Şimdi Ara

FO & ŞG İSTİFA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her şey bir sineye çekilir de sezon ortasında takımı forvetsiz bırakmak düpedüz tüm sezonu satmak oluyor. 4.5-5 milyon için boşu boşuna 40-50m maaş bütçesi vereceksin onları da gönder o zaman şimdiden kulübü kapatalım. Bu ikiliyi sonuna kadar desteklerdim ama bu olay Nihat'ı satan şampiyonluğu satardan bile daha büyük olay çünkü takımda forvet yok forvet. Demirin tuncuna forvetin pektemek'ine kaldık.



  • Mevcut en iyi forvetinizi sezon içinde sattınız ve maliyet hesabı yaparak bunun bir başarı olduğunu düşünen kitle var. Bana göre Beşiktaş kendi topuğuna sıktı. Bakalım yedek oyuncular ne kadar katkı verecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Unforgiven

    Mevcut en iyi forvetinizi sezon içinde sattınız ve maliyet hesabı yaparak bunun bir başarı olduğunu düşünen kitle var. Bana göre Beşiktaş kendi topuğuna sıktı. Bakalım yedek oyuncular ne kadar katkı verecek.
    hocam o kitleyi siyasetten de biliyoruz bence ne olursa olsun savunuyorlar. tanrıları dışında herkese tapıyorlar.
  • Hep söylüyordum. Fikret Orman, güç zehirlenmesinden dolayı Aziz Yıldırım'a dönüştü. Eğer 2019 seçiminde gitmezse daha da kötü olabilir durum.
  • Milllet kendini yırttı Negredo satılsın diye. Şaka gibi şimdi de istifa deniyor. Adamı gol makinası diye aldık, un çuvalı çıktı. Kör öldü badem gözlü oldu resmen. GS nin kaç forveti var? Gol kralı Gomis'i satmadılar mı? Eren Derdiyok ile CL bile oynamayı göze aldılar. Neden? Çünkü mecburlar NO MONEY. Gol atamayan adama yıllık 4.3 milyon avro ve bonuslar. Vay be. Elde ki Larin, Love, Pektemek ve Güven ile idare edeceğiz. Vıdı vıdı yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Hep söylüyordum. Fikret Orman, güç zehirlenmesinden dolayı Aziz Yıldırım'a dönüştü. Eğer 2019 seçiminde gitmezse daha da kötü olabilir durum.
    Hangi seçim? Adam dün yönetim kurulunu yeniledi. Koltuk sevdasına kapıldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Hangi seçim? Adam dün yönetim kurulunu yeniledi. Koltuk sevdasına kapıldı.

    Alıntıları Göster
    O Dursun Özbek gibi 3 yıllık yapmadı bu seçimi. Önümüzdeki Mayıs'a kadar yaptı. Ama bence Mayıs'ta da aday olur ve kazanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de bu sezon Negredo gerçekten patlama yapmak üzereydi ki adamı sattınız şaka gibisiniz ya rakibe ancak bu kadar kıyak geçilir. Bu sezon gerçekten bambaşka bi Negredo vardı bazı maçlar tek başına ipten aldı sizi. Geçen seneyle arasında dağlar kadar fark vardı. Kör ölür badem gözlü olur demek gerçekten saçma bu adam için. Çünkü bu sezona çok iyi başlamıştı. Forvet oyuncuları bir açıldı mı tam açılır Negredo tam açılmıştı ki iyi yaptınız sattınız bence böylece şampiyonluğu da sattınız.
  • love negredo'dan ıyı forvet. quaresma'yı cıkarıp devam etmenız lazım artık. guven yalcın'ı da denemelısınız. negredo kaplumbaga gıbı agır hareket edemeyen kosamayan bıtmıs bı adam gondermenız dogru bı karar love cok daha ıyı adam keske bız alabılseydık son gun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 18 Eylül 2018; 12:42:6 >
  • Negredo'nun ayrılmasına ve forvetsiz kalmamız konusuna girmeyeceğim. Çünkü düşüncelerimi aynen yazarsam forumdan sınırsız uzaklaştırırlar. Fikret Orman ve Şenol Güneş bana tazminat davası bile açabilir.

