Şimdi Ara

Finlux 12000 BTU inverter klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12000 BTU klima bakıyorum. Bütçem sınırlı olup en mantıklı görünen fiyat açısından finlux 12.000 inverter 1849 TL /9 taksit fiyatı var.
    Biraz araştırdım ve vestel yan ürünü olduğu hakkında bilgi bulabildim. Kullanan varmıdır acaba alınırmı?



  • Ben finlux 9000btu aldım cumartesi gelip kuracaklar. Sadece soğutma için küçük bir odada kullanıcam. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Yarından sonra sormak istediğiniz birşey varsa burdan yine sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flonky

    Ben finlux 9000btu aldım cumartesi gelip kuracaklar. Sadece soğutma için küçük bir odada kullanıcam. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Yarından sonra sormak istediğiniz birşey varsa burdan yine sorabilirsiniz.
    Teşekkür ederim hocam.

    Hayırlı olsun öncelikle. Kurulumda en az 20-30dk vakumlamayı unutmayın. Gozlemlerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın biraz geç yazdım ama dün akşam ilk defa 1 saat kadar kullanma fırsatı buldum. Çünkü İzmir'in yaylasında oturduğumdan sıcaklar bizi etkilemiyor açıkçası. Klimayı benim PC odama taktım fakat 9000btu bile fazla geldi diye düşünüyorum şuan.Çünkü sürekli sıcak bir ortam. Yaz sıcaklarında evi komple bile soğutabilir sanırım.Evimiz ufak ve ailecek ideal kilolarda olduğumuzdan terleme gibi sıkıntımız yok. Çok soğuk da sevmiyoruz sıcaklığı kırsın yeter düşüncesindeyiz.



    25c de ve en yavaş hızda çalıştırdım odayı hızlı şekilde ideal soğukluğa getirdi. Hatta üşüdüm kapattım . Sessizliği gerçekten şaşırtıcı derece iyi. Hem dış ünite hemde iç ünite sessiz. Amacına hizmet ediyor. Servisi aradığımda vakunluma yapıyormusunuz diye sordum tabiki dediler. Serviste gayet iyi temiz montaj ve vakum yapıp gittiler. Ben memnun kaldım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.