Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.952
Cevap
12
Favori
485.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıkış tarihi yaklaştıkça sıklaşır bu resimler, gerçeği ancak lansman'dan kısa bir süre önce gözükür.

    Ford Focus I ilk çıktığı zaman, kişiye göre beğeni değişebilir ama o anki arabalar içinde çok farklı bir tasarımdı ve bence pek çok diğer markayı da etkiledi.

    Ford'un öncelikle yalıtım, motor ve özellikle otomatik şanzıman konusunda yenilik getirmesini bekliyorum ki sanırım bu konuda testleri devam ediyor.
  • bir takım ps çalışmaları kimi dergiler yada siteler tarafından elde ettikleri bilgilere görsel altyapı oluşturması bakımından hazırlanıyo diye düşünüyorum. nitekim bu çalışma da ford'un cenevre otomobil fuarında tanıtımını yaptığı iosis max konseptinden izler taşıyo. konsept sanırım c-max veya fusion'a ışık tutuyor ama işin gerçeği ne konsept ne de bu ps çalışması içime sindi..

     FORD FOCUS III 2011
  • Ford Focus III ün kesinlikle sınıfının üstünde bir otomobil olarak çıkması gerekiyor hele Mondeo nun izolasyon,iç hacim olarak Mercedes S serisinden 1 desibel daha iyi oran vermesi,1.6 litre düşük devir motorun çift vanosla 123 HP olması....fiesta nında iç tasarımı bunu destekliyor. Şu an bana opel ve vw (passat ve vectra ikiside 2008 kasa) gürültülü geliyor...bunun etkisi S serisi ve mondeo ya fazla binmiş olmamdan kaynaklanıyor. Bu saatten sonra Ford un FOCUS da motor ve yalıtıma önem vereceğini sanıyorum çünkü önündeki 2 engel bu rakipleri karşısında. Öncedende yazdığım gibi Amerika ve Almanya Köln tasarım ortaklığından taslak kopartabilirsem buraya aktarırım. Motorlara gelince işin aslı benimde kafam karıştı beklentim 1.2 110 HP falandı fakat 1.0 ve 1.1 motorlardan bahsediliyor....muamma oldu kafamda fiesta içinde 900cc 1.1 lerden bahsediliyor 2010 dan sonra.
  • brazilyada eski kasanın 1.0 supercharger modeli var galiba :D ben forddan düşük motor aşırı besleme bekliyorum artık hiç olmadı ka modelinde şu fiatın motorlarından kullansalardı ya t-jet
  • erzincan üzümlüden herkese selamlar, istanbulda ekim ayında yapılan auto show da yetkiliyle yaptığım görüşmede bana 1.2 ve 1.6 turbo motorlardan bahsetmişti demek adam sallamamış doğru söylemiş
  • Ufffffffffffff telledimmmmm haaaaaa
    valla bakalım inşallah arkadaşlar dediğiniz gibi olur yalıtım ve guc konusunda ....
  • FOCUS, FIESTA’YA BENZEDİ!
    11.04.2009

    Ford’un kompakt sınıf temsilcisi çizim fotoğraflarıyla basının önüne çıktı.



    İşte karşınızda kompakt sınıfın önümüzdeki birkaç yıldaki en çekici modeli olmaya aday otomobili.

    Yeni Ford Focus, hatchback otomobillerin şeklini belirleyen ve sadece tasarımcıların zihninde olan kural kitabını yeniden yazacağa benziyor. 2010 yılında üçüncü jenerasyon olarak karşımıza çıkacak olan Focus, tasarım olarak Fiesta’nın çizgilerini sürdürüyor. Ancak asıl benzerlik bu yılın başında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkan Iosis konseptiyle yaşanıyor.

    Ford, Focus ile yeni motor teknolojisi EcoBoost’un da tanıtımını yapacak.

    Ford için yeni olan bu teknolojinin temelinde aslında VW ve Fiat tarafından birkaç yıldır kullanılan aşırı beslemeli küçük hacimli motorlar yatıyor. Buna göre yeni Focus’un giriş seviyesinde 1.0 litrelik 89hp güç üreten turbo bir motor kullanılacak. 1.6 litrelik motorun gücüyse 148 ve 178hp olarak belirlenmiş. Dizel motor cephesindeyse 128hp’lik 1.6 litrelik motor bulunacak. 2.0 litrelik en üst dizel seçenekse 168 ve 197hp güç çıkışı sunacak.