    Fikret Orman'ı normalde desteklemeyen birisiyim. Hatalar yapmasına rağmen, şu an başkan olarak kalması Beşiktaş için en hayırlısı olur. İstifaya davet etmek yerine hataları için eleştirilmeli, bu hataları bir daha yapmaması sağlanmalı.
    Şenol Güneş konusuna gelirsek kesinlikle bir an önce yolların ayrılması gerekiyor. Bizim Türk milletinin çok garip alışkanlıkları var. Bunlardan biri de kazanan birisi eleştirilemez, hataları görmezden gelinmelidir mantığı... Sadece insanları değil hayatta aklınıza gelebilecek herşeyi değerlendirirken hem artılarını hem eksilerini objektif şekilde göz önünde bulundurup buna göre sonuca varmak en sağlıklısıdır. Ama Şenol Güneş 2 sene şampiyon yaptı diyenleri gördükçe tartışmayı o an noktalıyorum. Bu mantıkta adama laf anlatamazsın. Yaklaşık 30 senedir futbolu çok yakından takip eden, öngörülerinin %90'ı doğru çıkan birisi olarak adım gibi eminim ki Şenol Güneş'in ısrarla ve bilerek yaptığı hataları olmasydı Beşiktaş o 2 sezonda daha fazla puan toplayarak şampiyon olur ve Avrupa Kupaları'nda da daha ileri seviyelere çıkabilirdi. Diyeceksiniz ki Fikret Orman'ın hatalarını düzeltmesi için şans tanıyalım diyorsun Şenol Güneş'e niye yapmıyorsun. Çünkü Şenol Güneş'in hataları takıntılı kişiliğinden kaynaklanıyor ve bunları hata olarak görmüyor. Hatalarında sürekli ısrar ediyor ve tekrarlıyor. Negredo'ya uyguladığı mobbing(psikolojik şiddet) ne ilk ne de son. Bir dönem dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olarak gösterilen Frey futbolu Şenol Güneş'in yaptıkları yüzünden bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Şenol Güneş'in ilk yılında Quaresma'yı, ikinci yılında , Talisca'yı, üçüncü yılında Medel'i istemediğini, oynatmayacağını yönetime söylediğini biliyorum. Bir süre sonra yönetimin ve taraftarın baskısıyla oynatmak zorunda kaldı. Üçü de yüksek performanslarıyla formayı bırakmadılar. Böyle kafayı taktığı ve oynatmadığı birçok oyuncu var. Aynı şekilde çocuğu gibi gördüğü ve ne kadar kötü oynarlarsa oynasınlar kesmediği oyuncular da var. Bunların bir numarası Babel. Babel rezalet futbol oynadığı maçlarda bile 90 dakika sahada kalıyor. Rakip kim olursa olsun aynı oyunu oynatma ısrarı, sonuç ne olursa olsun 2. değişiklik hakkını 80'de 3.yü ise 90'da kullanma takıntısı, Negredo, Gökhan Töre, Gökhan İnler, Kerim Frei gibi kafayı taktığı oyuncuları dalga geçercesine 90'da oyuna alması ve daha nice hataları sürekli tekrarlayan bir adamın bunlardan ders alması artık imkansıza yakın.
  • Biri istifa edecekse o da sözüm ona teknik direktör bozuntusu Şenol Güneş'tir.

    Forvetsiz GS geleni geçeni 5'lerken biz elimizdeki forvetleri itinayla bitiriyoruz.

    Kabul etsek de etmesek de şu anda ligdeki en iyi kadro bizde ve Şenol'un bu kadroya oynattığı leş futbol kafamı bozuyor.

  • bu sene şampiyon olamadğımızı varsayarsak en kötü senaryoda 4 senede 2 şampiyonluk getiren , uefada çeyrek final oynatan , şampiyonlar liginde namağlup grup lideri olan teknik direktörü istifaya davet etmek nasıl bir mantıktır.Şenol hocanın çok yanlışları var ama geçmiş başarılarını görürsek yaptıkları tesadüf değil.Serdar ersan ismail tolga ile şampiyonluk getiren bir adam.Ben başından beri negredoyu savunuyorum ve ljajic ile birlikte çok da iyi işler yapardı ama adamın maliyeti yıllık 6m euro!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuada0306

