    Madem para yok bonservisi elindeki oyuncularla ilgilenseydin kardeşim ?? Balotelli , Keirrison , Guseppe Rossi , Kweuke , Viktor Anichebe gibi Top Class olmasada Türkiyede pek ala iş yapacak isimler BEDAVAYA yada cüzi imza paralarıyla alınabilirdi. Bu konuda HİÇ çaba gösterilmedi. Alın işte haftalardır kanattan devşirme çakma forvet Sinanla kanser oluyoruz. Halbuki bir forvet olsa deplasmandaki Porto ve Malatya maçlarını kazanabilirdik . Mali olarakta karlı bir iş olurdu .

    Mesela Denayeri geçen sezon 350 bin Pound'a kiraladık. Ömer Bayrama 400 bin euro bağlayacağımıza , aynı seviyede bir stoper kiralasaydık ??

    Bu yönetimin transferdeki tek başarısı Cavandayı satıp Nagatomoyu almaktır , ondada Standard Liege adeta piyango gibi oldu. Onun dışında her hareketleri FİYASKO.

    Emre Akbaba Galatasarayda oynamak istiyorum diye tavır koymasa onu bile alamayacaktık. Para yok diyip 5 ay sonra BEDAVA alacabileceğimiz adama 4 milyon € bağladık
  • gene first class bir performans mr. yeterliden.

    şu konuyu yukarıda tutalım da bakalım ilk sayfadaki kafasını kuma gömmüş olanlar çıkacak mı ortaya

    ömer ligin en iyi beki diyen mi dersin

    ağzından ateş mi çıkaraydı mikemmeldi diyen mi dersin.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.