Şimdi Ara

Final Fantasy XIV Online Oynamak isteyenler Baksın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
19.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sen hangi serverda oynuyosun ben avrupa serverı olarak Lindbulm diye okudum yabancı sitelerde. hani oyun zor bir oyun farkındayım zaten final fantasy nin özelliği zor ve sıkıntılı bir oyun olması. Birde aylık ücret yatırdınmı ilk ay, ücretsiz oynama süresi aktif olması için yoksa direk dvd yi yükleyip bişi yapmadan daldınmı oyuna :D
  • Kardeş oyuna üyelik aldım ama click and buy gerekiyo dikkat et :D kardeşim üyeliğimi kapattı yane para çekmediler 2. ayı ilk ay bedava.arkadaşları bulmak için wutai'de char açtım.arkadaş bide sana bişi sorcam ben aion'ua alcaktım kardeşim araştırdı saç baş yoldurtan bi sürü kötü özelliği olan aklıma gelmiyo kasması çok zor bi oyunmuş sen ne diyosun?
  • Aion da son zamanlarda yükselişte olan bir oyun. yeni gelen patchler ile yavaş yavaş toparlamaya başladılar ama yinede sıkıntı var zaten aion forumlarınada bakabilirsin site içinde orada da bol bol takılıyorum açıkçası. Görüntüleri oldukça iyidir. Farklı bir online oyun deneyimi. Final Fantasy 7 yi çok severdim aynı şekilde 8 ve 9 uda uzun süre oynamıştım hani son açıklamalarında FF yönetimini falan değiştirip yeni gelen elemanlar yine ff 7 ruhunu kazandırıcaz vs birşeyler demiş zaten görüntüleri beni hep çekiyor kendine bilemiyorum.
  • eh yazcak bişi kalmamış bana :D
  • Aion da Perento da Türk nüfusu oldukça fazla birde Final fantasy e başlarsam sanırım finallerden sonra ancak (10 haziran sonrası)olur o zaman kadar beklemek zorundayım sanırım. Final Fantasy nin son durumu hakkında net bir fikrim olmadığı için özellikle burada soru sorma gereği duyuyorum fakat herhalde konuyu açanlar çoktan başka diyarlara gitti. Eğer iletişime geçmek istersen hem aion hemde final fantasy konusunda mail adresim profilimde yazıyor eklersen konuşuabiliriz.
  • tabi biz muhabbeti geliştirdik hatta msn ve face'dende :D walla bu 2 gündür wow'amı başlasam diyorum final fantasyde türk bulamadım zaten oyun modunda da deilim oyun oynamak istemiyorum :D napsem
  • bende patchleri yüklüyorum haberdar edin
  • uzun zamandır bakmıyordum buraya oyunu türk olarak oynayan sadece demoneye kaldı ben son turan odi reni 11 e geri döndük diğer arkadaşlar hakkında bir bilgim bulunmamakta iyi oyunlar
  • BEYLER acil yardım ben bir türlü aylık ödeme seçeneklerini kabul ettiremiyorum.. visa visa elektron vs gibi seçenekleri yapıyorum sonunda hep hata veriyor hata kodu 601.. ne iştir ya.. delircem.. paso hata veriyor boşunamı aldım ya final fantasy 14 ü .. türkiyeye bi haltmı ettiler naptılar .. oynayanlar var belliki varsa bilgisi olan bi yardım etsin..
  • selam arkadaşlar oyuna başlamak isteyenler için verdiğim linke basarsanız bir kereye mahsus 2 haftamı yeni başlayanlara ayırıp bir türk gurubu kuracağım ilgilenenler mesaj atabilirhttp://www.finalfantasytr.com/forum/index.php?topic=104.0 iyi oyunlar
  • oyunu aldim oyunu aktif ettim ama girerken aktif degil hatası aliyorum
  • arkadaşım biraz cık gec kalmışşın oyun 1 kasımda kapanıyor daha sonra alfa beta testleri ve yepyeni bir oyun olarak geri dönecek istersen realm reborn çıktığı zaman bana mesaj at yardımcı olayım
  • Sa arkadaşlar oyunu ben 2 gün önce aldım registration code aktive ettim ama oyuna giremiyorum There are no valid service accounts.

    A valid service account is required to use this service.
    Please add or reactivate a service account from the Square Enix Account Management System.

    *After the procedures have completed, please select "Update Page" to view the most recent data böyle bir hata veriyor
  • oyuna tekrar dönüyorum bende yep yeni hali ile umarım bu sefer eskiye yakın olur.. burlarda olucam ulaşmak isteyenler msj atabilir.
  • Biraz eski konu ama yardımcı olursanız çok çok sevinirim lütfen yardımcı olun :) Bana şöyle bir hata geliyor tam olarak hatı mı bilgilendirme mesajımı anlayamadım ama ne yapmam lazım ?

     Final Fantasy XIV Online Oynamak isteyenler Baksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arborne26 -- 30 Haziran 2013; 16:31:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arborne26

    Biraz eski konu ama yardımcı olursanız çok çok sevinirim lütfen yardımcı olun :) Bana şöyle bir hata geliyor tam olarak hatı mı bilgilendirme mesajımı anlayamadım ama ne yapmam lazım ?

     Final Fantasy XIV Online Oynamak isteyenler Baksın


    kardeş pm attım sana....




  • Devils Pact Recruita!
    T1 Raidlere henüz başlayabileceğiz, raid öncesi biraz recruit yapıp, kadroyu genişletmek istedik.

    Server: Odin

    Requira:
    - 22 yaş üstü, mümkünse daha üstü olmak
    - Daha önce Tank, Healer, DPS klasmanlarından en az birinde tecrübe sahibi olmak
    - Derdi anlayabilecek ve anlatabilecek kadar ingilizceye sahip olmak
    - Kurallar ile problemli olmamak

    Requira Klaslar:
    - En iyi oynadığı sınıf karakteri oynamak, mümkünse ilk defa oynamadığı bir rolü, bizle birlikte oynamaya kalkmıyor olmak

    Başvuru:
    http://dpd3.enjin.com/recruit




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metall82

    quote:

    Orijinalden alıntı: arborne26

    Biraz eski konu ama yardımcı olursanız çok çok sevinirim lütfen yardımcı olun :) Bana şöyle bir hata geliyor tam olarak hatı mı bilgilendirme mesajımı anlayamadım ama ne yapmam lazım ?

     Final Fantasy XIV Online Oynamak isteyenler Baksın


    kardeş pm attım sana....

    Aynı hata bende de mevcut ne yapılması gerekiyor bilgi verir misiniz.




  • Hali hazırda oynuyoruz arkadaşlar yeni başlamak isteyenler EU Lich Serverinda bizi bulabilirler :) burdan özel mesajla yada EU Lich'den Berk Ureyener'e Tell atarak ulasabilirler.
  • bende hala oynuyorum tek başımayım kalabalık arkadaşlar varsa oynayanlar varsa server değişebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.