Şimdi Ara

Filbox 2018 te Hangi Kanalları Ekleyecek? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
22.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim için ödediğim paraya sadece Discovery kanallarını verse bile yeterli. Cam modül + 15 ay abonelik + Filbox Hemen'i 97 TL'na aldım. Ertesi gün kargo ile sorunsuzca bana ulaştırdılar. Şuan sorunsuz çalışıyor. MH de ilgili ve kibardı. Hizmetleri sansürlerden dolayı bana pek hitap etmiyor. Aileme aldım. Kanallarda yeterli geldi. Çok fazla beklentiye girmemek lazım.
  • 1 temmuz dan itibaren tivibu şutlayacak sinema tv leri. Belki filbox ı uyandırır bu hamle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Der Meister.

    Benim için ödediğim paraya sadece Discovery kanallarını verse bile yeterli. Cam modül + 15 ay abonelik + Filbox Hemen'i 97 TL'na aldım. Ertesi gün kargo ile sorunsuzca bana ulaştırdılar. Şuan sorunsuz çalışıyor. MH de ilgili ve kibardı. Hizmetleri sansürlerden dolayı bana pek hitap etmiyor. Aileme aldım. Kanallarda yeterli geldi. Çok fazla beklentiye girmemek lazım.
    Filboxhemende bir dizi izliyeyim dedim. Öyle bir sansür yapmışlar ki hiçbir keyif alınmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cwtch C kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı hocam. Bu platformlardan film, dizi izlenmez.
  • Yeni kanal gelecek deniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06hakki

    Yeni kanal gelecek deniyor

    Elindekileri kaybetmesinde
  • soğuk su tv ekler muhtemelen.
  • Bence var olan kanallar da gidecek bu iş patlayacak gibi.Bırakın Kanal eklemeyi vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt faturalıya no tasıyana tıvıbu super paket 1lira gidin alın daha iyi ben aldım.
  • Büyük hata yaptınız. Cok gereksız bır platform. Cok az sınema kanalı var. Onlardada sabah aksam aynı film dönüyor ve filmler çok kötü. Yani 1 tl dıye alınacak platform degıl. Ben kurtulmaya calısıyorum. Biraz daha paraya kıyıp daha ıyısını almayı tercıh ederım.
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Filme gerek yok. Discovery ve history yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma da gömüyosunuz bu platformu. Bu fiyata hatta buna yakın fiyata şu an başka bir alternatif yok. Üstelik fatura, sözleşme, cayma, iptal vesaire gibi dertleri de yok. Modülü cebe atıp istediğin yerde izleme kolaylığı ve Filbox Hemen uygulaması da cabası. Sinema kanallarının içeriği belki zayıf olabilir fakat Discovery gurubu ve Viasat kanalları ve bir de Eurosport için bile bence bu fiyata değer.



    Bu fiyata, peşin ödemeli, internete-cihaza falan ihtiyaç duymayan, daha iyi bir alternatif varsa haberdar edin, değerlendirelim.



    Hiç mi eksi yönü yok, denirse, bence en büyük eksiği uydu sinyallerini zayıflığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinema1001 ve viasat kanalları için bile yeterli. Kaliteli filmler var ama dizi içeriği çok zayıf. Bir de sansürü çok fazla uyguluyorlar. Bu fiyata tek eksisi bu bence.
  • Film olarak bence iyi filmler çıkıyor.BBC earth National falan gelsin fiyatı neyse ona göre ödeyelim.Viasat Historiy de çok güzel bir kanal.Evet sinyal kalitesi çok düşük geliyor.Normal havada çok iyi.Fakat hava essin, rüzgar yağmur hemen gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 tlye verdiler yine almadım.Önümüz kış havalar kapalı olacak kar yağacak izleyemedikten sonra 1 lira dahi verilmez.Senin çanak felan ayarsız demeyin,filbox frekansına göre hassas ayar yapıyorum yine aynı.Yazın 3-4 ay izlenebiliyor ancak.Bir de aynı frekansa kanalları doldurmuşlar bitrate yerlerde geziyor görüntüler hd olmasına rağmen çamur gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 23 Eylül 2018; 10:25:57 >
  • Sinema 1002 ve iki tane de yerli film kanalının kablo tvde test yayınına başladığı söyleniyor. Öte yandan, hemen servisi üzerinden bir süredir yayın izlenemiyor ve servis içeriği güncellenmiyor. Filbox'ın twitter hesabı da uzun süredir sessiz. Yani acayip şeyler oluyor.



    Bahsettiğim aksaklıklar, medyaya yansıyan malum hukuki meseleden sonra yaşanmaya başladı. Bakalım zaman ne göstererek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 48 TL'yi Ne zaman teklif ettiler şu anda benim aboneliğim bitti kanalları kapalı böyle bir teklif yapılmadı, 15 ay için 119 TL dediler Ben de kabul etmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle viasat kanallarını kapattılar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Yeni kanallar eklenecek diye yazan arkadaşları bekliyoruz. İnternetin bu kadar yaygın olduğu dönemde sinema ve dizi için platform satın alınmaz. En sevdiğim kanal viasat history idi o gitti. Şu anda kapatıp kapatmamak arasında gidip geliyorum. Bu şartlarda yenilemeyeceğim çok açık. Böyle fazla sürmez yakında dükkanı kapatırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_DeaL -- 13 Ekim 2018; 14:38:12 >
  • No_DeaL kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum neden çıkmıyor bu kanallar.Lanet olsun bunlara.Yeni kanal falan gelmez benden demesi.Eldekiler de gidiyor.Tek izlediğim kanaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi yolun yolcusu oldukları belli oldu, gemi su almaya başladı. Ocak ayında abonelik sürem bitiyor bu macera burada biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.