Şimdi Ara

FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
10.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.Sezon 3.Bölüm: Bileğimiz Bükülmüyor



    Sezonun ilk yarısını yenilgisiz kapattık ve lider durumdayız ama önemli olan liderliği koruyabilmek, son 3 maçtır yine bir tutukluk durumu oldu oyuncularda ve bu beni hafif endişelendiriyor, umarım en yakın zamanda toparlanırız.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Aydınspor maçı beklediğimden daha kolay geçti diyebilirim, ben bize karşı diş gösterebileceklerini, son 3 maçımızda gerek rakiplerimizin mental sorunu gerek bize göre kötü durumda olmalarından dolayı olduğumuzdan daha iyi durumda gözüktüğümüzü düşünüyordum ama bizde iş varmış, 40.dakikaya kadar git gelli bir maç oldu ve golü bulunca rahatladık, 42.dakika da bir tane daha attık ve 45.dakika da bir tane daha attık. İlk yarıyı 3-0 önde kapattıktan sonra ikinci yarı çok kolay oldu bizim için, 60.dakika da bir tane daha bulduk, aynı dakikada da gol yedik ama pek te birşey olmadı bu golden sonra.



    Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçında ise ne yaptıysam yapayım golü bulamadım, rakip takım da pek birşey oynamayınca daha doğrusu 0-0 a yatmaya gelince sonuç bu oldu, istediklerini aldılar.



    Tepecik Belediyespor önemli bir derbi maçıydı, ilk golü bulana kadar üstümüzde baskı vardı ama ilk golden sonra rahatladık ve devamı geldi. Beklediğimden kolay bir maç oldu, rakip takım da fazla varlık gösteremedi bize karşı



    Beylerbeyispor maçına çok iyi başladık ilk yarıyı 2-0 önde kapadık, 82.dakikaya kadar skor 2-0 dı ancak ilginç bir golü kalemde görmemle işler değişti, orta sahadan ceza sahasına yapılan bir orta ve kalecim Can'ın topu bir anda kendi ağlarına yollaması sonucunda(geçen seneki fb-bjk maçındaki fabrinin pozisyonu gibi işte)2-1 oldu, neyse şansa golü buldular daha da atamazlar herhalde diye düşünürken 90+2 de şok bir gol yedik ama bunda da Can'ın hatası vardı, uzanabileceği topa müdahale etmedi. Çok dramatik bir şekilde 2 puan kaybettik.



    Gaziosmanpaşa maçında da sahaya resmen hükmettik hatta o kadar hükmettik ki rakip takım 60.dakikaya kadar bırakın isabetli şutu şut çekemediler, orta sahayı geçemediler, gerçi biz de bir türlü golü bulamadık. Bu seferde stoperimizin hatasıyla golü kalemizde gördük, ama 65.dakika da golü bulunca açıldık ve uzatma dakikalarında attığımız 2 gol ile 4-1 kazandık. Bir an şut çektirmediğimiz maçta puan kaybedeceğim sandım çok korktum.



    Karacabey Birlikspor maçı ligde şu ana kadar yaptığım en kritik maç oldu, sonraki kritik maçım sanırım Çorum Belediyesine karşı olacak, 7.dakikada bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik ama dakika 60 iken bir anda 2-1 geriye düştük ama yaptığım değişiklikler etkili oldu ve son dakikalarda bulduğum golle 3 puanı haneme yazdırmayı bildim.



    Tekirdağspor maçında 60.dakikaya kadar hiçbirşey oynamadık, acayip ruhsuzluk vardı takımda kazanma arzuları - lerdeydi desem yeridir. Bunun üstüne 52.dakika da bir de penaltı kazandılar ve gole çevirdiler, bu golden sonra yaptığım değişiklikler etkili oldu ve Anılın klas golüyle önce beraberliği yakaladık ve yine uzatmalarda attığımız bir golle bir 3 puan daha kazandık.



