Şimdi Ara

Fiat punto sinyal kolu zemberek kronik arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta sonu başıma geldi arkadaşlar , araç kornası ve tuş takımı çalışmıyor ve airbag ikazı yanıyordu , servise incelettim bugün sinyal kolunu değiştireceklerini sorunun zemberek olduğunu sölediler , 1810 lirası parça olmak üzere 2000 tl fiyat çıkardılar. Bende bu durumu araştırdığımı çok kişinin başına geldiğini , aracımın tüm bakımlarının serviste yapıldıgını ve direksiyon kısmının daha önce hiç işlem görmediğini dolayısıyla bunun kullanıcı hatası gibi bişey olamayacağını belirtip iyi niyet garantisinden değişimini istedim , genel müdürlüğe talep yazdılar sistem 2dk da otomatik reddetti , sonra yine aynılarını söledim bu kez müşteri ilişkileri sorumlusu başka bir şekilde talep oluşturalım incelensin tekrar ancak bu bugün de sonuçlanabilir bir haftaya da sonuçlanabilir dedi ve bilgileri ve talebimi not alarak ayrıldı.aracı bırakmadım ve ayrıldım servisten.

    Bu konuda bilgi sahibi veya daha önce başına gelmiş tanık olmuş arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunabilir mi , yolu nasıl izleyelim.







  • Hocam ne yaptınız sonuç ne oldu? Benim de başıma geldi hız sabitlemeli orijinal kol taktırdım sorun çözüldü. 750₺ ye ekstradan hız sabitleyicim oldu.
  • Konu biraz eski ama kronik sorun için çözüm burada
    http://youtu.be/t4oz1_c-sls



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetti Marelli -- 9 Şubat 2019; 19:30:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.