Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.928
Cevap
8
Favori
115.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  FIFA 2014 [ANA KONU]




    Geliştirici: EA Canada

    Dağıtımcı: EA Sports

    Tür: Spor

    Platform: PC, PS3, XBOX 360

    Çıkış Tarihi: Açıklanmadı





    TRAILER












    Ekran Görüntüleri

     FIFA 2014 [ANA KONU] FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU] FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU] FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU] FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU] FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU] FIFA 2014 [ANA KONU]




    Yeni Nesil Ekran Görüntüleri :

     FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU]

    Yeni Nesil Trailer :





    - Daha İyi Ataklar İçin Pozisyon Alın



    Şut çekme yeni bir boyuta geçiyor. Topu ağlara göndermek için akıllıca yollar kullanarak en iyi açıyı ve pozisyonu belirleyerek atış yapma şansına sahipsiniz. Topu gönderirken artan pozisyon zenginliği bir yana, artık düşerken veya son anda uzanırken de vuruşlar yapabiliyorsunuz.

     FIFA 2014 [ANA KONU]



    - Orta Sahayı Kontrol Altına Alın ve Oyunun Hızını Belirleyin


     FIFA 2014 [ANA KONU]

    Hangi hızla top sürerseniz sürün önünüze çıkanları savuşturup defans oyuncularını engelleyin. Topu orta sahada rakiplerinizden koruyun ve maçın temposunu siz belirleyin. Ayrıca topsuz alanda omuz omuza mücadeleler ile pozisyon kapıp kendinize fırsatlar yaratın.


    - Daha Gerçek Top Hareketleri ve Kontrolü

     FIFA 2014 [ANA KONU]
    Topa daha fazla güç ve incelikle sahip olun. Gerçekçi top fizikleri artık topun gidişhatını ve havadaki yörüngesini daha fazla etkileyerek onu karşılamak için vereceğiniz hareketlere karar vermenizi sağlıyor. Uzaktan gelen topları güç kullanarak karşılayabilir ve şutları alttan hafifçe atarak daha isabetli gönderebilirsiniz.


    - Akıllı Takım Arkadaşlarınızdan Daha İyi Destek

     FIFA 2014 [ANA KONU]
    Yapay zekalı takım arkadaşlarınız daha iyi adam tutuyor ve daha iyi pozisyon alarak koşu yapıyor. Defans oyuncuları pozisyonları tanıyarak ona göre destek verebiliyor ve üstünlüğü geri kazanabiliyorlar. Ofansif oyuncular ise rakiplerini geride bırakmak için yeni yollara sahipler ve zekalarıyla kendilerine alan yaratabiliyorlar.


    - Kariyer Modunu Oynamak İçin Yepyeni Bir Neden

     FIFA 2014 [ANA KONU]
    Yeni oyuncu arayışını profesyonel seviyeye taşıyarak tüm dünyada yeni yeteneklerin peşinde koşun. Kendi oyuncu ağınızı oluşturun ve geliştirin. Futbolcuların takımınıza desteği dokunabileceği yeni yeteneklerini keşfedip onlara transfer camiasında değer biçin. Yeni yönetim bölümü sayesinde işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirin ve işinize daha iyi odaklanın.





    Koşarken çalım atmalar, First Touch'a bağlı çalımlar, önemli oyuncuların özel çalımları gibi konularda gelişim gösterildi, akıcılık sağlandı.

    Yanlış atılan bir topa yapılan kapma hareketi sonrası eğer ıska geçilirse oyuncuya ikinci bir şans daha veriliyor. Bu güzel olmuş.

    Yakın markaj altında dahi zekice atılan paslara falso verilebilecek.









    Electronic Arts Inc. bugün dünyanın en iyi spor oyununda yaptığı değişiklikleri duyurdu; oyuncular bu yenilikler sayesinde PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PC’de FIFA 14 oynarken birbirinden müthiş goller atmanın verdiği hazzı yaşayacaklar.

    Serinin ödüllü oynanışı üzerinde yapılan yenilikler FIFA 14’ün eksiksiz bir maç günü deneyimi yaşatmasını sağlayacak ve oyuncuların orta sahada oyun kurup maçın temposunu belirlemelerine ve birbirinden etkileyici gol fırsatları yakalamalarına ilham kaynağı olacak. Ölçülü biçimde geliştirilen hücumlar ve inanılmaz son vuruşlar ile birbirinden muhteşem maçlar oynayacaksınız. FIFA 14’teki Pure Shot ismindeki yeni özellik ve yeni top fiziği sistemi şutların yapısını değiştirecek, her bir şutun gerçek hissettirmesini ve oyuncuların o kusursuz vuruşu yaptıklarında büyük bir coşku hissetmelerini sağlayacak.