    Tarsus İdman Yurdu maçında da aynı ruhsuzluk devam etti, 46.dakika da kazandığımız penaltıyla öne geçtik ama defans oyuncularımdan bir tanesi sakatlandı ve yerine aldığım oyuncu adamını kaçırınca topu ağlarımızda gördük. Golü geç yediğimiz için geri dönüş yapamadık



    Karaköprü Belediyesi maçında rakibe oranla daha etkiliydik ama bir türlü 2.golü atamadık ve geçen maç hata yapan oyuncum bu seferde kendi kalesine attı. Haftaya kesinlikle şans vermeyeceğim. Bunu da 90+ da yedik, bakalım uzatma dakikaları bizi şampiyon mu yapacak yoksa şampiyonluktan mı edecek.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Çorum Belediyesi bizim sadece 2 puan gerimizde ama bu çok iyi oldukları için değil sadece kazanmaları gereken maçları kazandıkları için böyle oldu. Kazanmam gereken maçları kazansam 2.nciyle aramda en az 5-6 puan fark olabilirdi ve ligin 2.yarısına çok rahat bir şekilde girebilirdim ama olmadı. Yine de şuanlık ipler bizim elimizde.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    3.ligde olduğum sürece bu istatistiği koruyacağım sanırım bu sefer üstüne en az gol yiyen takımlardan biri olma istatistiğini de ekledim.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bir de saçma sapan goller yemesek müthiş olacak ama olmayınca olmuyor işte.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu sene devlet kredimizin son senesi, birdahaki sene üst lige çıkmış olursak hem seyirci desteği artar hem de borçlarımız bittiği için düzlüğe çıkma senemiz olabilir.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Takım atmosferi geçen bölümdeki gibi harika, hatta üstüne bile koymuşuz. Bu bölümlük bu kadar yeterli, sonraki bölümde görüşürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk devre harika geçilmiş Ufak tefek sıkıntılarda giderilirse açık ara şampiyon olmak içten bile değil
  • Sampiyonluk bagira bagira geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Sezon 4.Bölüm: Maç Kazanamazsak Yenilmezlik Serisi Ne İşe Yarar Ki?



    Son haftalarda oyuncularda ilginç(aslında alıştım böyle şeylere)bir tutukluk var, tek kale oynuyoruz maçları ama sonuca gidemiyoruz, maçların çoğunu ya 1-0 kazanıyoruz ya da kazanamıyoruz. 1-0 kazandığımız maçları da ite kaka kazanıyoruz, ya bir penaltı oluyor ya savunmadan sekiyor öyle gol oluyor, ya da hiçbiri olmuyor bir puana razı oluyoruz.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Adliyespor maçında abartmıyorum bırakın isabetli şutu şut dahi çektirmedik hatta rakip takım orta sahayı geçemedi bile. Nasıl 1-0 olarak kaldı anlayamadım, günümüzde olsaydık rahat 7 8 tane atardık.



    Tavşanlı Linyitspor maçında ise az daha yenilmezlik serimiz bitiyordu. 90+1 da ileriye şişirdikleri top defans oyuncularımın öyle aval aval bakması yüzünden pas oldu ve 1-1 oldu ve 90+5 te de bir penaltı kazandılar ama neyseki kalecim Can çok iyi bir iş çıkardı ve penaltıyı kurtardı.



    Cizrespor maçında da 90+ da penaltı kazandık, epey pozisyona girdik ama sonuç çıkaramadık.



    Çorum Belediyesi en kritik maçlarımdan biriydi, nedense hep çekiniyorum şu takımdan ama sanırım olayı kaptım, geniş alanlar vermezsek kitlenip kalıyorlar, ilk yarı bunu çok iyi yaptık ama 2.yarı çok yüklendiler rakip hücumcularla baş edemedik ama yine de kazandık. Uzun zamandır forma şansı vermediğim Anıl Dilaver hattrick yaparak sonraki 3 hafta da oynama şansı kazandı.



    Niğde Belediyesi maçında basiretimiz bağlanmış gibiydi, bir sürü pozisyona girdik ama bir türlü topu ağlarla buluşturamadık, rakip takım da net pozisyonlar yakaladı ama biz kesinlikle daha üstün bir futbol ortaya koyduk, bir de penaltımız verilmedi ama işimiz penaltıya kalmadan kazanmalıydık.



    Sultanbeyli Belediyesi maçı da bir önceki maçın kopyası gibiydi, yine basiretimiz bağlandı.