    Tüm modeller manuel şanzımanla donatılırken, Powershift ismindeki elektro hidrolik otomatik şanzıman opsiyon listesinde yer alacak. Ford, yeni Focus ailesinde otomobilin uzun süre rölantide kaldığında motoru kapatan ‘Start-Stop’ teknolojisini de sunacak. Yeni Ford Focus markanın Saarlouis Almanya’daki fabrikasında üretilecek!

     FORD FOCUS III 2011


     FORD FOCUS III 2011
  • ilk resim güzelde bu son resim pek hosuma gitmedi ama ilk resim gibi olursa muhteşem olur gençlere yönelik bişey
  • son resimlerin birleştirilmiş parçalardan oluşan ucube bişey olduğu ortada bence yeni kasası bu fotodakilerden daha etkileyici olacaktır.
  • bence tatlı olmuş
  • Değerli üyeler resim koymuyorum ama amerikan sitelerinden birinde abuk sabuk çizimlere denk geldim önden honda accord ford erdge arkadanda led farlı bmw 3 serisi gibi farlar ortasıda tipik fiesta tasarımı....ama şunu biliyorum köln çıkışlı motor ve alt düzen eski kasa stationlarda deneniyor demekki uzun ve büyük olacak gibi duruyor stationlarda denendiğine göre...belkide 1.2 ve 1.4 aşırı beslemeli motorları zorluyorlardır...kısaca muamma şu an dış kasa. Çok iyi gizlediler bu sefer daha önce fiestayı bile yakalamışlardı.
  • seat leon'ada benzemiş
  • Yeni aldım focusu kredisi 3 yılda bitiyor.Ama 160ps lik olursa bu çizimlerle tadından yenmez.Aslında çizimle fiestaya benziyor.Bence fiestanın kemiklisi olacak.
  • peki nezaman cıkacak bu kasa bi tahmin varmı
    2009 model almayı planlarken 1 sene icinde yeni kasası gelicekse vazgeçmek lazimmi?
  • Ya acıkcası bende bekliyorum ne zaman cıkacak astra nın yeni modeli cıktı yakında piyasada, e artık focus unda köklü bir değişiklik yapma zamanı geldi....
    Ben beklemeye kararlıyım,ne yeni golf,ne astra,ne citroen ne de baska c segmenti beni cekmiyor.
  • kesinlikle yeni kasa araçlar beklenmeli.şimdi alınan güncel modellerin değeri;yeni kasa çıkınca herzamanki gibi düşecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zooropa

    bir takım ps çalışmaları kimi dergiler yada siteler tarafından elde ettikleri bilgilere görsel altyapı oluşturması bakımından hazırlanıyo diye düşünüyorum. nitekim bu çalışma da ford'un cenevre otomobil fuarında tanıtımını yaptığı iosis max konseptinden izler taşıyo. konsept sanırım c-max veya fusion'a ışık tutuyor ama işin gerçeği ne konsept ne de bu ps çalışması içime sindi..

     FORD FOCUS III 2011




    autocar dergisi nisan 2009 sayısı=
    losis max konsepti yeni C MAX ve FOCUS un ipuçlarını taşıyor

    2010 da yollarda ve daha verimli,çevreci benzili motorlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: perperek


     FORD FOCUS III 2011


     FORD FOCUS III 2011



    Piyasaya çıkacak yeni Focus budur.

    Eski Focus'çulara geçmiş ola. Bu araç trafiğe çıktığı gün, arabaları Anadol'a dönüşür. Söylemedi demeyin... LAST_DRIVER (Yaşayan ve yarı özgür en ulu otomobil otoritesi) sölemişti dersiniz...
  • kendinden çok eminsin ama bu araç türkiye ye gelene kadar bir çok ufak tefek değişiklik geçirir böyle göremezsin yollarda..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER


    quote:

    Orjinalden alıntı: perperek


     FORD FOCUS III 2011

     FORD FOCUS III 2011


    Piyasaya çıkacak yeni Focus budur.

    Eski Focus'çulara geçmiş ola. Bu araç trafiğe çıktığı gün, arabaları Anadol'a dönüşür. Söylemedi demeyin... LAST_DRIVER (Yaşayan ve yarı özgür en ulu otomobil otoritesi) sölemişti dersiniz...

    ukala olrak mı anarız onu bilemem.!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.