    bu sene şampiyon olamadğımızı varsayarsak en kötü senaryoda 4 senede 2 şampiyonluk getiren , uefada çeyrek final oynatan , şampiyonlar liginde namağlup grup lideri olan teknik direktörü istifaya davet etmek nasıl bir mantıktır.Şenol hocanın çok yanlışları var ama geçmiş başarılarını görürsek yaptıkları tesadüf değil.Serdar ersan ismail tolga ile şampiyonluk getiren bir adam.Ben başından beri negredoyu savunuyorum ve ljajic ile birlikte çok da iyi işler yapardı ama adamın maliyeti yıllık 6m euro!
    Geçen sezon yaptıkları bu sezonu kurtarmaz ki? Sadece Şenol hocaya kredi verir bu. Herşey bir kenara Şenol hoca'nın neden bu kadar agresif yaptığını anlamış değilim. Bu kadar başarılı bir hocasın ama gel görki bir konuşmaya başlasın, ohoo.
  • Komedi konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşa şampiyonluklar getiren adamlarımı istifaya çağırıyorsun.

    Negredo işinede çok takılmayın bence.Bu sezona iyi başlamış olabilir ama maaş yüksek abi.Adam bekleneni veremedi bir türlü.Aldığı maaş bu istinaden yüksekti ve takımında menfaatleri için yollandı.Sezon başında verilen bir karar sonuçta bu.

    Kadromuzda oyunumuzda kötü değil.Olabildiğince ilk yarıyı kayıpsız kapatırsak 2.yarı öncesi büyük ihtimalle üst düzey bir forvet ile yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
  • Vay be.. Biliç'le tek derbi kazanamayan
    , tüpçü ile para saçıp sürünen
    günlerini unutup Fikret Başkan gitsin Şenol Hoca gitsin diyorlar.

    İşte bunlar AHMET DURSUN SEBA GİTSİN diyen zihniyet. Para yiyemeyenlerce gazlananlardır bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreDFace

    Beşiktaşa şampiyonluklar getiren adamlarımı istifaya çağırıyorsun.

    Negredo işinede çok takılmayın bence.Bu sezona iyi başlamış olabilir ama maaş yüksek abi.Adam bekleneni veremedi bir türlü.Aldığı maaş bu istinaden yüksekti ve takımında menfaatleri için yollandı.Sezon başında verilen bir karar sonuçta bu.

    Kadromuzda oyunumuzda kötü değil.Olabildiğince ilk yarıyı kayıpsız kapatırsak 2.yarı öncesi büyük ihtimalle üst düzey bir forvet ile yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
    Bu ne boş yorum ya. O zaman GS'yi Hamzaoğlu şampiyon yaptı onu alsınlar Terim'i gönderip. Hatta Bilal, Olcan ve Yasin falan vardı şampiyon kadrosunda onları da alsınlar. Bu ne saçma iş anlamıyorum ben, 2 şampiyonluk için 30 yıl şampiyon olmayalım mı? İşini yapar olmadı deriz ama takımı sabote ediyorsa gidecek arkadaş. Bu taraftar yağmur kar demeden maçlara gidiyor bunun için mi gidecek? Vefa imiş sizin yaptığınız adama tapmak resmen Quaresma'cılardan farkınız yok. Futboldan iğrendirdiniz yeter kardeşim be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

    Vay be.. Biliç'le tek derbi kazanamayan
    , tüpçü ile para saçıp sürünen
    günlerini unutup Fikret Başkan gitsin Şenol Hoca gitsin diyorlar.

    İşte bunlar AHMET DURSUN SEBA GİTSİN diyen zihniyet. Para yiyemeyenlerce gazlananlardır bence.
    Negredo, Mitrovic, Eneramo, Sezer Öztürk, Dany, Pedro Franco, Boyko, Aras bunları kim getirdi? Bu adamlara paralar dökülüp karşılığı alındı mı? Negredo bir nebze ama o parayı haketmedi yine de. Boş yapmayın hataları varsa eleştireceksin.
  • Ben desteklemiyorum. Şenol Reiz gitmesin, göreceği birkaç şampiyonluk daha var. Hozam onun da stadında kupa kaldırsın öyle gönderirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.