    Osmaniyespor F.K maçı da bir önceki maçın kopyası gibiydi.



    Aydınspor maçında ilk yarı dengeli bir oyun oldu ama biz daha iyi pozisyonlar bulduk bir de sanırım biraz reaksiyon göstermeye başladı takım, böylelikle ilk yarıyı 2-0 önde kapattık, ikinci yarı çok stresli ve uzun bir ikinci yarıydı. Rakip takım sanki viyana kuşatması yaptı bize ama bir türlü golü bulamadılar, biz de takım halinde çok iyi savunma yaptık ve zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldık, bu arada 3.ligin tartışmasız en zor deplasmanlarından biri Aydınspor deplasmanı bence.



    Bağlar Belediyesi kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı ve kesinlikle kazandık, çok etkili bir futbol ortaya koyduk ve 3 golle 3 puanı cebimize koyduk.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Ligde yenilmezlik serimiz sürüyor ama çok fazla kredimiz kalmadı o yüzden dikkatli olmamız gerekiyor. Tarsus İdman Yurdu müthiş takipçiliğini sürdürüyor, ama onlar da puan kaybediyor. Bu arada Çorum Belediyesi bizim maçtan sonra inanılmaz bir reaksiyon göstererek 5 maçta 13 puan toplamış ama çabaları boşa, 8 hafta kalmış ve arada 7 puan var ama neyse büyük konuşmayayım. Şampiyonluk yolunda sadece bir rakibim kaldı, onlarla 33.haftada bir maçım var beraberlik bile bizim için avantaj ama onların sahasında kupa kaldırmam harika bir olay olur. Bu arada düşme hattında da müthiş bir mücadele var, 6 tane takım ateş hattında gerçi 1 tanesi düşmeyi garantilemiş nerdeyse. Neyse 5 tane takım düşmemek için kıyasıya çekişiyorlar, umarım komşu takım Tekirdağspor düşmez. Sonraki 4 haftalık zor bir fikstürüm var, bu fikstürü iyi geçirirsem şampiyonluk şansım epey artar.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Son haftalardaki ölü performansımıza rağmen en çok gol atma ünvanı bizde, aynı zamanda en az gol yiyen takımlardan biri olmaya da adayız.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu sene savunmamız güven veriyor gerçekten, tabi savunmaya yaptığım nokta atışı transferin de bunda etkisi olmuş.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu sezon da gol kralı çıkaramayacağız aman neyse şampiyon olalım da bu tarz istatistikleirn pek te önemi yok ama olsun istatistikleri seviyorum ben.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Sonunda zarara girmeyi başarmışız :) Ama en yakın zamanda mali açıdan düzlüğe çıkacağımıza dair inancım tam



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Yine takımda mutsuz oyuncu var, iki maç oynatmadım hemen ağlamaya başlamış, nüfuzlu bir arkadaş olduğundan oynatmak durumunda kaldım, aslında epey forma şansı verdim ama hep oynat diyor, neyse biraz daha oynatalım bakalım. Bu bölümlük benden bu kadar sonraki bölümde görüşürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2.sezon bence harika gidiyor hocam, namağlup 26 haftayı geçmek çok büyük başarı Taraftar atkı ve bayrakları hazırladı şampiyonluk turu atacağız inşallah
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Bi de galibiyetlerin 4 te 3 ü beraberlik olmasa daha da harika olucak ama olmayınca olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 8 haftada buyuk bir supriz olmaz ise sampiyonluk bizim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Sezon 5.Bölüm: Yavaş Tarsus İdman Yurdu Ciğerimi Söktün