    “FIFA 14 orta sahada kurulan oyunlar, maç boyunca yükselen tansiyon ve yakalanan ve değerlendirilen gol fırsatlarıyla, unutulmaz futbol maçlarında yaşanan anları tecrübe etmenizi sağlayacak,” diyor FIFA 14 Baş Yapımcısı David Rutter. “FIFA 14’te yakalanan fırsatlar tatmin edici, goller ise birbirinden etkileyici olacak.”

    Pure Shot ile desteklenen son vuruşlar sayesinde oyuncular adımlarını kontrol edebilecek ve ağları bulmak için en iyi pozisyonu yakalamak üzere kaleye yaklaşma açılarını ayarlayabilecekler. İyi vurulan toplar daha heyecan verici ve tatminkar biçimde hareket edecek. Yeni şut türleri arasında saf şutlara ek olarak dengesiz şutlar ve acele şutlar da bulunacak. Real Ball Physics özelliği topun hareket yolunu belirleyecek, oyuncuların aynı gerçek futbolcular gibi topa uzaktan sert biçimde vurmalarını, isabetli alçak şutlar çekmelerini, topun dibine girerek falsolu vurabilmelerini sağlayacak.

    Oyuncular dört yeni özellik sayesinde gol fırsatı yakalamak üzere hücum geliştirebilecek ve maçın temposunu belirleyebilecekler. Protect The Ball özelliği ile oyuncular herhangi bir hızla top sürerken savunma oyuncularını kendilerinden uzak tutup topu koruyabilecek, pası almadan önce pozisyon kapmak için rakiplerini fiziklerini kullanarak uzaklaştırabilecek, sonra da savunmayı aşarak gol fırsatı yakalayabilecekler. Her iki taraf için de geliştirilen Teammate Intelligence özelliği sayesinde yeni karar verme mekanizması daha akıllıca markajlar ve koşu takibi sağlayacak, savunma oyuncuları pozisyon fırsatlarını görerek topu geri kazanmak üzere destek sağlayacak, hücum oyuncuları ise çizgi boyunca kendi tempolarında koşular yaparak kendilerine boş alanlar yaratmak üzere rakiplerini kandırabilecekler. Top kontrolü üzerinde yapılan önemli değişiklikler, orta sahada yapılacak top kapma mücadelelerini kazanmanız için yeni fırsatlar sunacak. Sprint Dribble Turns özelliği sayesinde oyuncular depar sırasında ivmelerini korurken istedikleri yöne dönebilecekler ve savunma oyuncularını bire birde geçmek için kontrole ve güvene sahip olacaklar. Variable Dribble Touches özelliği ise depar sırasında topa tapılan dokunuşlara çeşitlilik getirecek. Yetenekli oyuncular toıpla birlikte depar atarken topu daha iyi saklayabilecek ve kontrol edebilecekler.

    Oynanış üzerinde yapılan yeniliklere ek olarak FIFA 14’te Kariyer Modu oynamanın yepyeni bir yolu da bulunacak. Global Scouting Network özelliği profesyonel gözcülük dünyasını hayata geçirecek. Oyuncular bir gözcü ağı kurarak yıl boyunca yetenek avına çıkabilecekler. Gözcüler dünyanın dört bir yanındaki futbolcuları izleyerek transfer dönemi öncesinde oyundaki her bir oyuncunun özelliklerini ve kişisel yeteneklerini ortaya çıkarabilecekler. Ayrıca yeni bilgi merkezi daha rahat dolaşım, daha az kesinti ve canlı gözcü raporları da sunacak.

    FIFA 14 EA SPORTS Football Club yoluyla oyuncuları sporun kalbine ve birbirine bağlayan online özellikler ve canlı servisler sunacak ve FIFA 14’ü oyuncuların dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca diğer oyuncuya bağlandığı, rekabet ettiği ve paylaştığı, futbolun sosyal ağı haline getirecek. Oyunda ayrıca şu özellikler de bulunacak:

    Popüler FIFA Ultimate Team üzerinde yapılan değişiklikler
    -Sosyal rekabeti cesaretlendirecek yeni bir online mod
    -FIFA’nın kalbini oluşturan canlı servis EA SPORTS Football Club için yeni özellikler
    -500’ün üzerinde resmi lisanslı takım ile üst düzey gerçekçilik
    -EA Canada tarafından geliştirilmekte olan FIFA 14 bu sonbaharda satışa sunulacak.