    Öncelikle bu bölüm bir ara bölümdür bu yüzden kısa tutacağım



    Şu uyuz takım bir türlü peşimi bırakmadı ve gösterdikleri bu büyük azimle zirveye yerleştiler ama önemli olan sezon sonu zirvede kalmak. Biz de 28 maçlık yenilmezlik serimizi ve 7 maçlık gol yememe serimizi sonlandırmış olduk. Son 4 haftaya girilmişken zirve yarışı iyice kızıştı ama küme düşmeme savaşı daha da kızışık, şampiyonluk yolunda sadece Tarsus İdman yurdu ve benim iddiam var, yapılan haberde Çorum Belediyesi de dahil edilmiş ama iki takımın da birbirleriyle yapacakları maç haricinde(Tarsus İdman Yurdu ve ben)puan kaybedeceklerini sanmıyorum. Yine de size iyi bir haberim var, kalan maçlarımızın tamamını kazanırsak şampiyonuz ve emin olun bunu yapabilecek güçteyiz, alınan iki şok mağlubiyetin ardından göstereceğimiz reaksiyonla kupanın ellerimde yükseleceğine dair inancım tam. Bu arada çok talihsiz bir olay yaşadık ve sezon boyunca bir sol bek ile devam etmek zorunda kaldım



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu sakatlık sonrası Altınordu oyuncusunu kiralıktan geri çağırdı ve tek sol bek ile kaldım.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Birlik Nakliyat Düzyurtspor deplasmanının zor olacağını düşünüyordum ancak çok kolay bir maç oldu ve bulduğumuz sayısız fırsatla 3 farklı kazandık



    Beylerbeyispor maçı da üstteki maçın çok benzeri zaten.



    Tepecik Belediyespor maçında ise savunma oyuncularımdan bir tanesi istemeden bir penaltıya sebebiyet verdi, aynı oyuncu ikinci kez hata yapınca kayış koptu.



    Karacabey Birlikspor maçında ise maç çok dengeli gitti ancak kötü bir kontraatak verdik ve savunmada iyi yerleşemeyince faturayı bize kestiler.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu arada rakibimiz de çok iyi gitmiş gerçekten.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Çok heyecanlı geçecek zirve yarışında kalan maçların tamamını kazanmamız gerekiyor, kazandığımız takdirde şampiyon biziz.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Kümede kalma yarışında 6 takım mücadele edicek ve 3 tanesinin benimle maçı var, iki tanesinin de en yakın rakibimiz olan Tarsus İdman Yurdu ile maçı var.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu da genel lig tablosu, bu bölümlük bu kadar, sonraki bölümde iyi haberlerle gelmek dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fenerbahce misali kalan maclarimizin hepsini kazanip artik rakibimizin puan kaybetmesini bekliyecegiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 maç kaybedilmiş ama olsun moral bozmak yok. Nazardır Tarsus ile 33.haftada deplasmanda oynayacak olmamız bu puan kayıpları yaşadığımız haftalarda iyi fakat maçı deplasmanda oynayacak olmamız maçı daha da zorlaştırmış durumda. İyi sonuç alıp Şampiyonluğu Tarsus'un sahasında ilan edelim
  • 2.Sezon 6.Bölüm: Şampiyon Kocaelispor



    İlk kupayı kazanmayı başardık, evet başardık çünkü sadece ben değil oyuncularım taraftarlar ve beni destekleyenler, bu başarı hepimizin. Aynı zamanda play off stresi yaşamayacak olmamız da güzel bir şey. İtiraf ediyorum hiç te kolay bir şampiyonluk olmadı, Çorum Belediyesi havlu attı derken Tarsus İdman Yurdu arkadan gülümsedi hatta önümüze bile geçtiler ve bizim takım da gaflet uykusundan sonunda uyandı. Aslında bakarsanız kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyonduk ama Tarsus İdman Yurdu kalan 4 maçını da kazanamayınca işler bizim lehimize döndü. Artık lafı daha fazla uzatmadan sizleri de sıkmadan sadede geleyim:



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Gaziosmanpaşa maçı kolay bir maç oldu 3 4 tane de atabilirdik, kendi sahamızmış gibi oynadık, aynı zamanda rakibimiz tekirdağspor deplasmanında 2 puan bıraktı bu hafta



    Tekirdağspor maçından biraz çekindim çünkü en yakın rakibimizden puan aldılar. Maçın 4-0 kazanıldığına bakmayın çok kırılma noktaları oldu maçın, bizim defansımız inanılmaz hatalar yaptı ama rakip takım bunları değerlendiremedi, değerlendirebilselerdi bugün burada başka şeyler de konuşuyor olabilirdik, cidden skor 2-0 iken bile arkama yaslanıp seyredemedim maçı. Neyse komşuma bir kez daha teşekkür ediyorum hem kendileri kümede kaldılar hem de bize yardımcı oldular, kendilerine gelecekte başarılar diliyorum



    Tarsus İdman Yurdu maçında yalan yok çok stresliydim ama aynı şeyi bizim oyuncularımız için söyleyemem. Tabi bende üzerimde hissettiğim baskıyı oyuncularıma hiç yansıtmadım, onlara güvendiğimi gerek mimiklerimle gerekse sözlerimle ifade ettim, rakip takım epey fırsat buldu ama evlerinde olmalarına rağmen anlayamadığım bir panik hali vardı. Maçta ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık, rakip takım bizden daha baskındı yalan yok, bu panik hallerine rağmen epey net pozisyon buldular ama gole çeviremediler. Özellikle rakip takımın forveti Veli dünyaları kaçırdı, Tarsus'un taraftarları Veliye iyi sövdü, hatta o kadar iyi sövdü ki ben bile duydum. Aynı şeyleri benim oyuncum yapsa o sinirle döverdim yalan yok. Neyse güzel bir kontraatakla 1-0 öne geçtik ve efsane bir savunma yaparak(evet rakip takım epey pozisyon buldu ama bir o kadar da kritik pozisyonları etkisiz hale getirdik) kupayı Tarsus İdman Yurdu'nun sahasında kaldırdık



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Karaköprü Belediyesi maçı bizim için formaliteden ibaretti, ağırlıklı olarak yedekleri oynattım, yine de prestij adına kazanabilirdik



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bizimle beraber Karacabey Birlikspor da üst lige yükselme başarısını gösterdi, bana kalırsa Çorum Belediyesi ve Tepecik Belediyesi sezondaki performanslarına bakılırsa daha çok haketti ama ne yazık ki sezonluk performansa göre yükselinmiyor üst lige. Tepecik Belediyespor son haftalarda gösterdiği düşük performansla play off lara bile katılmaya hak kazanamamış.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    En çok gol atan ve en az gol yiyen takım olmuşuz



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Gol kralı bizden çıkmasa da asist kralı bizden çıktı. Oyuncum Sefa'yı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum, bu başarısının ödülü olarak sözleşmesini 2 yıl uzattık.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Sportif başarımızı ekonomiye yansıtamadık ne yazık ki ama üst ligde hem borcumuzun bitmesinin hem de taraftar desteğinin artmasıyla ekonomimiz yerine oturacaktır diye düşünüyorum. Bu arada taraftarlardan stadı doldurmalarını rica etmiyorum çünkü bunu yapmalılar. Kocaelispor'u Süper Lig'de görmek istiyorsalar tabi.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Pasta grafiğinde borç gözüktüğüne bakmayın 10 yıllık devlet kredimiz artık sonunda bitti.



    Bu bölümlük bu kadar, önümüzdeki bölümde transferler, kümede kalma olasılığımız ve çok daha fazlasıyla sizlerleyim, esen kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tebrikler hocam Şampiyon Kocaelispor


    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten buyuk bir basari kutluyorum hocam tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haderslev kullanıcısına yanıt
    Aslında büyük bir başarı değil(en büyük favorilerden biriydik zaten) ama yine de teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.Sezon 1.Bölüm: Kendimizi Dengimizdeki Takımlara Karşı Test Etmek mi Yoksa Alt Lig Takımlarıyla Oynayıp Motivasyon Kazanmak mı?