    Oyunun çıkacağı diğer platformlar önümüzdeki aylarda duyurulacak.

    -Basın Bülteni










    Oyundaki Öne Çıkan Özellikleri Birde Yapımcının Ağzından Dinleyelim









    Aşağıdaki iki video bizlere FIFA 14 geliştirilirken hazırlanan şut ve top kontrolü mekaniklerini gösteriyor








    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • öncelikle şu hileye çözüm bulsunlarda sonrasını elbet hallederler
  • Hile?
  • İlk sayfadan kapalım hemen sınavım olacak seneye ama inşallah orijinal alma imkanım olur.
  • Şuraya sote atalım.

    Şu tactical defans zırvalığını bu oyunda kaldırsalar bari. + Türkiye Ligi gelsin.arabistan ligi bile var.arabistan ligi nedir arkadaş ?
  • Arabistan liginin olması kadar normal bir durum yok adamlar en çok para harcayan ülkelerden bunun karşılığında EA oyuna koydu liglerini bizim federasyon tek elden verirse lisansları koyarlar yine Süper Ligi

    FUT ta taktiklerdeki pozisyonlar ayarlanabilsin

    FUT ta oyuncu numaralarını değiştirebilelim

    Momentum yada script her neyse oyuna etkisi azaltılsın

    PC de optimizasyon sorunu halledilsin başka bir şeye ihtiyaç yok
  • 15'i de açalım şimdiden?



    Bu arada hala Be A Referee bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dağhan.

    15'i de açalım şimdiden?



    Bu arada hala Be A Referee bekliyorum.

    çocukluğumdan beri hayalim o...hatta pes 2003 alma sebebimdi...kapakta collina resmi vardı ben de hakemlik oyunu sanıp almıştım.
  • Yeni nesil ha? Vay be...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım bakalım sorunları gidersinler yeter
  • Tactical defans gelmiş geçmiş en iyi defans sistemidir. Yapamayanlar zırvalık diyorlar o başka. 13 güzeldi. 14 muhteşem olacaktır. Orjinal alacağım yine. Fakat kesinlikle ultimate edition değil. Bu seneki faciayı tekrar yaşamayacağım.
  • önlerden yerimizi alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myres

    Tactical defans gelmiş geçmiş en iyi defans sistemidir. Yapamayanlar zırvalık diyorlar o başka. 13 güzeldi. 14 muhteşem olacaktır. Orjinal alacağım yine. Fakat kesinlikle ultimate edition değil. Bu seneki faciayı tekrar yaşamayacağım.

    ben sana dedim standart al diye dinlemedin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myres

    Tactical defans gelmiş geçmiş en iyi defans sistemidir. Yapamayanlar zırvalık diyorlar o başka. 13 güzeldi. 14 muhteşem olacaktır. Orjinal alacağım yine. Fakat kesinlikle ultimate edition değil. Bu seneki faciayı tekrar yaşamayacağım.

    Aynen en iyisi ama zor. Zorluğu yüzünden insanlar çabuk bıkıyor. Heleki 2 tuşa basılı tutup topu kapmaya alıştıktan sonra
  • 11'deki gameplay'i geri getirsinler orjinal alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14 hakkında bulduğum tek görüntü.

     FIFA 2014 [ANA KONU]




    FIFPlay.com’un “Fifa 14 İstek Listesi” sayfasına gelen en iyi öneriler ve istekler.

    Aşağıdaki videoda bu isteklerin derlemesi yer alıyor.




    Fifa 14 İstek Listesi:

    -Basın Toplantısı ve Röportajlar
    -Hareket Stüdyosu
    -Gençlik Akademisi
    -Kadınlar Futbolu
    -Stadyum Oluşturma
    -Ara sıra yedek kulübesinden sinematik görüntüler gözükmesi
    -Gol sevinçlerine ''Arma Öpme'' sevinci eklenmesi
    -Maç esnasında dinamik hava koşulları
    -Aktif taraftarlar
    -Daha fazla uluslararası turnuvarlar ve kupalar



    FIFA 14 Resmi Olmayan Kapak Tasarımları

    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=flr0yCDm75I#!]










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 9 Şubat 2013; 16:46:26 >




  • Seneyede Fifa PESden daha iyi olacak gibi gözüküyor :)
  • Momentum???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OldWolF3

    Momentum???

    Momentum olacaktır. Övündükleri şeyi çıkarmazlar.
  • hafiften dedikodular çıkmaya başlar yakında geçen yıl hakem olma olayına bayağı inanmıştık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.