    2. Lig e yükselmenin sevincini yaşarken bir yandan da takviyelerle uğraşmak zorundayım. Bu takviyeler asansör takım olmamak için oldukça önemli, bütün transferlerin titizlikle yapıldığı bu dönemde bakalım nasıl bir kamp dönemi geçirmişiz.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Aslında bakarsanız bu kampın amacı kendimizi dengimizdeki takımlara test etmek değil çünkü maç kazanarak takımın motivasyonunu yüksek tutmayı amaçladım. Bu yüzden bu hazırlık kampının amacı yeni oyuncuların performansını görmek, takımın kondisyonunu maksimum seviyeye çıkarmak ve bunu yaparken bu dönemi en az sakatlıkla atlatmak aynı zamanda da alt lig takımlarıyla oynayıp kazanıp motivasyon yükseltmek oldu, tabi ideal 11 belirlemek için de güzel bir fırsat ama ben ideal 11 olayına pek inanmam orası ayrı konu.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Lige ilk yükseldiğimde oranım 1001 di, yaptığım transferlerin etkisiyle 56 ya kadar düşmüş, bu tabloya göre yaptığım transferler kağıt üstünde 2.ligi kaldırabilecek başarılı oyunculardan oluşuyor, umarım beni yanıltmazlar ve güzel işler yaparlar.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Transfer döneminde 2.lig kulübü için iyi sayılabilecek bir ücret ödemişiz, ama başarılı olmak için bunu yapmam gerekiyordu. Bazı mevkilerde tam olarak aradığım futbolcuları bulamadığım için biraz risk almak zorunda kaldım. FM 2018 in bu yönünü sevdim, gözlemleme olayı biraz zorlaşmış ve daha gerçekçi olmuş, FM 2017 de daha transfer dönemi açılmadan alacağım oyuncuları belirlemiş oluyordum, ama bu seride sol bek ve santrafor mevkisine uygun oyuncuları bulamadım, bu mevkilere transfer yaparken biraz risk alıp yapmak zorunda kaldım.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bu kadar transfer yapmama rağmen hala epey transfer bütçem var. Bunu biraz da eski oyuncuların az ücret istemesine bağlıyorum



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Bakalım kâra geçtiğimiz günleri ben görebilecekmiyim



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Böyle bir mutsuzluk sebebi hayatımda ilk defa gördüm, bir insan takıma takviye yapılıyor diye mutsuz olur mu yahu? Tabi transfer yapılınca sürekli 11 oynayamıcak çünkü çalışıp kendini geliştirebilecek seviyede değil, bu kafayla ancak yedek olurlar. Daha çok çalışıp yerine alınan oyuncuyu zorlamaları gerekiyor ama bunu yapmayıp bana yakınmayı tercih ediyorlar, neyse bu sorunlar da çözülecek elbet.



    Gelelim lig fikstürüne, ilk maçımız lige yeni yükselen Mersin İdman Yurdu'na karşı, ikinci maçımız ise ezeli rakibimiz Sakaryaspor ile, ilk defa gerçek bir derbiye çıkacağım ama en azından evimizde oynuyoruz, 33.000 taraftarın arkamızda olmasını umuyorum, üçüncü maçımız ise ptt 1.ligden düşen Afyonspor'a karşı, nasıl bir maç olacağını kestiremiyorum ama kaliteli kadroları var orası kesin. Sonraki bölümde hepimiz bunları öğrenmiş olacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zorlayıcı bir sezon olacak ama ilk 10 haftadaki performans belirleyici olacaktır aşağı yukarı. Umarım güzel vede keyifli bir sezon olur
  • 3.Sezon 2.Bölüm: Kocaeli'de Güneşli Günler



    Sezona beklediğimden iyi bir başlangıç yaptık. Bazı maçlar istediğim gibi gitseydi daha iyi bir avantaj sağlayabilirdim ama olmadı. Hem kapalı oyunu hem de açık oyunu çok güzel oynuyoruz, açık futbol oynarken de hakkını verdiğime inanıyorum, gelelim maçlarımıza:



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Mersin İdman Yurdu maçında iki tarafta kazanmaya yakındı ama iki tarafta kazanamadı, dakika 80 de kazandığımız bir penaltı ile 1 puanı kurtardık.



    Sakaryaspor maçı belki önem olarak çok büyük bir önemi yok(yani bu maçta olacak bir puan kaybının bir etkisi olmayacaktı) ama ilk defa gerçek bir derbi maçı oynayacaktım. Biliyorsunuz Kocaelispor ve Sakaryaspor arasında ezeli bir rekabet var ama tabi bu rekabet sahada kalıyor, öyle de olmalı zaten. 30.dakikaya kadar rakip takım daha iyi oynadı golü de buldular ama bir penaltı kazandık ve beraberliği yakaladık, 72.dakika da stoperim Murat Başak'ın efsane ara pası ve Anıl Dilaver'in klas vuruşuyla birleşince gol geldi, bu dakikadan sonra defansı çok açtılar gol atmak için ama istedikleri gibi olmadı, hemen arkasından 2 gol daha bulduk ve büyük maçları kazanabileceğimizi gösterdik.



    Afyonspor maçında zorlanacağımızı düşündüm ama düşündüğümden kolay bir maç oldu, bu maçta da bir penaltı kazandık ama önemli olan o değil, önemli olan rakip oyuncuları çok iyi marke ettik ve bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik.



    Bandırmaspor maçı çok çekişmeli geçti aslında 6-6 7-6 gibi skorlarla da bitebilirdi 3 tane topumuz direkten döndü bazı pozisyonlarda da çok saçmaladık, iki tarafta tamamen golü düşündü ama biraz şanssızlıktan biraz da beceriksizlikten böyle bir skor ortaya çıktı.



    Belediye Bodrumspor maçında ilk yarı bizim yarıalanımızda çok etkili oldular, her an gol yiyebilirdik ama defanslarımız son müdahaleleri harika yaptı, kalecimiz de iyi performans gösterdi, bulduğumuz kontra atakla ilk yarınıın son dakikasında golü bulduk. İkinci yarıda etkileri düştü ve 52.dakika da ikinci golü bulduk ve bu golden sonra kontrol tamamen bize geçti.



    Boluspor maçında eleneceğimizi düşünüyordum ama rakip takımın hücumcuları çok etkisiz kaldı, kontraatak futbolunu çok iyi oynadık ve bir üst tura adımızı yazdırdık, bu arada rotasyon kadrosuyla çıkmama rağmen kazanmak harika oldu, yedek kulübeme de güvenebileceğimi gördüm.



    Kastamonuspor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyduk, yediğimiz 2 gol de köşe vuruşlarından geldi ama ne yapıp edip 3 puanı almayı başardık



    Tuzlaspor maçında da dengeli bir oyun oldu ama özellikle sağ bek oyuncum Tahir kötü oynadı ve üstüne 53.dakika da rakibine çift dalarak atıldı, 10 kişi kalmamıza rağmen 1 puan almayı başardık



    Keçiörengücü maçında da dengeli bir oyun oldu ama son vuruşları daha iyi yaparak biz kazandık.



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Lider olmamız aldatıcı olmasın şuanda yeni yükselmiş olmanın verdiği hırsla oynuyoruz, ligin ikinci yarısında bu şekilde devam edebilirsek en kötü play off oynarız ama rehavete kapılmamalıyız



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Her zamanki gibi en çok gol atan takımız ama gol de yiyoruz. Her maç en az 2 gol atmak gayet güzel bir istatistik



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Transfer döneminde en çok para harcayan takım olduk ama karşılığını da alıyor gibiyiz. Bu transfer döneminde:



    1 kaleci

    1 sol bek

    2 stoper

    1 sağ bek

    1 defansif orta saha

    2 göbek orta saha

    1 ofansif orta saha

    2 sol kanat

    2 santrafor



    Transferlerin çoğundan yeterli performansı alıyorum ama hala bazı bölgelerin biraz zayıf kaldığını düşünüyorum, şu mevkilere bir takviye yaparsak daha iyi olacak



    Stoper mevkisine bir takviye daha gerekiyor gibi ama yeni transferimiz uzun bir sakatlık geçirdi, kadroya döndüğünde performansına göre düşüneceğim

    Göbek orta saha(kulübemiz biraz zayıf kalıyor özellikle 4-3-3 oynadığımız maçlarda göze batıyor)

    Santrafor(göbek orta saha ile aynı sebepler)



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Takım hiyeraşisini düzeltemedim ama şimdilik bir sorun yaşamadım, ileride de böyle devam etmeyi umuyorum



    FM 2018 Kocaelispor Kariyerim[Kariyer Sonlandı]



    Kasamızda paranın olması ve borçlu statüsünde olmamamız güzel birşey ama buraya biraz dikkat etmek gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ligde 8 haftada alının sonuçlar çok iyi. Gidişat umarım böyle güzel devam eder
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.